Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vervanging van de garagedeur:

Vervanging van de garagedeur

De bestaande ijzeren garagedeur met loopdeur willen we vervangen voor een houten garage deur die uit twee gelijkwaardige helften kan bestaan. De ene helft een vast- en het andere deel een openslaande deur. De deur graag voorzien van een meerpuntsluiting. De garage deur is ongeveer 2,15 meter breed en 2,20 meter hoog. De oude garage deur mag afgevoerd worden door de vakman.
Onze klant uit Terheijden (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging van de garagedeur uit heel Nederland:

Garagedeur door pui vervangen

Ik wil graag weten wat een vervanging van een garagedeur voor een pui kost. Breed 3. 35 bij hoogte 2. 4 ongeveer. Veel voorzieningen zijn er al in de garage.

Garage verbouwen

We hebben een gemetselde garage in de tuin van 10 meter lang en ongeveer 4 meter breed. We willen de garage zo verbouwen dat onze camper er in kan staan, dat betekend dat over een lengte van 5 meter het dak ongeveer 40/50 cm omhoog moet worden gebracht, tevens moet de garage met een meter worden verlengd. Tevens willen we halverwege een houten afscheiding en er moet nieuwe houten buitendeur gemaakt worden (zijingang), ter vervanging van de huidige deur. Op de garage zit nu een plat dak, dat met mastiek is bedekt. Tot slot moet er een oplossing worden bedacht voor de garagedeur, deze vervangen of op een andere manier afdekken. Graag ontvang ik een offerte.

Halletje aan een woning bouwen

Ik wil aan de voorzijde van een nog te bouwen woning een halletje aanbouwen van maximaal 1.80 meter x 2 meter, inclusief verplaatsen van de voordeur (kwartslag draaien), realisatie van een tegenoverliggende deur naar de garage en vervanging van de garagedeur door een (normale)deur van ongeveer 1.10 meter breed. Er zit nu een klapdeur naar de garage. Door de uitbouw van het halletje willen we graag een de voordeur aan de voorzijde van de woning en aan de overkant van het halletje een ingang naar de garage. Ook willen van buitenaf de garage in kunnen (loopdeur).

Garagedeur door een kozijn met deuren vervangen

Wij willen graag een houten kozijn laten maken ter vervanging van een bestaande garagedeur. Het kozijn moet twee deuren bevatten. Bijgevoegd is een bouwplan van onze architect voor onze gehele garage, met het betreffende kozijn in de rechter bovenhoek. Het kozijn en de deuren moeten voldoende inbraakveilig zijn, inclusief veilig hang- en sluitwerk. De rest van de garage maakt geen deel uit van deze opdracht. Wij ontvangen graag een offerte.

Garage met carport bouwen

Plaatsen van een nieuwe garage als vervanging van een houten schuur en carport. De garage moet 788 cm x 400 cm worden. Aan de voorzijde (na de 788 cm) moet een garagedeur komen met daaraan een overkapping (carport). Diepte carport is 500 cm. Hoogte garage +/- 280 cm. Op de lange zijde komt de ingang van de garage en tevens twee ramen van ongeveer 140 cm x 100 cm. Dezelfde zijde heeft een luifel van 788 cm x 150 cm. De garagevloer dient vlak afgewerkt te worden. Garage isoleren. Bijgaand een tekening als voorbeeld.

Garagedeur vervangen

Wij hebben een grote garage met 2 schuifdeuren die vervangen moeten worden. Afmeting 5,19 meter breed en 3,39 meter hoog. De bovenste meter (of niet,als dat uitkomt) mag vast glas worden en daaronder deuren. Alles mag als er maar een auto naar binnen kan (dubbele garagedeuren?). De lage prijs is belangrijk vandaar dat elke oplossing voor vervanging van deze deuren welkom is. Verkeerd ingemeten, kleine foutjes, uit de outlet dus. Ergens een extra dikke stijl om het passend te maken is geen bezwaar. Hout/kunststof/metaal maakt voor ons niet uit. Ik ben benieuwd wat u heeft om dit op te lossen.

Stalen kozijn monteren

Ik wil graag 1 stalen kozijn van +/- 280 centimeter breed en +/- 250 centimeter hoog, met dubbelglas, laten plaatsen in de muur van de garage. Dit ter vervanging van de huidige garagedeur.

Entreegevel, deuren en plat dak vervangen

Graag laat ik mijn woning verbouwen: - vervanging de entreegevel met voordeur wat is nu geheel van glas en dat wil ik laten vervangen door een kunststof kozijn en een kunststof deur; - vervanging van de garagedeur voor een aluminium of kunststof deur; - vervanging van het garagedak, dit is een plat dat met 40 jaar oude bitumen bedekt is. En ook dienen de boeidelen vervangen te worden. Graag maak ik met u een afspraak om de mogelijkheden van de entree en overige klussen te bespreken.

Garagedeur repareren of vervangen

De garagedeur van mijn moeder is ontzet door vandalisme of poging tot inbraak. Voordat de verzekering tot uitbetalen kan overgaan moeten wij een offerte voor de reparatie en of vervanging overleggen aan de maatschappij. Het gaat om een elektrische garagedeur. Graag eerst bekijken of deze gerepareerd of vervangen moet worden, daarna de offerte maken.

Kozijnen gedeeltelijk vervangen

Er zijn drie kozijnen die gedeeltelijk aan vervanging toe zijn. Het zijn kozijnen van 1.5 en 1 meter breed. Verdeeld over begane grond, eerste en tweede verdieping. Onderzijde is wat zacht en daar moet nieuw hout ingezet worden. Tevens even kijken naar de houten garagedeur, is wat vocht bijgekomen. Optioneel het verven erna, in ieder geval wel in de grondverf zetten. Afspraak om te kijken en offerte uit te brengen in de week van 11 augustus , uitvoering in overleg.