Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit s Gravenmoer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in s Gravenmoer heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in s Gravenmoer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in s Gravenmoer of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit s Gravenmoer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: schuurtje betrekken bij het huis, vervangen van kozijnen, vide dichtmaken voor uitbreiding buitenterras, kozijnen vervangen, plaatsen van dakramen en constructiebalken, ramen vervangen door openslaande deuren, wenteltrap vervangen door een vaste trap, vervangen velux dakramen, 6 Kozijnen vervangen, plaatsen kozijn met glas in muur, taatsdeur plaatsen, metalen spiltrap vervangen, onderhoud kantelkiepramen, buiten deuren, schuifpuideur, dakramen merk fakro, 6 ventilatie roosters, vervangen houten kozijnen en dubbelglas ramen plaatsen, verbouwing garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen in s Gravenmoer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in s Gravenmoer:

Stalen deuren

Naar aanleiding van een verbouwing is een tweetal stalen deuren gewenst: 1) voor een opening van ongeveer 180 breed en ongeveer 210 cm hoog: een enkele taatsdeur van 100 cm met aan weerszijden panelen van elk 40 cm. Hoogte dus omstreeks 210 cm. 2) voor een opening van ongeveer 270 breed en ongeveer 210 cm hoog: dubbele taatsdeur van elk 95 cm met aan weerszijden panelen van elk 40 cm. Hoogte omstreeks 210 cm. Beiden uitgevoerd met drie horizontale lijnen (dus vier vlakken glas per paneel / per deur).

Achterdeur met kozijn en bovenlicht vervangen

Wij willen een achterdeurkozijn met daarboven een bovenlicht/valraam laten vernieuwen. Aan de onderkant van het kozijn bevindt zich een stenen dorpel. Verder willen we dan ook gelijk een nieuwe achterdeur met daarin een isolatieruit. We willen een afspraak maken om het werk hier te laten beoordelen en inmeten en ontvangen daarna graag uw offerte.

Taatsdeur in een hal plaatsen

Wij willen tussen de hal en de kamer een taatsdeur. B 1800 x H 2315 mm. De deur moet in het midden draaien. Het plafond is van stalen hoeklijk wat afgewerkt zal worden met een gipsplaat en de vloer is van beton. Wat uitstraling betreft moet het zijn of de wand doorloopt. Zo strak mogelijk: geen randen of vlakverdeling.

Velux kantelramen vervangen

Ik wil graag een offerte voor het vervangen van 2 dakramen voor 2 nieuwe Velux kantelramen 134 breed bij 98 cm hoog. Huidige maten van de raam zijn iets kleiner. Het gaat om een de plaatsing in een schuin pannendak. Er liggen betonpannen op. Het gaat om een huis 1978.

Kunststof kozijnen laten monteren

In totaal 3 kozijnen vervangen: -1 kozijn 1550x1550 mm met luchtrooster (begane grond). -2 stuks van 880x1080 mm met draai-kiepraam 1 links 1 rechts. Het zijn dezelfde maten als wat er nu in zit.