Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kozijn met deur leveren en plaatsen:

Kozijn met deur leveren en plaatsen

Er is aan onze woning in het verleden een aanbouw gemaakt met daarin de keuken. Tussen de keuken en de woonkamer willen wij nu een kozijn met een deur laten plaatsen, inclusief hang- en sluitwerk. We laten dat hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte.
Onze klant uit Rosmalen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kozijn met deur leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Zolderruimte afdichten tot zolderkamer

Ik wil graag een deur op maat laten maken en kozijn laten plaatsen en de ruimte die overblijft willen laten dichten. Ook heb ik twee kleine openingen boven de draagbalk welk ik dicht gemaakt wil hebben. Hierdoor wordt er van één ruimte twee ruimtes gemaakt. Het is een zolder dus een schuin dak.

Vervangen van de voordeur

Wij willen graag een nieuwe voordeur. In het bestaande kozijn. Maat van de deur is 211.5 cm lang en 88 breed. Gaat om alleen het ophangen.

Voordeur met kozijn leveren en plaatsen

Voordeur en kozijn leveren en plaatsen. Graag van hout. Deur met strook isolatieglas, driepunt sluiting enz. Kozijn moet ook aan de voorkant van het huis komen. Kozijn 3,5 meter breed en 2,05 meter hoog.

Horren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik 2 horren monteren. Een raamhor en een deurhor. Ik heb de raamhor reeds aangeschaft en deze is hetzelfde als de oude raamhor die er nu op zit (breedte 83 cm). De breedte hoeft niet te worden aangepast. De deurhor is nog niet ingekocht, omdat ik niet goed weet welk type hor het beste zal passen. De binnenzijde van het kozijn is 212 cm lang en 90 cm breed. Ik heb wat foto's bijgevoegd van het raam en de deur.

Kozijnen en voordeur na inbraak herstellen

De volgende reparaties zijn nodig (aan het houtwerk). Zie de toegevoegde foto's. -keukenraam & bovenlicht; de lijsten zelf en de dorpels op 2 plekken (grootste circa 5x3 cm) -voordeur; deur zelf op 3 plekken (grootste circa 3x2 cm), voordeurstijl op 2 plekken & tochtstrip vervangen -slaapkamerraam boven; de lijst en de dorpels op 2 plekken (grootste circa 3 x 2 cm) -woonkamerraam; hier zijn ze binnengekomen en is de schade het grootst; aan de lijst zelf aan de zij-, voor- en onderkant op 6 plekken en de dorpels op 6 plekken (grootsten circa 10 x 3 cm), barst circa 20 cm in de stijl aan de kozijn aan de binnenzijde, de vensterbank zit los, er zitten gaten in het houtwerk door de noodsluiting. Aan dit (kantel/kiep) raam moeten ook 2 raamsluitingen met slot worden vervangen. Kan dit ook door jullie worden gedaan? Dan graag toevoegen aan de offerte. Hetzelfde geldt voor het pleisterwerk binnen, dichtbij dit kozijn. Dat is ook beschadigd. -Voor alle reparaties de vraag: is dit inclusief schilderwerk of moet ik hiervoor (bij een andere aanbieder) een aparte offerte voor opvragen?

Nieuwe voordeur inclusief nieuw kozijn plaatsen

Onze oude voordeur willen we graag met kozijn en al laten vervangen. Het gaat dus om de deur zelf en de zijkant ervan waar de brievengleuf in zit. Graag zouden wij een timmerman langs willen laten komen voor het opmeten, advies, bestellen en plaatsen van de voordeur. De kozijnen zijn 120 bij 210 cm ongeveer.

Kozijn met openslaande deuren repareren

Reparatie of een houten garage deur van een garage box of mogelijke vervanging van beide openslaande deuren samen met kozijn. Vervangende deuren moeten hetzelfde zijn als de bestaande deuren. Foto van kapote deur bijgevoegd.

Constructieve aanpassing berekenen aan een dakspant

Op zolder een aanpassing in de constructie van het spant maken. Om het plaatsen van een deuropening te realiseren. Helling vh dak 45. Breedte 430. Hoogte 245. De vloer is al gerenoveerd en bied voldoende draagkracht. Maar wellicht is het niet mogelijk om dit spant anders te construeren? Offerte graag op basis van het aanpassen vh spant, incl vergunning en constructie advies en het plaatsen van een kozijn met deur.

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Ik wil een kattenluik in glas hebben. Maatvoering: 89,5 x 76 cm (gemeten op kozijn) voor een deur op de begane grond. Graag een offerte (mag zowel exclusief als inclusief kattenluik).

Deur en kozijn omdraaien

Ik wil mijn huidige kozijn en deur omdraaien. Het liefst geen nieuwe onderdelen. Het is een binnendeur van 90 bij 211,5 cm ongeveer.

Partners

Partners van Casius