Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor drie lekkende draai-/kiepramen herstellen:

Drie lekkende draai-/kiepramen herstellen

Ik heb drie lekkende draai-/kiepramen. Ik wil graag weten wat de oorzaak is en dat het probleem verholpen wordt. Ook sprake van vochtschade aan de binnenzijde van de woning. Houten paneel.
Onze klant uit Rosmalen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor drie lekkende draai-/kiepramen herstellen uit heel Nederland:

Lekkende ramen repareren

Ramen lekken, maar we kunnen er niet achter komen waar. Het gaat om twee draai-kiepramen. Ze lekken water van buiten naar binnen door het kozijn.

In plaats van de huidige, verouderde en ...

In plaats van de huidige, verouderde en lekkende uitbouw van 6 m lang, 3 meter diep en 2,5 meter hoog, willen wij een serre met een beloopbaar dak: dat wordt daarmee een dakterras. Fundering aanwezig. Moet aangebouwd aan huis uit 1890. Grondvlak wordt 6 meter lang en 3 meter diep, echter nu 5 meter hoog. Oppervlakte dak(terras) is 6 meter lang en circa 2 meter diep. Dus: glazen serrepui komt onder een hoek van 10-15 graden te staan. Stalen frame met houten kozijnen lijkt het meest geschikt. Zijkanten van 'serre' zijn gesloten. Dit kan je dus ook een uitbouw met glazen pui noemen. In de pui moet minimaal 1 deur komen, schuif of draai. Qua zonwering is nog advies nodig. Er is een architect aanwezig die de details kan toelichten en evt. tekeningen kan maken.