Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kastenwand timmeren in schuin dak op zolder:

Kastenwand timmeren in schuin dak op zolder

Op onze zolder willen wij een slaapkamer maken. Echter door 2 schuine daken kan er geen gewone kast geplaatst worden. Daarom zoeken we hulp bij het maken van een kastenwand. De wand waar de kast moet komen is tussen de twee en drie meter breed. De hoogte afhankelijk van wat mogelijk is. Wellicht 1 kant met hang- en leg mogelijkheid en eventueel bureautje ernaast.
Onze klant uit Rosmalen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kastenwand timmeren in schuin dak op zolder uit heel Nederland:

Kasten, schotten en laminaat op zolder plaatsen

Wij hebben een zolderverdieping met een boerendak, waar we graag een aantal werkzaamheden laten uitvoeren. Er moet een houten kastenwand op maat worden gemaakt onder het schuin dak, de maat is ongeveer 456 cm breed en 245 cm hoog. We willen een hanggedeelte van 240 cm met twee deuren en bovenin een roede en legplanken. Links en rechts is er an nog 108 cm ruimte. Ook daar willen wij kastplanken en deurtjes. De diepte is ongeveer 60 cm. We hebben onder het dak schotten in een profiel met magneten. Wij willen die schotten laten vervangen door panelen met een railsysteem aan weerszijden van de zolder van 570 cm lengte. Wij willen een kast om de cv-ketel laten timmeren, 80 cm diep, 170 cm breed, inclusief deur. Rechts is de hoogte 160 cm, links 245 cm. Het zeil op de zoldervloer willen wij laten verwijderen en afvoeren. Daarna moet er laminaat worden gelegd. Wij kunnen onze wensen met voorbeeldfoto's duidelijk maken.

Vaste kastenwand bijkeuken timmeren

Vaste kastenwand bijkeuken, lengte plusminus 3.60 meter, hoogte 2.40 meter, verdeeld in 3 oppervlakten van 1.20 meter. Indeling 1x ketelkast, 1x wasmachine-droger opstelling, 1x garderobekast, afgewerkt met louvre klapdeuren plusminus 6 stuks.

Kastenwand maken 3x2m.

Wij willen in onze slaapkamer een kastenwand laten timmeren ten behoeve van onze kleding. Er is nu al een kast, die moet eruit en de nieuwe kast moet een geheel worden. In een hoek 3x2m onder een schuine wand. Geen rechttoe, rechtaan situatie. Graag advies. Ons idee is dat er waarschijnlijk klapdeuren in moeten komen, geen schuifdeuren.

Het betreft een hoekhuis uit de jaren ...

Het betreft een hoekhuis uit de jaren dertig. Vanaf de 1e verdieping begint het hoge puntdak. Er is een vaste trap naar de zolder. Op de zolder is nu een kamertje aanwezig met een afsluitbare deur en een kleine, ouderwetse dakkapel. Daarboven in de punt van de zolder zit nog een vliering. Het idee is om er een grote leefruimte van te maken. Voor een werkplek, een logeerbed en een kastenwand. De wasmachine + de ketel staan ook op zolder. Concreet dienen de volgende werkzaamheden te gebeuren: Bestaande wanden (kamer) + vliering verwijderen 2 dakkapellen aanbrengen (voorkant + achterkant) isoleren van het dak +garantie kastenwand voor kleding op maat timmeren afschilderen extra stopcontacten aanbrengen Graag zo spoedig mogelijk beginnen, uiterlijk eind september a.s. klaar.