Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Rosmalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Rosmalen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Rosmalen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Rosmalen of directe omgeving.

451 klanten uit Rosmalen bevelen een bij Casius in Rosmalen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Rosmalen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: overkapping realiseren, 2 trappen dicht maken en op 1ste etage (schuif) deuren monteren, voordeur inclusief kozijn vervangen, vervangen kozijnen/pui, trapbekleding renoveren, ventilatierooster in de schuifpui aanbrengen, vervangen kozijnen, dakraam/dakramen, stalen binnendeur maken, stalen deuren monteren, vervangen van trap, harmonicadeuren op maat installeren, vlizotrap vervangen, dichte trap met balustrade plaatsen, kozijn inclusief glaswerk in bestaande buitenmuur plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Rosmalen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Rosmalen:

Raam in buitenmuur plaatsen

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn vrijstaande woning een raam in de badkamer kan vergroten. Het huidige raam is 1 meter breed en 1. 30 hoog. De muur hieronder willen we er ook uit hebben (ongeveer 1 meter lang) en vervangen door een raam. Het raam wordt daardoor 1 meter breed en 2.30 hoog. Het werk moet plaatsvinden op de eerste verdieping.

Binnenkozijnen plaatsen en deuren afhangen

De oude aluminium deurkozijnen moeten worden gedemonteerd en er moeten twee nieuwe houten kozijnen worden geplaatst. Verder moeten er twee binnendeuren worden afgehangen inclusief het monteren van het deurbeslag. Kozijnen graag leveren.

Zwevende hoogslaper of videbed maken

Wij willen graag in de nieuwe woning een zwevende hoogslaper voor onze dochter laten maken van 140 x 200 cm. Hieronder graag een inbouwkast en met een vaste trap (of trap in kast). Het betreft zeer schuinlopend dak op zolder.

Houten trap plaatsen

We hebben nu een vlizo trap naar zolder en willen graag een vaste trap (afstand 2.40 meter), boven de bestaande trap die er al zit. Het plafond-vloer gedeelte is van hout. Eventueel kunnen we het gat naar zolder zelf maken. Dus dan hoeft hij alleen geplaatst te worden.

Opdekdeur op maat maken en plaatsen

Mijn badkamerdeur is een opdek deur in een stalen nastel kozijn. Het huis is gebouwd in 1995. In de loop der jaren is de deur steeds meer gaan klemmen, vooral zomers kan de deur niet meer dicht. Het scheelt een aantal mm. Een oplossing lijkt mij om een deur te laten maken die in de breedte aan fractie smaller is. Ik ga ervan uit dat mijn bestaande deur niet op maat is te maken. Het kozijn vervangen lijkt me geen optie, gelet op het nodige hak- en breekwerk. De afmetingen: Deurhoogte 211,5 cm Deurbreedte 83,2 cm Kozijnbreedte 83 cm Merk Svedex, kleur gebroken wit.

Tuinhuis Vera van Fonteyn in elkaar zetten

Ik wil graag een tuinhuis met een veranda laten plaatsen. De oppervlakte is 5.75 bij 3 meter. Op het dak dient er dakleer en shingels geplaatst te worden. De ondergrond is al geëgaliseerd en betegeld. Er zal eventueel nog rondom betegeld moeten worden en te worden aangesloten op een aardlekschakelaar.

Reparatie draai kiepraam

Ik heb 1 draai kiepraam (90 X 220 cm) dat niet meer goed afsluit. Mechanisme (van Roto) lijkt prima te werken, zodra ik het raam openmaak, maar sluit niet goed af (hendel kan ik niet helemaal doordrukken tot verticale stand, zodat het raam goed sluit). Ik zoek iemand die dit kan herstellen.

Traprenovatieset monteren

Het gaat om de renovatie van 12 treden van de trap van de hal naar de eerste verdieping met de bij Praxis te kopen laminaat wat nu in de folder staat (zilvergrijs).

Plexiglas deur plaatsen in de gang

Gang is 1. 17 m breed, graag een deur in die breedte of is dat onmogelijk? Dan zou er een soort schuifdeur idee kunnen komen bestaande uit evt. 2 stukken? Deze zou dan weggeschoven kunnen worden in de nis (zie foto waar de kapstok hangt) helaas is deze maar 1. 05 dus zal er een stukje uit steken van ong 12 cm. We staan ook open voor andere ideeën.

Klapdeur met glas in een gang plaatsen

Ik wil graag een klapdeur met glas in de gang plaatsen, tegen het weglopen van de katten. De gang is 1. 17 meter breed, graag mogelijkheden bekijken en we staan open voor andere ideeën. Liefst zonder teveel aanpassingen, het mag openblijven naar het plafond.

Lekkage rond raamkozijn verhelpen

Lekkage rond een raamkozijn verhelpen. Een houten raamkozijn in een gemetselde gevel. Een tijdje terug is het glas eruit gehaald en een plank erin gezet. Er is lekkage rond het raamkozijn na storm en regen.

Garderobekasten laten monteren

In wil graag twee zweefdeurkasten (type Alpha) van elk 200 cm. hoog en 150 cm. breed laten monteren.

Kastenwand timmeren in schuin dak op zolder

Op onze zolder willen wij een slaapkamer maken. Echter door 2 schuine daken kan er geen gewone kast geplaatst worden. Daarom zoeken we hulp bij het maken van een kastenwand. De wand waar de kast moet komen is tussen de twee en drie meter breed. De hoogte afhankelijk van wat mogelijk is. Wellicht 1 kant met hang- en leg mogelijkheid en eventueel bureautje ernaast.

Kozijn met deur leveren en plaatsen

Er is aan onze woning in het verleden een aanbouw gemaakt met daarin de keuken. Tussen de keuken en de woonkamer willen wij nu een kozijn met een deur laten plaatsen, inclusief hang- en sluitwerk. We laten dat hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Binnendeuren afhangen

Onze binnen/buitendeur klemt en moet denken wij opnieuw worden afgehangen. Graag ontvangen we daarvoor offerte.

Schuurdeur verplaatsen

Ik wil het kozijn inclusief schuurdeur van mijn houten schuur verplaatsen. Het is een standaard houten schuurtje (zie afbeelding) De schuurdeur zit nu aan de voorkant van de schuur. Ik wil deze naar de zijkant van de schuur verplaatsen. De schuur is niet zo groot, ongeveer 2 meter bij 3 meter. Er zit een normale maat deur in.

Knieschotten op zolder monteren

Wij willen op de zolder graag nieuwe knieschotten laten monteren. Vanwege het leggen van een nieuwe vloer zijn de oude er uit gehaald. De oude knieschotten waren met een hangsysteem gemonteerd wat niet goed geleidde. Daardoor nu een voorkeur voor een railsysteem met boven- en onderrail. In de bouwmarkt Storemax R40 gezien als optie. Het gaat om drie knieschotten in twee verschillende kamers op zolder (zie bijgevoegde foto's). Voor alle drie geldt dat zij een hoogte hebben van ongeveer 124 cm. De breedtes zijn ongeveer: 192 cm, 190,5 cm, 326 cm. De deurtjes van het oude systeem hebben wij nog in ons bezit en kunnen waar mogelijk hergebruikt worden. Graag in offerte zowel de optie inclusief als de optie exclusief deurtjes opnemen. De deurtjes die wij hadden, hadden geen handgrepen. Deze zijn wel gewenst, dus prettig als dat meegenomen kan worden in de offerte. Tevens gaan we er van uit dat de knieschotten aan de zijkant netjes afgewerkt zullen worden. In principe zou het prettig zijn als de werkzaamheden op korte termijn kunnen plaatsvinden. Dit is wel enigszins afhankelijk van de kosten in de offerte. Bij hogere kosten kan het zijn dat voorkeur er naar uitgaat de startdatum wat naar achteren te schuiven.

Boeiboord vervangen door Keralit

Graag ontvangen wij een offerte voor het vervangen van de boeiboorden bij 2 woningen, de woning van de buren en onze woning. De boeiboorden zijn 6.30 meter lang ongeveer en dienen te worden vervangen door Keralit. Er kan een steiger op het balkon geplaatst worden.

Sloten reparen in de voor- en poortdeur

Repareren sloten deur en poort

Nieuwe buitendeur afhangen en dorpel vervangen

Ik wil graag een nieuwe buitendeur bestellen en laten afhangen. De deur is een toegang tot ons atelier in de tuin. De huidige deur verwijder ik zelf. De stenen onderdorpel moet ook vervangen worden, ik koop het materiaal zelf.

Vilzotrap in de garage vervangen

De aanvraag betreft het vervangen van de vlizotrap in garage. Een op één vervangen. De huidige vlizotrap is slecht en onveilig. Het plafond is op circa 2.50 meter hoogte.

Inloopkast maken

Wij willen graag een U inloopkast. Ik heb 2 wanden van 175 cm en 1 wand is 240 cm. Ik wil aan de 175 wanden graag een leggedeelte + 2 lades en ik wil graag aan de wand van 240 cm graag en hang en leggedeelte. Mijn voorkeur gaat uit naar hout. De ruimte is nog leeg.

Kamer ensuite met kasten laten maken

Scheidingswandje c.q. kastenwand van 3500 x 2630 mm plaatsen (mag uitgevoerd worden met gipsplaat) om een kamer ensuite te creëren tussen keuken en woonkamer. In het midden van deze wand moeten twee schuifdeuren komen met een deugdelijk(!!! ) ophangsysteem waarbij er GEEN geleidingsrail op de grond wordt bevestigd!! De schuifdeuren verdwijnen bij openen in de kastenwand. Aan weerszijden van de deuropening (aan keukenzijde) komt een kastenwand met 2 a 3 open schappen en in onderste helft een kastdeurtje met soft-close dempers (uitgevoerd in MDF) met daarin ook 1 schap in/achter ieder kastdeurtje. Aan de andere zijde van de wand (woonkamerzijde) komen vijf open schappen. ZEER belangrijke voorwaarde: het moet keurig netjes afgewerkt worden!!! Alleen vakwerk dus... als je dat niet kunt garanderen dan ajb niet reageren. Offerte graag compleet, dus materiaal + uurloon. Alleen de deuren hoeven NIET in offerte meegenomen te worden. Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte welke bestaat uit drie delen: Deel / offerte 1: Uitvoering zoals hierboven omschreven. Deel / offerte 2: Zie deel 1, aangevuld met twee spotjes boven de ensuite-deuren (verwerkt in kast / wand). Deel / offerte 3: Zie deel 2, aangevuld met een led-lampje per schap (20 schappen / lampjes in totaal). Tbv de electra zal ter hoogte van de bedoelde locatie reeds verlichtingspunt + schakelaar aanwezig zijn. Op bijgevoegde foto hoe het er ONGEVEER uit moet komen te zien. Alvast

Vaste trap naar de zolder maken

Ik wil mijn vlizotrap graag laten vervangen door een vaste trap naar de zolder. Er is ruimte in het trapgat boven trap 1.

Verlaagd plafond maken in de keuken

Wij willen een verlaagd plafond boven ons kookeiland, inclusief 4 tot 6 spotjes. Afmetingen ongeveer 400 x 240 cm. Extra inkeping / spleet aan bovenzijde van het verlaagd plafond, alwaar een lichtkrans kan worden geplaatst.