Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor solatubes in plat betonnen dak:

Solatubes in plat betonnen dak

Ik wil graag advies en offerte voor 1 a 2 solatubes in mijn kapsalon. Dak is 3 bij 6
Onze klant uit Someren (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor solatubes in plat betonnen dak uit heel Nederland:

Solatube(s) laten plaatsen in een betonnen dak

Ik zou graag 1 of 2 Solatubes laten plaatsen in een plat betonnen dak van een souterrain. Ik maak graag een afspraak om de mogelijkheden hier te bespreken en ontvang daarna uw offerte.

Solatube in het dak plaatsen

In een uitbouw van ons huis (met plat dak, betonplaten) wil ik graag 2 solatubes van 35 centimeter laten plaatsen. Nb. Als u belt kan ivm onregelmatige werktijden (zorg) niet altijd direct opnemen, laat een bericht achter en ik bel dan zsm terug.

Solatubes laten plaatsen

In onze nieuwe woning in Callantsoog, is de keuken in de aanbouw van 2.50 meter aan de achterkant van het huis geplaatst. Het is een plat dragend dak. Wij vinden het te donker en zouden graag twee Solatubes van 35 cm diameter willen laten plaatsen. Wat kost dat? En kan het zo snel mogelijk?

Solatubes aanbrengen

Eén of twee solatubes in een plat dak. Eventueel een van de twee via een plat dak, daarna door de zijmuur. In de keuken hebben we een donker hoekje. We willen graag dat er iemand komt kijken om ons advies te geven of we er één of twee nodig hebben.

Solatubes door betonnen dak van uitbouw aanbrengen

Een of meer solatubes in een betonnen dak van de uitbouw aanbrengen. Aanbrengen in een plat dak, het is de uitbouw van de woonkamer.

Solatubes laten plaatsen

Wij willen 1 of 2 solatubes laten plaatsen, waarvan 1 op plat dak van de uitbouw en mogelijk 1 op zolder. Het is een nieuwbouwhuis wat nov '16 wordt opgeleverd.

Daklicht in de uitbouw monteren

Ik wil meer licht in de woonkamer. Nadat er een uitbouw (3,5 bij 5,5 meter) met een plat dak is geplaatst, komt er minder licht in de bestaande bouw (6,0 bij 4,0 meter). Wij overwegen nu om 1 a 2 solatubes te laten plaatsen in het platte dak van de uitbouw, aan de kant van het huis. Graag zouden we de prijs willen weten inclusief installatie.

Solatube plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het plaatsen van minimaal 4 Solatubes in een plat betonnen dak. Het dak is afgewerkt met een PVC bedekking. Graag uw prijs inclusief de aanschaf van de Solatubes en de betonboring door het dak.

Solatubes op een plat dak

Ik wil graag 2 solatubes laten plaatsen. Ik wil graag advies over of ik er 1 of 2 moet laten plaatsen. Het gaat om een woonkamer met een plat dak. De woonkamer is 5 meter breed. Ik wil graag de solatubes geleverd en geplaatst hebben.

Solatubes plaatsen

Wij gaan in het najaar een aanbouw van circa 4 meter diep bouwen. Om toch nog een beetje licht te krijgen in de huidige ruimte willen wij mogelijk in de aanbouw 2 solartubes plaatsen. We hebben ook gekeken naar een halve lichtstraat, maar dat is de duur en we willen eigenlijk alleen maar het licht naar binnen hebben. De aanbouw krijgt een grote schuifpui en het licht is dus alleen bedoelt voor de huidige ruimte en niet voor de aanbouw. Graag willen wij weten wat de mogelijkheden en de kosten zijn. Aan de achterzijde van de aanbouw, plat dak, willen we graag de solatubes plaatsen.