Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraam vervangen door houten of kunststof dakraam:

Dakraam vervangen door houten of kunststof dakraam

Ik wil graag mijn bestaande zolder dakraam laten vervangen door een houten of kunststof dakraam. De maat is ongeveer 110 X 93 cm. Ik wil de maat hier even goed laten opmeten en ontvang daarna graag uw offerte voor de levering en montage voor zowel een houten als kunststof dakraam.
Onze klant uit Terheijden (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam vervangen door houten of kunststof dakraam uit heel Nederland:

Dakramen vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van een dakraam 114x118 en een dakraam 55x40 incl. Helemaal aftimmeren. Het is een eensgezinswoning.

Klein dakraam vervangen door een groter dakraam

Wij willen ons huidige zolderdakraampje van 55 x 65 cm laten vervangen door een iets groter Velux dakraam van 78 x 98 cm. Het dakraam en de gootstukken zullen wij zelf aanschaffen.

Dakraam vervangen

Ik wil graag mijn Velux dakraam laten vervangen voor een nieuw dakraam. Het gaat om een oud model GGL606 114 x 118 cm.

Dakraam vervangen door een groter exemplaar

Ik wil op mijn zolder een klein dakraam vervangen voor een velux dit dakraam mk04 heb vaste trap naar zolder en schuin dak waar

Lood rondom dakraam vervangen en dakgoot inspecteren

Aan de achterzijde van de woning dient het lood van het dakraam rondom vervangen worden in verband met lekkage. De achterzijde is makkelijk met ladder te bereiken. Ik zou dan graag de dakgoot rondom het huis ook willen laten controleren.

Velux dakraam laten monteren

Ik heb nu een Velux dakraam GGL1 en deze wil ik graag laten vervangen door een GGU MK04 raam. Het aftimmeren aan de binnenzijde wil ik graag door de vakman laten uitvoeren.

Dakraam vervangen en extra raam plaatsen

Wij willen graag 2 nieuwe kunststof dakramen laten plaatsen. 1 dakraam moet vervangen worden en er moet een nieuw dakraam extra worden geplaatst. De afmetingen van de ramen moeten 94 cm breed en 140 cm hoog worden. Het oude dakraam is smaller. Eventueel moeten er ook verduisterende rolgordijnen worden meegeleverd.

Daklekkage verhelpen en dakraam plaatsen

Lekkage van pannendak is eerder gerepareerd, maar lekt nog steeds. Welke dakdekker kan dit voor mij oplossen? Tevens een klein dakraam vervangen door een iets grotere, type GPL UK 04, zonder binnen afwerking. Past tussen de bestaande balken.

Vervangen bestaand dakraam

Het vervangen van een Velux dakraam voor een nieuw Velux dakraam. Maat 114 x 140 cm SK08.

Folie onder dakpannen en daklatten aanbrengen

Bij mijn hoekwoning met 2 dakkapellen dient dampwerende folie en nieuwe daklatten geplaatst te worden. Eventueel kunnen de 100 jaar oude pannen teruggelegd worden of er moeten nieuwe pannen met dezelfde uitstraling gebruikt worden. De woning is ongeveer 5 meter breed en 7 meter lang, Daarnaast wil ik het dakraam van 80 bij 80 cm laten vervangen door een kunststof exemplaar en moeten er 2 nieuwe ventilatie uitgangen voor de badkamer en keuken geplaatst worden.

Partners

Partners van Casius