Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Tilburg of directe omgeving.

1734 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: serie-matige Houtskelet Chaletbouw (eerst 1 daarna mogelijk 22), losstaande houten schuur met serre/veranda, terrasoverkapping realiseren, 3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), bekleding trap nieuwbouwwoning, vide realiseren, keerwand plaatsen, achterpui van een woning wijzigen of vervangen, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, 4 kunststof kozijnen vernieuwen, deuropening vergroten in een draagmuur, trap bekleden of heel nieuwe trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of garage- en carportbouw in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Tilburg:

Knieschotten met schuifdeuren maken

Ik zou graag houten knieschotten met schuifdeuren willen laten maken aan 1 kant van mijn zolder, met een lengte van ongeveer 5 meter. De materialen zijn nog niet aanwezig.

Deuren inkorten in verband met een nieuwe vloer

We hebben een nieuwe vloer en er moeten 3 stompe deuren te worden ingekort.

Schuur met betonvloer

Ik heb een houtenschuur van 2.3 m breed x 3.5 m lang en (2.7 m naar 2.3 m aflopend) hoog met daarin een deur met glas en een tuintegel vloer. Langs deze schuur is een korte schutting van 80 cm breed met een port die 95 cm breed is en toegang bied tot de brandgang. Ik zou graag de schuur in dezelfde stijl/ maten willen vernieuwen en met een betonvloer.

Dakraam vervangen door dakkapel

Ik wil het huidige dakraam vervangen door dakkapel met breedte van +/- 2 meter. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Deuren inkorten in verband met een nieuwe vloer

Ik wil 3 houten stompe deuren in de huiskamer laten inkorten (ongeveer 5-7 mm). Wat kost dit ongeveer?

Boeiboorden vervangen door kunststof

We willen graag dat de boeiboord van de keuken bekleed wordt met kunststof. De volledige zijkant is ongeveer 9 meter.

Glaslatten van 4 ramen vervangen

Wil graag boven de glaslatten vervangen 4 ramen Raam 1 : 1.00 met Raam 2: 215 totaal incl openslaand raam Raam 3 1.78 Totaal incl openslaand raam Raam 4 : 1.40 totaal incl openslaand raam

Reparatie kunststof draaikiepraam winkhaus beslag

Heb een draaikiepraam welke alleen nog in de kiepstand open staat. Ik kan deze niet in de draaistand zetten of de kiepstand zelf sluiten. Raamkruk is niet te draaien. Draaikiepbeslag is winkhaus

Poort plaatsen in de tuin

Plaatsen van een hardhouten poort incl kozijn incl deurbeslag (sloten). Verwijderen van de oude poort. (185x99 cm) binnenmaat 90 cm. De poort zit tussen twee muren. (eventueel inclusief aanschaf poort)

Vervangen binnendeuren

We willen 5 nieuwe binnendeuren met glasopening (melkglas). tevens nieuwe binnendeur sloten, rvs scharnieren en deurbeslag (IND basis). Graag offerte inclusief montage en afvoer oude deuren.

Garage vochtvrij

Ik wil een garage dak laten controleren op lekkage. Ik wil een offerte om mijn enkelsteense garage vocht vrijer te maken, en/of isoleren. De garage is 6,5 x 2.75 meter met een klein vast raam en loopdeur en segment roldeur. Betonnen vloer. Bitumen dak. Graag mechanisch afzuigen

Traprenovatie

Ik heb een klusjesman man nodig voor de traprenovatie. Het gaat om 2 trappen. Elke trap heeft 12 treden (totaal 24 treden). Het gaat om een dichte trap met een kwartslag. De stootborden en traptreden(laminaat)kopen we bij de Praxis. Renovatie gaat medio mei plaats vinden.

Vervanging kozijnen

Wij hebben een oud huis en willen aan de voorzijde kozijnen of eventueel alleen de ramen vervangen. Afmeting draaigedeelte 4 maal 2 1.60 m bij 0,55 meter Of eventueel hele kozijn is 4 maal kozijnen + draaigedeelten zoals beschreven. De huidige kozijnen zijn van hard berkenhout gemaakt, en moet meranti worden. Graag ontvang ik een offerte.

Plaatsen Velux dakraam

Het gaat om het plaatsen van een Velux dakraam op de vierde verdieping van een appartementencomplex met leien dakbedekking. Plaatsing boven het balkon. (Zie foto) Afmetingen dakraam zijn 114 x 118 cm. Type glas 62. We hebben de woning net gekocht. Het gaat om een VVE. Voor 25 maart zou het uitgevoerd moeten zijn.

Garagedeur repareren

Onderste scharnier van loopdeur van garagedeur is kapot waardoor deur nu op bovenste scharnier hangt.

Kozijn en glas vervangen door geluidswerend glas met kozijnen

Graag zou ik mijn huidige kozijn + glas vervangen. Afmeting is ongeveer 234 cm breed 220 cm hoog. Voorkeur voor degelijk glas wat tevens geluidswerend is. Het raam is op de beneden verdieping. Nu zijn er vermoedelijk houten kozijnen. Welk materiaal van de nieuwe kozijnen ik wil, weet ik niet. Daar wil ik graag advies over. Graag de oude ramen afvoeren.

Metalen kozijn uitslijpen

Een muur met een metalen kozijn moet uitgeslepen worden zodat ik er een deur in kan plaatsen. Dus ik ontvang graag een offerte voor het uitslijpen en het plaatsen van de deur. De deur schaf ik zelf aan.

Stalen kozijn huiskamerdeur vervangen

De huiskamerdeur zelf is goed, maar de onderste scharnier is losgekomen van het kozijn. Het kozijn moet dus vervangen worden. Ik heb dit zelf nooit gedaan, dus zoek iemand die dit kan. Het is een aluminium kozijn en dit moet ook zo blijven. Het liefst van het merk Berkvens.

Trapleuning herstellen en muur stucen

Onze trapleuning zit los en moet vastgezet worden en ons lukt dat niet. Hij zit / zat vast met grote schroeven in de muur, maar de muur begint op bepaalde punten af te brokkelen, dit moet dus worden aangepast. Moet door een vakman worden gedaan. Het is een draaitrap met 13 treden.

Houten dorpel vervangen

Er zit een flink stuk houtrot in de dorpel aan de onderkant van het keukenraam. Er zitten zachte delen over de gehele lengte van de dorpel. Graag willen we deze laten vervangen.

Gat in deur repareren en deurpost

Aan twee houten deuren schade. Eentje een deuk door waarschijnlijk tegenaan slaan, graag laat ik dit repareren. Bij de ander is de houten deurpost van beschadigd, deze laat ik ook graag repareren. Het is lastig uitleggen wat er kapot is.

Badkamer raam plaatsen

Wil een raam laten plaatsen in mijn badkamer er is nu helemaal geen raam. Dus moet gesneden worden 60 bij 90 cm een kiepraam.

Wand, trapleuning en traptredes repareren

De linkerkant van de trap zit een diepe kras die gemaakt moet worden. De trapleuning is beschadigd en moet vervangen of gerepareerd worden. De traptreden zijn beschadigd, deze willen wij denk ik vervangen hebben, of geverfd, hiervan graag de kosten apart op de offerte benoemen. Het zou om 16 traptreden gaan. De antislipstrips graag direct ook vervangen. Graag zou ik vrijblijvend een offerte willen ontvangen wat de materiaalkosten en andere kosten zijn.

Afhangen opdek binnendeur

Ik wil een opdek binnendeur laten afhangen.

Twee houten kozijnen vervangen

Ik zou graag een offerte ontvangen van 2 nieuwe kozijnen incl. plaatsen. raam 1) breed 145 cm, hoog 128 cm. Raam 2) breed 190 cm, hoog 128 cm. wensen: - kozijn van hout - zelfde oude stijl - raam 1 v.v. kiepraam - raam 2 v.v. 3 elementen - incl glas