Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor drempel voordeur repareren:

Drempel voordeur repareren

Onze voordeur gaat niet meer open, omdat de drempel gescheurd is. Hierdoor is het kozijn gaan verhangen en gaat de deur niet meer open. Graag zou ik willen weten wat hiervan ongeveer de kosten zijn om dit te verhelpen. Ofwel een nieuwe drempel of wellicht een andere oplossing mocht dat mogelijk zijn.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor drempel voordeur repareren uit heel Nederland:

Renovatie hal, keuken, trapgat en overloop

Ik wil diverse klussen uit laten voeren in onze woning. Hieronder volgt een lijstje met werkzaamheden: - Voordeur in de hal vervangen - Kozijn en raam in brandgang vervangen door dubbelglas - Roedes op het glas - Radiator vervangen; - Granolmuren stucen - Lambrisering van circa 1 meter aanbrengen - Muren schilderen (kleur van de woonkamer) - Kelderdeur (hang- en sluitwerk vervangen) - Houtwerk en plafonds schilderen - Ombouw meterkast, kapstok, telefoonlijn - Paneeldeuren voor Wc en woonkamer - Wc schilderen (houtwerk) - Keuken vensterbank schilderen - Deur naar bijkeuken schilderen (kleur van de keukenkastjes) - Entrée keuken/hal en drempel verven - Radiator vervangen - Vloer in hal en keuken verfraaien met kunststoffen tegelwerk (met motief?) - Trapgat: stucen granolwand - Vervangen van raam 1e verdieping en kozijn (dubbelglas; roedes op glas) - Matglas voor de douche (raam openend naar binnen; scharnieren aan de rechterkant/handgrepen links) - Trap en overloop voorzien van donkerblauwe vloerbedekking - Schilderen muur trapgat en overloop (kleur van de woonkamer) - 4 stompe deuren van de overloop vervangen door paneeldeuren en schilderen van deze nieuwe deuren en kozijnen in RAL 9001 - Drempel naar trapgat zolder, slaapkamer, en studeerkamer - Douche drempel zwart schilderen - Radiator in douche vervangen - latjes/plintje in de douchecabine vervangen Planning: week 28 en 29 - 2019

Buiten schilderwerk van de woning

Het betreft eengezinswoning, deze moet eerst gegrond worden en daarna wil ik laten verven (kozijnen, deuren). Bij de voordeur is houtrot bij de drempel. Dit wil ik repareren of indien nodig vervangen. Tevens bij de schuur aan de voorkant een aantal houten latten die geschilderd moeten worden.

Voordeur en drempel vervangen

Wij hebben nu een hele oude slechte voordeur Diever vervangen willen. Ook zit de stenen drempel los.

Voordeur inkorten

In verband met een nieuwe vloer zal de voordeur (brandwerende deur met metalen plaat aan de onderkant) van ons appartement moeten worden ingekort en de drempel worden aangepast.

Drempel met houtrot vervangen

De drempel van het kozijn van de voordeur vervangen vanwege houtrot. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Granito vloer leggen

Het gaat om een vloertje in het voorportaal voor de voordeur. Deze is ongeveer 2 m2 groot en ik wil hier een nieuwe granito vloer, in dezelfde stijl als de huidige gebroken granito vloer. Dus 2 kleuren met eventueel een drempel in dezelfde kleur. De betonnen ondervloer kan ik zelf storten. Graag ontvang ik een offerte.

Pad naar voordeur en achterdeur rollatorvriendelijk maken

Na groot onderhoud door de woningbouwverening is de overstap van de drempel zowel bij de voordeur alsook bij de achterdeur zodanig hoog geworden dat mijn ouders (90/83) in een gevaarlijke situatie terecht gekomen zijn bij het passeren van deze drempels. Dit geldt zowel met als zonder rollator. De offerte geldt tbv een WMO-voorziening. Afvoer van het afval is voor de vakman. Werkplek is goed bereikbaar.

Houten voordeur en houten balkondeuren repareren

De houten voordeur sluit niet goed en de drempel (steen) vertoont voor de helft slijtage, dit lijkt op verzakking. Graag laten wij de bestaande voordeur repareren (opnieuw inhangen / scharnier of afschuren onderzijde?). Ook de houten balkondeuren sluiten niet goed, op één punt klemt de linker deur. Ook deze laten wij graag afschuren en of op andere wijze repareren. De bedoeling is dat beide bestaande deuren (voordeur en balkondeur) weer goed sluiten.

Verzakte deurposten herstellen

De verticale deurposten zijn verzakt, waardoor de dorpel onder spanning komt te staan en bol is gaan lopen. Op zoek naar een oplossing waarbij de deurposten ondersteund worden (niet verder verzakken) en de drempel weer recht loopt zodat de deur weer aansluit en normaal dicht kan. Probleem is het grootste bij de achterdeur, maar doet zich ook voor bij de voordeur. Achter is de dorpel in de hoeken van de deuropening naar beneden gedrukt door de verticale kozijnposten. Hierdoor ontstaat er in de hoeken ruimte onder de achterdeur waardoor we naar buiten kunnen kijken. Bij de voordeur lijkt de dorpel omhoog gekomen waardoor deze aanloopt tegen de voordeur. Vanwege werk lastig bereikbaar op mobiele telefoon, reacties graag via email.

Voortuin aanpassen voor een rolstoel

Ik ben op zoek naar iemand die mij zou willen helpen met het aanpassen van mijn voortuin/terras. Ik ben net verhuisd naar een superleuk huurhuisje, maar helaas is de drempel bij mijn voordeur te hoog om naar binnen te kunnen met oa mijn elektrische rolstoel. Buitenshuis kan ik op mijn terras ook nog wat lopen, maar niet op schuine oppervlakken. Een simpele oprijplaat voor de deur is dan ook geen optie. Oplossing: Het bestaande terras tot voorbij de voordeur verhogen. Vanaf ca 2,5 meter van de voordeur tot aan de straat een schuin aflopend pad, èn ook een deel met lage trede's/plateau's. Het liefst zie ik de gehele voortuin betegeld en wat hoge houten plantenbakken rondom, maar eea kan vanzelf altijd in fases gedaan worden. Wie wil me helpen met meedenken èn de zsm uitvoering? PS: op de bijgevoegde foto's is de huidige situatie te zien en de andere dienen als voorbeeld van evt mogelijke oplossingen (of een combinatie ervan)

Partners

Partners van Casius