Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trap kaal schuren:

Trap kaal schuren

Wij willen graag onze trap en trapleuningen laten schuren. We hebben zelf het tapijt verwijderd en het grootste deel van de lijmresten, maar komen niet meer verder. Er zitten nog op een paar plekken lijmresten die eventueel moeten worden verwijderd en het moet dus geschuurd worden, zodat wij kunnen verven. De trap heeft 13 treden.
Onze klant uit Rosmalen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap kaal schuren uit heel Nederland:

Trap tapijtvrij maken en schilderen

In mijn huurhuis zitten twee trappen welke bekleed zijn met tapijt. Doordat ik ga verhuizen zal ik waarschijnlijk deze trappen kaal en wit geschilderd moeten opleveren. De ene trap is dicht en de andere trap is open en beide hebben 13 treden. Beide trappen hebben een kwart draai. Ik zou graag beginnen in de week na 9 februari. Voor de woning staat een container waar het tapijt in kan.

Traprenovatie

Ik wil graag 1 trap bekleden met traprenovatie laminaat. Dit betreft 13 treden en 13 stootborden met 2 bochten. Trap wordt schoon en kaal opgeleverd.

Trap laten bekleden met overzet treden

Ik wil een trap van 13 treden laten bekleden met overzet treden van de Praxis. De trap heeft onderaan een kwartslag en eindigt recht. Op dit moment is de trap kaal van geschilderd hout.

Trap bekleden met laminaat

Ik heb een trap van 13 treden, standaard trap met stootborden en twee draaien. Daar wil ik laminaat op gelegd hebben. De trap is kaal en geschuurd.

Trap verven

Gaat om open trap naar zolder. Betreft nieuwbouw. Trap is van hout en kaal.

Trap bekleden

Ik wil mijn trap met laminaat laten bekleden. De trap is al kaal. 12 treden, kwartdraai erin. Wangen/ bomen moeten ook bekleed. Kraak moet eruit.

Coaten van een buitentrap

Wij willen de buitentrap van het appartementencomplex laten coaten volgens deze stappen: - De coating op de beloopbare treden laten verwijderen - De trap geheel reinigen onder hoge druk - De loopvlakken van de treden slijpen met diamantschijven om de coating te verwijderen - Kaal beton primeren - Geprimeerde delen geheel voorzien van 1e laag vloercoating en in de natte laag zand strooien t.b.v. antislipeffect - na droging overtollig zand verwijderen - De gehele trap voorzien van een afwerklaag vloercoating Wij zijn benieuwd hoeveel dit kost en ontvangen hier graag 3 offertes over. Het zijn 16 tredes.

Lambrisering in hal en langs een trap aanbrengen

Graag zou ik in een hal en langs een rechte trap lambrisering laten plaatsen. In de hal zou het om ongeveer 10 meter gaan en langs de rechte trap om ongeveer 4 m. Het gaat om lage paneel lambrisering aanbrengen. De lambrisering moet door de timmerman zelf worden gemaakt. De muren zijn kaal, dus het kan direct aangebracht worden.

Trap kaal laten schuren

ik wil graag mijn open trap met 13 treden laten schuren. Reden is omdat we de trap opnieuw laten bekleden.

Houten trap bekleden en van leuning voorzien

Ik ben op zoek naar een trappenspecialist die twee houten trappen kan voorzien van HPL of massief houten bekleding. De trappen zijn al kaal. Bovendien dienen de trappen van een houten leuning voorzien te worden.

Partners

Partners van Casius