Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor zwevende hoogslaper of videbed maken:

Zwevende hoogslaper of videbed maken

Wij willen graag in de nieuwe woning een zwevende hoogslaper voor onze dochter laten maken van 140 x 200 cm. Hieronder graag een inbouwkast en met een vaste trap (of trap in kast). Het betreft zeer schuinlopend dak op zolder.
Onze klant uit Rosmalen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zwevende hoogslaper of videbed maken uit heel Nederland:

Hoogslaper laten maken

Ik wil een zwevende hoogslaper laten maken van 140 x 200 met trapje.

Hoogslaper of videbed bouwen

Wij willen graag een zwevende hoogslaper/ videbed voor onze dochter laten maken van 140 x 200 cm matrasmaat. Hieronder graag een kledingkast en bureau. Tevens wel voorkeur van een wat vaste trap.

Hoogslaper laten maken

Ik wil graag een zwevende hoogslaper laten maken in de kamer voor een raam. Afmeting lengte 195 x breedte 95 x op een hoogte van 180 cm. Het plafond is 3 meter hoog. Graag met trap en bureauplank tegen de muur (breedte 95 cm) Ik zou graag willen weten of dat mogelijk is en wat dat ongeveer gaat kosten. Indien mogelijk te trap van metaal. Als bijlage een voorbeeld van de sfeer.

Zwevende hoogslaper laten maken

Ik wil graag een zwevende hoogslaper laten maken in de kamer van mijn zoon. Ik zou graag willen weten of dat mogelijk is en wat dat ongeveer gaat kosten.

Zwevende hoogslaper of videbed laten maken

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan eind mei de sleutel. We willen daar in de slaapkamer voor onze dochter graag een videbed laten maken voor een matrasmaat van 90 x 200 cm. De breedte van de kamer is ongeveer 209 cm, de lengte is 249 cm. Het dak loopt daar schuin, de hoogste maat is 405 cm, de laagste maat 280 cm. Er lopen daar verwarmingsbuizen over de muur op een hoogte van ongeveer 262 en 287 cm. Daar moet met het plaatsen van de constructie rekening mee worden gehouden. We willen het bed in blank hout of wit geschilderd. De plaats van de trap moet in overleg bepaald worden. De woning kan nu niet worden bezocht, maar er staan foto's en plattegronden op internet bij www.qmakelaars.nl. We ontvangen graag uw advies en een prijsopgave.

Zwevende hoogslaper laten maken

Ik wil voor mijn dochter een hoogslaper tussen twee muren laten maken. De ruimte van de muur tot muur is ongeveer 206 centimeter maar onderaan de muur lopen verwarmingsbuizen. Mijn dochter wilt graag een twee-persoonsbed maar op de grond houdt zij geen ruimte over. Het bed moet worden ongeveer 140 x 200 centimeter groot worden, dus tussen de muren eventueel met steunpalen bevestigen als dat lukt met verwarming? En dan een trapje en aan de bedrand een verhoging. Men noemt het ook wel vide bed of loft bed. Foto ter indicatie.

Zwevende hoogslaper laten maken

Ik wil graag een zwevende hoogslaper in mijn slaapkamer. Dus het bed moet aan het plafond gaan hangen. Nu heb ik even gecontroleerd en het zou mogelijk zijn hier. Als ik zelf de materialen bij elkaar haal, zouden jullie dan een soort stevige bak kunnen maken waar mijn matras dan invalt als het ware en een stevige constructie te maken voor de kabels waar het bed aankomt te hangen. En dan ook nog kunnen bevestigen aan het plafond. De bijgevoegde foto is een voorbeeld.

Verbouwen kinderkamer

Compacte kinderkamer van circa 1.90 bij 4,25 meter ombouwen tot functionele tienerkamer met zwevende hoogslaper, opberg- en kastruimte voor speelgoed, kleding, boeken, bureau, zitje, aanbrengen rol- / schuifjaloezieën en verlichting. Eventueel ophangen wanddecoratie, eventueel ook stucen. Het verfwerk kunnen we eventueel zelf doen en het kopen en aanbrengen van losse meubelen ook. Graag bespreken we eerst de mogelijkheden met de vakman.

Zwevende Hoogslaper tussen 2 muren

Wij willen graag een 1 persoons zwevende hoogslaper van steigerhout. Timmerman gezocht die dit kan maken en materiaal kan leveren.