Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Tilburg of directe omgeving.

1625 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, garage / berging laten bouwen, garage achter het huis bouwen, vervangen kozijnen voorgevel, stalen binnenwand met deuren plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in een winkel maken, schuifdeur van staal en glas plaatsen, drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning, kozijnen en glas laten vervangen, schuifpui vervangen door twee ramen en een deur, stalen afscheiding met glas in woonkamer maken, stalen binnendeur en schuifdeur laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Tilburg:

Buitendeur vervangen

Buitendeur moet vervangen worden, sloten overzetten en glas erin plaatsen. Deur moet geplaatst worden in een houten kozijn. De nieuwe deur is een van het merk CanDo (type 559 plus glas nr. 557). Deze deur is 201 cm hoog en 83 cm breed. De deur zal waarschijnlijk iets smaller gemaakt moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Plaatsen van een dakkoepel

Graag wil ik een dak-koepel laten plaatsen. Een die open kan (handmatig) met afmeting 1m bij 1m. Het dak is van hout (waarbij de dakbekleding dan dient te worden aangesloten aan de dakkoepel daar het een platdak betreft). Graag verneem ik uw richtprijs.

Lichtkoepels of lichtstraat plaatsen

Wij willen graag 2 lichtkoepels laten plaatsen op een plat dak. Dubbelwandig en 1 x 1.30 meter. Maar twijfelen over een lichtstraat. Kunnen jullie de prijsverschillen aan ons opgeven? Hebben jullie ook vlakke lichtkoepels?

Maatwerk kast en bureaublad plaatsen

Ik wil graag een maatwerk kast en bureaublad tegen de zijmuur van onze aanbouw laten maken. Het geheel moet bestaan uit drie delen van rechts naar links (zie vooraanzicht): kast, bureaublad en smalle staander. De kast is ongeveer 1,0 x 0,5 x 2,6 meter (lxbxh), het blad is ongeveer 1,9 x 0,7 (meter lxb) en de staander 0,3 x 0,3 x 2,6 meter(lxbxh). Het blad moet aan de linkerzijde dicht zijn aan de onderkant d.m.v. een plaat en tevens moet het aansluiten tegen de staander. Het geheel is 3,2 meter breed (zie bovenaanzicht). De kast moet voorzien zijn van 4 houten deurtjes en verder legplanken. De staander heeft 2-3 vakken met een deurtje of laatje en verder alleen legplankjes. Het bureaublad moet afgeronde hoeken hebben. Het geheel mag in onbehandeld geschuurd blank hout opgeleverd worden wij willen het zelf lakken. Wij ontvangen graag uw offerte.

Praxis deuren inkorten en afhangen

Ik wil graag 6 deuren (enkele centimeters inkorten) laten inmeten, nieuwe scharnieren en sloten en afhangen. Het zijn 4 x dezelfde maten en 2 afwijkende maten en hier moet wat van af geschuurd worden.

Houten boeiboorden en zijwangen vervangen door Trespa

Ik wil de houten boeiboorden op mijn woning en op twee dakkapellen alsmede de zijwangen van die dakkapellen laten vervangen door Trespa. Het boeiboord is 11,60 meter lang en 0,35 meter hoog. De dakkapellen zijn 2 meter breed en 190 cm diep en hoog. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Houtwerk van dakgoten vervangen

Wij hebben aan onze woning houten dakgoten die op enig moment met Trespa zijn bekleed. Nu is het hout daarachter gaan rotten omdat het niet behandeld is en het moet worden vervangen. Het gaat om ongeveer 20 meter lengte op de 1e verdieping. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Klussen aan sloten en deuren

Mijn huis staat te koop en ik woon zelf al elders. Nu is het slot in de poort kapot en moet worden vervangen. Ik wil dat met de nodige spoed laten verzorgen, omdat de tuin nu vrij te betreden is en dat is niet wenselijk. De poort moet ook beter worden afgehangen. Verder sluit de schuurdeur moeilijk doordat de deur iets verzakt is. Dat slot is niet kapot. Ik laat deze klussen graag snel verzorgen en ontvang vooraf hiervoor uw prijsopgave.

Deuren met blinde scharnieren afhangen

Ik ben opzoek naar iemand die 4 deuren met blindscharnieren kan afhangen. Graag ook wat het me kost

Terrasoverkapping maken

Graag wil ik een terrasoverkapping laten maken. De overkapping zal 2 meter diep worden en 2.65 meter lang. De zijkanten dienen een deel dicht gemaakt te worden en het dak moet van kunststof platen gemaakt worden.

Kiepramen afstellen

Ik ga mijn huis in de verkoop zetten en mijn draai kiepramen werken niet goed meer. Wie heeft op korte termijn (liefs al as vrijdag) tijd om deze te stellen. Het zijn vijf ramen van ongeveer 90 bij 90.

Schuurdeur vervangen

Wij hebben een schuur met een schuifdeur welke niet goed meer opengaat. Graag zouden wij willen weten wat de mogelijkheden zijn voor een nieuwe deur of een nieuw systeem. De deur is 2 meter hoog, 1.95 meter breed en 6.5 cm dik.

Schuttingdelen laten maken van geïmpregneerd grenen

Graag offerte voor het maken van 6 schuttingdelen van ca. 90 cm. hoog en 200 cm. breed van geïmpregneerd grenen. Maatvoering 20/21 planks 16 mm dik en 14 cm breed. Om zelf de slechte delen van de huidige schutting te vervangen.

Cilinders vervangen van deursloten

Alle sloten hebben nu zelfde sleutel en iemand anders heeft een sleutel. Het heeft geen haast, maar zou wel graag willen hoe duur het kost om in ieder geval de cilinders te laten vervangen zodat ik kan kijken of het waard is om het te laten vervangen. De voordeur heeft een oplegslot en ik denk de rest cilindersloten.

Overzettredes op trap plaatsen

Graag wil ik voor 13 trede's de Eiken overzettrede's plaatsen en stoot borden plaatsen op de trap. Het is een smalle trap en boven en onder een kwart draai. Wie kan deze klus klaren. De overzet trede van Praxis met witte stootborden. De treden behandelen met harde wax doe ik na afloop zelf. De trap is kaal en de wangen schilder ik vooraf.

Dak voorzien van lichtkoepel

Lichtkoepel plaatsen op betonnen platdak van garage.

Lichtkoepel plaatsen in betondak

Betreft het realiseren van een lichtkoepel in het dak van de garage. Hoofdtaak bestaat uit het maken van een gat. Het gat moet ongeveer 1 vierkante meter groot worden. Optioneel leveren en monteren van een lichtkoepel. Ik wil er eventueel later een vlizotrap in kunnen monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Trap inclusief stootborden renoveren

Ik wil graag onze trap laten renoveren. Hierbij zat ik te denken aan grijs laminaat met witte toogborden. Is het mogelijk om een prijsindicatie te geven? Het gaat om een dichte trap met een bocht halverwege. Volgens mij gaat het om 14 trede.

Weka tuinhuis Utrecht monteren

Ik heb vorige week een Weka tuinhuis type Utrecht besteld bij Praxis en dat is inmiddels geleverd. Het tuinhuis heeft een nokhoogte van 216 cm en een wandhoogte van 131 cm. De vloer meet 200 x 200 cm. Ik zou het graag willen laten monteren, omdat ik er zelf geen tijd voor heb. Onze hele tuin is betegeld. Ik ontvang graag uw offerte.

Reparatie draai/kiepraam

De kruk van een aluminium kiep-/kantelraam (in de keuken) is eruit gesprongen. Ondanks deze er op de juiste wijze weer terug in wordt gebracht veert deze er steeds weer uit.

Vaste trap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap laten plaatsen naar zolder. Er is nu een vlizotrap.

Planken in de schuurdeur vervangen

Er zijn in onze schuurdeur twee planken verrot. Wat kost het om deze te laten vervangen?

Nieuwe bergingsdeur afhangen

Ik wil graag een nieuwe bergingsdeur af laten hangen, het beslag laten monteren en het glas plaatsen.

Trap renoveren met grind

Ik zou graag de prijs willen weten als ik de 13 treden wil laten maken met grind. Nieuwe stootborden. En de zijkant ook met stootborden. Als het kan eventueel de hele trap bekleden met grind, maar ik weet niet of dit kan.

Buitendeur met voorgemonteerde driepuntssluiting afhangen

Afhangen van de hardhouten achterdeur plus het monteren van dubbelglas inclusief 3 puntsluiting (inkepingen). Eventueel passend maken van de deur. De 3 puntsluiting is reeds voor gemonteerd in de deur. Graag zo snel mogelijk telefonisch contact opnemen in verband met de kosten alsook het afspreken van een datum. Nieuwe scharnieren plaatsen in het bestaande houten kozijn (kozijn blijft zitten).