Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Terheijden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Terheijden heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Terheijden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Terheijden of directe omgeving.

57 klanten uit Terheijden bevelen een bij Casius in Terheijden aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Terheijden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren, erkerbank en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Terheijden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Terheijden:

Vervanging van de garagedeur

De bestaande ijzeren garagedeur met loopdeur willen we vervangen voor een houten garage deur die uit twee gelijkwaardige helften kan bestaan. De ene helft een vast- en het andere deel een openslaande deur. De deur graag voorzien van een meerpuntsluiting. De garage deur is ongeveer 2,15 meter breed en 2,20 meter hoog. De oude garage deur mag afgevoerd worden door de vakman.

Schuifpui afhangen en stellen

De houten schuifpui sluit niet meer goed. Er blijft een kleine kier open, bovenaan, links. De schuifpui zal waarschijnlijk opnieuw gesteld moeten worden.

Open trap dicht maken met schuifdeur en kast onder de trap

Open trap in de woonkamer afsluiten door schuifdeur te plaatsen en kaar onder trap te maken. Graag offerte inclusief materiaalkosten Zie foto voor indicatie wat we graag willen

Een buitentrap realiseren

Ik zoek een vakman die een budgetvriendelijke, rechte basistrap voor buiten kan realiseren. Het betreft een rechte trap met 2 leuningen en bordes hoogte van de verdieping waar de trap naar toe moet is 4 meter.

Dakraam vervangen door houten of kunststof dakraam

Ik wil graag mijn bestaande zolder dakraam laten vervangen door een houten of kunststof dakraam. De maat is ongeveer 110 X 93 cm. Ik wil de maat hier even goed laten opmeten en ontvang daarna graag uw offerte voor de levering en montage voor zowel een houten als kunststof dakraam.

Boeidelen op de garage vervangen

Aan de zijkant van onze garage zitten houten boeidelen. Deze zijn deels rot, en willen wij in zn geheel laten vervangen voor kunststof. Diepte, circa 5 meter, maar dit loopt schuin af, garage is schuin. zie bestand foto voor voorbeeld. Graag willen we kunststof met een houtnerf/look in een standaard kleur. We horen graag de prijs inclusief montage totaal prijs en per m2.

Slaapkamer opdelen door een tussenwand

Er dient een tussenwand geplaatst te worden om een slaapkamer in 2 kamers te delen. De tussenwand met deurkozijn en deur zal ongeveer 5 meter lang moeten gaan worden. De afwerking zullen wij zelf verzorgen.

Binnendeur inhangen en afmonteren

Ik wil graag een stompe binnendeur laten inhangen en afmonteren.

Nieuw kozijn met dubbelglas plaatsen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor een nieuw kozijn. Afmeting : 180 x 125 cm. Inclusief plaatsen en verwijderen oude kozijn. We willen het dubbel glas wat er nu in zit hergebruiken, is dit mogelijk? Wanneer kan het kozijn geplaatst worden na het meten? Het huidige kozijn steekt uit aan de buitenkant. Er zit geen draaiend deel in, het is 1 vast raam. Het betreft beide een houten kozijn.

Opdekdeur aanpassen

In mijn nieuwe appartement dient een bestaande opdekdeur aangepast te worden. De deur is nu rechtsdraaiend en moet linksdraaiend worden.

Kozijn aanpassen van de keukendeur

Wij hebben een hardhouten keukendeur die 5 mm smaller is dan de huidige en bijna 10 cm korter. Is het mogelijk om de deur te plaatsen met aanpassingen a/h kozijn of deur (latje, balkje onderzijde deur achter de waterslag). Er moet ook een gat in komen t.b.v. een kattenluik. Graag een totaalprijs inclusief degelijk hang- en sluitwerk.

Deuren afhangen (4X)

Op de eerste verdieping willen we graag 4 nieuwe deuren laten afhangen. Het zijn stompen deuren. De deuren moeten op maat geschaafd worden en voorzien van schanieren.

Deuren ophangen

Ik zoek iemand die vakkundig en netjes 4 stompe binnendeuren kan hangen. Deuren en beslag heb ik al. Uitvoering van de werkzaamheden rond 21 mei 2013.

Deur monteren

Het ophangen van een stompen kamerdeur. Deur is aanwezig.

Raam in muur maken

Hardhouten raamkozijn met dubbel glas van h x b 2250 x 850 mm in een muur maken. Raam komt op de eerste verdieping, binnenkant wordt nieuwe badkamer, buitenkant is boven garagedak. Momenteel zit er een kleiner klepraam. Ik ben op zoek naar een timmerman die kan bekijken hoe dit raam het best goed geplaatst kan worden en om het daarna ook te plaatsen.

deur afhangen

4x glas zetten in 1 Cando binnendeur (opdek) plus afhangen

Plaatsen boekenkast/wand in ...

Plaatsen boekenkast/wand in serre/tuinkamer; in het midden van de wand is een deuropening waarboven de kast door moet lopen. Aan weerszijden van de deuropening zijn wanden van 2.67 (h) x 1.205 (b) resp. 2,67 x 1.03. Materiaalkeuze: ??? Degelijke uitstraling. Kleur: RAL9010.

Vervangen van een bestaand dakraam(pje) ...

Vervangen van een bestaand dakraam(pje) van ca. 55 x 45 cm.

Opnieuw bekleden van houten trap van ...

Opnieuw bekleden van houten trap van begane grond naar eerste verdieping

Garage tevens schuur van 50 vierkante ...

Garage tevens schuur van 50 vierkante meter. Isolatie tussen de dubbelwandige muren (buiten baksteen, binnen kalkzandsteen) en geisoleerde betonvloer en puntdak. Dakpannen, hellingshoek van 35 graden. Goothoogte van 240 cm en dubbele hardhouten garage deur. Tevens hardhouten loopdeur en twee geisoleerde ramen van elk 1 vierkante meter. Electra op 2 punten binnen de garage/schuur en op 2 punten buiten aan de gevel. (Dit verzoek van mij is geheel vrijblijvend en wordt alleen gedaan onder het beding dat hier direct of indirect geen kosten aan zijn verbonden. Het accepteren van uw voorwaarden -die ik acceepteer zonder dat ik ze kon downloaden- vindt dus onder voorbehoud plaats: er mogen geen kosten voor mij aan zijn verbonden.)