Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Someren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Someren heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Someren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Someren of directe omgeving.

35 klanten uit Someren bevelen een bij Casius in Someren aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Someren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: renovatie houtwerk atrium, het vervangen van de trap en het plaatsen van een traplift, vervangen alle ramen van de woning, kunststof kozijnen plaatsen, een houten constructie dakopbouw realiseren, gevel in oude staat herstellen, 7 Binnendeuren en 7 kozijnen vervangen, overkapping realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in betonnen vloer, houten balkon vervangen, kelderkoekoek souterain, kozijn met terrasdeuren en zij- en bovenlichten zetten + muur verwijderen, schuifdeuren maken onder schuin dak van zolder, vervangen kozijnen inclusief dubbel glas, 2 traprenovaties inclusief schilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Someren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Someren:

GU hefboom van houten schuifpui repareren

Graag repareren van de GU hefboom in houten schuifpui, zodat de hefboom weer normaal werkt. GU hefboom blijft nu in 1 stand staan en hefboom hendel gaat niet meer omhoog of omlaag.

Metalen trap laten monteren

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een witte metalen trap. Het zal gaan om een bloktrap look die tussen 2 muren in geplaatst moet worden.

Stalen binnendeurkozijn met zijlichten plaatsen

Ik wil een stalen binnendeurkozijn met zijlichten laten plaatsen. De dagmaat 2300 mm breed 2600 mm hoog met een scharnierende deur (1000 mm) met aan allebei de zijkanten zijlichten. Het kozijn wordt in de hoogte opgedeeld in 4 vlakken(ook de deur). Alles voorzien van beglazing en inclusief plaatsing. Staal uitvoering gepoedercoat in de kleur antraciet.

Schuifwand met deuren en vaste panelen maken

Wij wonen sinds 2 jaar in onze nieuwbouwwoning en hebben de wens om in de woonkamer een tussenwand met schuifdeuren te laten monteren van staal met glas en met een roedeverdeling. De breedte is 280 cm en we willen aan beide zijden een vast paneel van 70 cm Verder een dubbele schuifdeur van in totaal 140 cm breed. Er ligt hier een tegelvloer met vloerverwarming. Daardoor kan er geen montage aan de vloer plaatsvinden en moet het systeem aan het plafond komen. We willen een roedeverdeling met 3 glasvlakken: boven en onder een gelijk vlak en in het midden een groter vlak. We ontvangen graag uw offerte.

Lichtkoepels plaatsen

Ik heb interesse in lichtkoepels. Ik heb een donkere ruimte van 3 x 6 meter waarin ik werk. Het zit tussen onze woning en de woning van de buren. Het is een betonnen plat dak. Ik ben benieuwd wat ik hiervoor kwijt zou zijn en of ik beter 1 grotere of 2 kleinere kan nemen.

Houten kozijnen met taatsdeuren plaatsen

Het gaat om enkele binnendeuren van hout (met glas).

Metalen taatsdeur tussen hal en woonkamer

Wij willen graag een taatsdeur tussen de hal en de woonkamer. Onze voorkeur gaat uit naar een metalen taatsdeur. De afmetingen zijn circa 1 meter breed en 2.50 meter hoog.

Harmonicadeur van hout plaatsen

Ik wil graag de kosten weten voor een harmonicadeur voor onze bestaande aanbouw. We hebben de maten genomen van het kozijn van de bestaande schuifpui: breedte 5390 x 2245 cm.

Daklicht in de huiskamer maken

Meer daglicht in de huiskamer

Houten harmonicadeuren leveren

Ik wil graag een kozijn met harmonica deuren. Het kozijn zal 5 meter breed moeten worden. Ik wil hierin graag hr++ glas. Ik wil ze zelf plaatsen.

Houtrot repareren

20 jaar terug een houten deel aangebouwd. Van Grenen. De balken zijn ongeveer 10 cm dik. Onderaan hebben we over een lengte van 2 tot 3 meter houtrot. Dat willen we laten oplossen. Graag even komen kijken en offerte uitbrengen.

Kozijn met harmonicadeuren in de tuinkamer plaatsen

Wij hebben aan onze woning een overkapping die wij dicht willen maken, zodat er een tuinkamer ontstaat. Wij willen daarbij dan over de breedte van 5 meter en hoogte van 220 tot 230 cm een houten kozijn laten plaatsen met harmonicadeuren. Wij ontvangen graag een prijsindicatie.

Trapprofielen op maat maken

Ik ben begonnen met een traprenovatie met plaklaminaat maar dat lukt niet. Ik heb de profielen (dubbele) in huis maar kan het niet afmeten en op maat maken. Dat moet dus gebeuren. Het gaat om 13 traptreden, ik wil zelf de profielen plaatsen, het gaat dus alleen om het op maat maken van de profielen.

Dakramen laten plaatsen

Dakraam. 2 dakramen van 114 bij 140 cm.

Velux dakraam monteren

Velux dakraam,, inclusief montage

Plaatsen Velux dakraam

Het leveren en plaatsen van een Velux dakraam GGU C02 inclusief verduisteringsgordijn en het afwerken met interieurafwerking LSB van Velux.