Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor traprenovatie aan laten brengen:

Traprenovatie aan laten brengen

We willen onze trap renoveren met laminaat of PVC. De materialen willen we aanschaffen bij Praxis. We zoeken een vakman die dit kan leggen. Het gaat om 14 treden.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor traprenovatie aan laten brengen uit heel Nederland:

Trap met 16 treden renoveren

Ik wil graag traprenovatie aan laten brengen. De trap heeft 16 treden. Er zit nu hout op de trap. Het is een rechte trap. Materiaal hebben we nog niet gekocht, graag in overleg met de vakman. Ik spreek Engels, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Traprenovatie aanbrengen

Ik wil graag traprenovatie aan laten brengen. Het gaat om een trap met 13 treden.

Traprenovatie aan laten brengen

Graag vraag ik een offerte aan voor een traprenovatie. Ik heb naar de prijzen voor traprenovatie gekeken, maar hier heb ik nog enkele vragen over. Is de prijs per trede inclusief materiaal? De trap heeft 15 treden. Daarnaast vraag ik mij af hoe het zit met de zijkanten van de trap. Worden alleen de treden zelf gerenoveerd, of de gehele trap? Mijn trap is namelijk in zijn geheel verouderd. Er zitten aan alle kanten gaatjes van nietjes waarmee het tapijt is vastgezet. Alvast bedankt voor uw reactie.

Trap met overzettraptreden renoveren

Ik wil graag CanDo traprenovatie aan laten brengen. Het gaat om eiken traptreden. Het betreft 29 trap treden op 2 trappen.

Traprenovatie aan laten brengen

Ik wil graag traprenovatie aan laten brengen. De trap heeft 12 treden en een draai.

Traprenovatie aan laten brengen

Traprenovatie aan laten brengen

CanDo traprenovatie aanbrengen

De trap was met linoleum bekleed. Dat is nu al eraf gehaald. De bedoeling is om enkel de traptreden zowel horizontaal als verticaal te bekleden met eiken grijs van CanDo. De zijkanten van de trap zijn al geverfd, zie de foto. De trap heeft 14 treden. Wat kost het om de 14 treden en stootborden aan te laten brengen?

CanDo traprenovatie aan laten brengen

We willen de CanDo laminaat traprenovatie laten plaatsen op de trap naar de eerste verdieping. Wij hebben een kale houten trap met 2 bochten en 14 traptreden.

Cando traprenovatie aan laten brengen

Het betreft het renoveren van 2 trappen. De Cando traprenovatie is al aangeschaft voor de 24 treden inclusief spin.

Traprenovatie op trap aan laten brengen

Zie foto's (13 treden), graag offerte inclusief aansluiting met laminaat vloer die zit op de eerste verdieping (zie foto). A.u.b. duidelijk maken met of zonder verwijdering van bestaande tapijt. (zie foto). Gewenst materiaal: Multiplank hout treden. Houten treden leveren en plaatsen.