Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor lichtkoepels plaatsen:

Lichtkoepels plaatsen

Ik heb interesse in lichtkoepels. Ik heb een donkere ruimte van 3 x 6 meter waarin ik werk. Het zit tussen onze woning en de woning van de buren. Het is een betonnen plat dak. Ik ben benieuwd wat ik hiervoor kwijt zou zijn en of ik beter 1 grotere of 2 kleinere kan nemen.
Onze klant uit Someren (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lichtkoepels plaatsen uit heel Nederland:

Dubbelwandige lichtkoepels plaatsen

Ik heb 2 solartubes met een diameter van 40 cm laten plaatsen in een plat dak. Echter vind ik dat deze te weinig licht geven en wil ik deze vervangen door dubbelwandige lichtkoepels. De voorkeur gaat uit naar een maat van 1 bij 1.30 meter, indien mogelijk.

Lichtkoepels plaatsen in aanbouw

Ik wil graag dat er 2 lichtkoepels of een lichtstraat geplaatst worden in de aanbouw. Ik laat mij graag adviseren over de grootte van de lichtkoepels of de lichtstraat. Ik weet namelijk niet zeker wat ik wil hebben.

Uitbouw aan de achterzijde van de woning plaatsen

Het gaat om een gemetselde uitbouw aan de achterzijde van de woning op zandgrond. De uitbouw zal ongeveer 3 bi 7.50 meter worden. In het dak een lichtstraat of lichtkoepels, 4 meter bij 1 meter. In de achterpui veel glas, dubbele openslaande deuren en 2 vaste ramen of een harmonica vouwwand over een breedte van bijna 6 meter. In plafond uitbouw: 10 dimbare spotjes. Afwerking vloer: gereed voor leggen houten vloer. Afwerking wanden: gereed om te kunnen stuken.

Lichtstraat of lichtkoepels in betonnen dak maken

We hebben een uitbouw met betonnen dakplaten. Hierin zouden we graag een lichtstraat of lichtkoepels willen hebben aangezien het in de kamer erg donker is. Kunt u aangeven wat ons dat gaat kosten als we een lichtstraat laten zagen/plaatsen in het beton. Ons huis is ca 6 meter breed dus ik weet ook niet wat mooi oogt of ewat het met de prijs doet als we 1 lange lichtstraat nemen of 2 koepels..... Kortom.. we zitten in een orienterende fase en horen graag wat mogelijk is. Met vriendelijke groet.

Lichtkoepels plaatsen

1 Plaatsen van 3 lichtkoepels van 130 x 30 cm. Zie bv: https://www. Bouw-handel. Nl/lichtkoepels/complete-sets-lichtkoepels/lichtkoepel-vierwandig-acrylaat-met-opstand Plat dak. Betumen. Indien mogelijk evt. Wat bredere lichtkoepels 2 Plaatsen van 1 dagbetredingset. Bv: https://www. Bouw-handel. Nl/lichtkoepels/complete-sets-dakbetreding/complete-set-lichtkoepel-dakbetredingunit

Lichtkoepels in plat dak plaatsen

Het plaatsen van 2 lichtkoepels in een plat dak met betonondergrond. Dak koepels 60 x 60 cm en drie dubbele wand.

Lichtkoepels plaatsen

Ik wil 2 lichtkoepels/straat van 1 x 1 meter laten plaatsen in een plat betonnen dak van onze uitbouw. Kan u bedrijf dit in zijn geheel uitvoeren , inclusief maken uitsparing in betonnen dak? Kunt u een indicatie geven wat de kosten zullen zijn= Met vriendelijke groet,

Lichtkoepels of lichtstraat plaatsen

Het is te donker in huis en ik zou graag een lichtstraat of 2 lichtkoepels willen laten plaatsen in het dak van mijn aanbouw, welke mogelijkheden zijn er en wat zijn de prijzen? Is zoiets ook goed schoon tehouden? En geeft het lawaai als het regent?

Lichtstraat of koepels plaatsen in aanbouw

Het is te donker in huis en ik zou graag een lichtstraat of 2 lichtkoepels willen laten plaatsen in het dak van mijn aanbouw, welke mogelijkheden zijn er en wat zijn de prijzen? Is zoiets ook goed schoon te houden? En geeft het lawaai als het regent?

Plaatsen van lichtkoepels op een garage

Ik heb een woning gekocht en krijg daarvan op 20 oktober de sleutel. Er is daar in de achtertuin een vrijstaande garage waar ik graag 2 lichtkoepels van 100 x 200 cm op wil laten plaatsen. Het gaat om een vast model met heldere koepels. Ik wil in de offerte ook graag het prijsverschil zien tussen enkel- en dubbelwandige koepels. Ik zal even bekijken wat voor dakbedekking er op ligt, dan kan ik u die informatie ook doorgeven. Er staan foto's van de woning en garage op Funda.