Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor stalen scharnierdeur plaatsen:

Stalen scharnierdeur plaatsen

Kunt u een indicatie geven voor het leveren en plaatsen van een dubbele stalen scharnierdeur met kozijn. De afmeting zal 2.10 meter hoog worden en 1.90 meter breed.
Onze klant uit Sprang-Capelle (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stalen scharnierdeur plaatsen uit heel Nederland:

Het vervangen van een deur

Ik zoek een deurenspecialist die een bestaande woonkamerdeur kan vervangen. Betreft nu woonkamerdeur 95 cm met erboven een raampje en vast paneel er naast afmeting totale breedte 148 cm en 240 cm hoog. Graag willen we een stalen/houten zwarte scharnierdeur tot plafond met vast paneel ernaast beide onderverdeeld in 4 gelijke vlakken. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Stalen scharnierdeur plaatsen

Graag wil ik een stalen scharnierdeur, omdat er niet in de grond geboord kan worden, afmetingen 231 x 107, aluminium met slank profiel en glas. Er kan per direct gestart worden met de klus, maar er is geen haast bij 'm te plaatsen. Wel zou ik graag zo spoedig mogelijk willen weten of de opgegeven afmetingen overeen komen met de deur, aangezien de stucadoor volgende week komt en de afmeting nu nog aangepast kan worden.

Taatsdeur plaatsen

Welke deurvormen zijn gewenst? Kamerhoge deuren (tot het plafond), deur zonder omlijsting. Om hoeveel deuren gaat het? 1 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Beste, Ik ben geïnteresseerd in een zwarte stalen deur zoals weergegeven op de foto in onderstaande link: Zou u een offerte voor mij willen maken voor een scharnierdeur en een taatsdeur? Is deze prijs inclusief het plaatsen? Zo nee, wat zijn de kosten om het te laten plaatsen? Als laatste, hoe snel kunt u leveren? Afmetingen: L:270cm B:96cm Diepte linker kozijn: 7,35cm Diepte rechter kozijn: 7,5cm Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Dubbele deur met twee zijpanelen

Voor een kleine appartement zoek ik een stalen binnendeur met de volgende details: Hoogte van het totaal: 275 cm Breede van het totaal: 196 cm Breede van het zijpaneel: 49 cm Breede van de scharnierdeur: 49 cm Elk paneel/deur heeft 7 stukken glas.

Stalen deur plaatsen

Het gaat om een enkele deur, met 3 'dwarsliggers' waardoor er 4 ruiten in moeten. De hoogte zal 235 cm zijn en de breedte is 100 cm. Graag willen wij het verschil weten tussen een taatsdeur of scharnierdeur.

Stalen schuifdeur plaatsen

Graag zou ik willen weten wat het kost om een stalen schuifdeur in mijn woning te plaatsen. Het betreft een scheiding tussen keuken en woonkamer waar momenteel een dubbele scharnierdeur met 2 zijlichten en bovenlicht zit. De afmetingen zijn 257 cm hoog en 247 cm breed. Graag zou ik één vast deel willen en een schuifdeel dat net zo breed is als het vaste deel. Elk deel mag uit 3 of 4 gelijke ramen bestaan (dus totaal 6-8 ramen). Tevens zou ik graag de opties softclose en veiligheidsglas willen. In de bijlage heb ik een foto van de huidige situatie toegevoegd en een schematische schets met daarin een voorbeeld.

Enkele stalen scharnierdeur plaatsen

Een enkele stalen scharnierende deur plaatsen. Afmeting 2,60 hoog x standaard breedte. Het liefst met 4 of 5 glaspanelen. Het hoeft geen maatwerk te zijn, mag ook standaard afmeting! Er zit een uitsparing waar de deur geplaatst moet worden. Het is voor een nieuwbouwwoning. Oplevering zal over een jaar zijn.

Stalen scharnierdeur inpandig plaatsen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor een stalen scharnierdeur inpandig, inclusief montage. Afmeting is ongeveer 90 cm breed bij 280 cm hoog. Er zou bij de montage een stukje gipsmuur verwijderd moeten worden, want de stalen deur dient tot aan de plafond geplaatst te worden.

Stalen binnendeuren plaatsen

Het gaat om een staten binnendeur met ernaast en vast paneel, zoals getekend in de schets in de bijlage. Totaal 1600 mm breed en 2300 mm hoog. Deur circa 1000 mm breed en vast paneel dus 600 mm breed. Graag prijs voor een taats variant en als scharnierdeur.

Stalen taats- of scharnierdeur plaatsen

We zijn op zoek naar een stalen deur met een 4 of 5 vlaks glasverdeling, afmeting: 2900 x 950 mm. We twijfelen tussen een scharnierdeur in kozijn of een taatsdeur. We hebben vloerverwarming. Graag zouden we van beide deuren een of meerdere offertes krijgen.