Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Rosmalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Rosmalen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Rosmalen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Rosmalen of directe omgeving.

450 klanten uit Rosmalen bevelen een bij Casius in Rosmalen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Rosmalen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen VvE vervangen, composiet terras aan laten brengen, oude kozijnen vervangen, kozijnen en glas vervangen, kunststof kozijnen met houtlook monteren, bestaande stenen garage verbreden, vervangen van kozijnen, stalen binnendeurkozijn met zijlichten plaatsen, voorkant pand voorzien van nieuwe kozijnen, schuur verbouwen en uitbreiden, bestaand terras door houtcomposiet vervangen, schuur laten bouwen, schuur laten bouwen, stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning, betonnen trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Rosmalen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Rosmalen:

Plexiglas deur plaatsen in de gang

Gang is 1. 17 m breed, graag een deur in die breedte of is dat onmogelijk? Dan zou er een soort schuifdeur idee kunnen komen bestaande uit evt. 2 stukken? Deze zou dan weggeschoven kunnen worden in de nis (zie foto waar de kapstok hangt) helaas is deze maar 1. 05 dus zal er een stukje uit steken van ong 12 cm. We staan ook open voor andere ideeën.

Extra deur in de gang plaatsen

Gang is 1. 17 breed, graag een "extra" deur plaatsen, graag een deur met glas voor het licht. Tegen het weglopen van katten door de voordeur.

Klapdeur met glas in een gang plaatsen

Ik wil graag een klapdeur met glas in de gang plaatsen, tegen het weglopen van de katten. De gang is 1. 17 meter breed, graag mogelijkheden bekijken en we staan open voor andere ideeën. Liefst zonder teveel aanpassingen, het mag openblijven naar het plafond.

Lekkage rond raamkozijn verhelpen

Lekkage rond een raamkozijn verhelpen. Een houten raamkozijn in een gemetselde gevel. Een tijdje terug is het glas eruit gehaald en een plank erin gezet. Er is lekkage rond het raamkozijn na storm en regen.

Garderobekasten laten monteren

In wil graag twee zweefdeurkasten (type Alpha) van elk 200 cm. hoog en 150 cm. breed laten monteren.

Kastenwand timmeren in schuin dak op zolder

Op onze zolder willen wij een slaapkamer maken. Echter door 2 schuine daken kan er geen gewone kast geplaatst worden. Daarom zoeken we hulp bij het maken van een kastenwand. De wand waar de kast moet komen is tussen de twee en drie meter breed. De hoogte afhankelijk van wat mogelijk is. Wellicht 1 kant met hang- en leg mogelijkheid en eventueel bureautje ernaast.

Kozijn met deur leveren en plaatsen

Er is aan onze woning in het verleden een aanbouw gemaakt met daarin de keuken. Tussen de keuken en de woonkamer willen wij nu een kozijn met een deur laten plaatsen, inclusief hang- en sluitwerk. We laten dat hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Afhangen deur

Onze bestaande achterdeur sluit en opent moeilijk (onderkant schaaft op vloer) Moet waarschijnlijk opnieuw worden afgehangen Graag offerte

Binnendeuren afhangen

Onze binnen/buitendeur klemt en moet denken wij opnieuw worden afgehangen. Graag ontvangen we daarvoor offerte.

Schuurdeur verplaatsen

Ik wil het kozijn inclusief schuurdeur van mijn houten schuur verplaatsen. Het is een standaard houten schuurtje (zie afbeelding) De schuurdeur zit nu aan de voorkant van de schuur. Ik wil deze naar de zijkant van de schuur verplaatsen. De schuur is niet zo groot, ongeveer 2 meter bij 3 meter. Er zit een normale maat deur in.

Knieschotten op zolder monteren

Wij willen op de zolder graag nieuwe knieschotten laten monteren. Vanwege het leggen van een nieuwe vloer zijn de oude er uit gehaald. De oude knieschotten waren met een hangsysteem gemonteerd wat niet goed geleidde. Daardoor nu een voorkeur voor een railsysteem met boven- en onderrail. In de bouwmarkt Storemax R40 gezien als optie. Het gaat om drie knieschotten in twee verschillende kamers op zolder (zie bijgevoegde foto's). Voor alle drie geldt dat zij een hoogte hebben van ongeveer 124 cm. De breedtes zijn ongeveer: 192 cm, 190,5 cm, 326 cm. De deurtjes van het oude systeem hebben wij nog in ons bezit en kunnen waar mogelijk hergebruikt worden. Graag in offerte zowel de optie inclusief als de optie exclusief deurtjes opnemen. De deurtjes die wij hadden, hadden geen handgrepen. Deze zijn wel gewenst, dus prettig als dat meegenomen kan worden in de offerte. Tevens gaan we er van uit dat de knieschotten aan de zijkant netjes afgewerkt zullen worden. In principe zou het prettig zijn als de werkzaamheden op korte termijn kunnen plaatsvinden. Dit is wel enigszins afhankelijk van de kosten in de offerte. Bij hogere kosten kan het zijn dat voorkeur er naar uitgaat de startdatum wat naar achteren te schuiven.

Boeiboord vervangen door Keralit

Graag ontvangen wij een offerte voor het vervangen van de boeiboorden bij 2 woningen, de woning van de buren en onze woning. De boeiboorden zijn 6.30 meter lang ongeveer en dienen te worden vervangen door Keralit. Er kan een steiger op het balkon geplaatst worden.

Sloten reparen in de voor- en poortdeur

Repareren sloten deur en poort

Nieuwe buitendeur afhangen en dorpel vervangen

Ik wil graag een nieuwe buitendeur bestellen en laten afhangen. De deur is een toegang tot ons atelier in de tuin. De huidige deur verwijder ik zelf. De stenen onderdorpel moet ook vervangen worden, ik koop het materiaal zelf.

Vilzotrap in de garage vervangen

De aanvraag betreft het vervangen van de vlizotrap in garage. Een op één vervangen. De huidige vlizotrap is slecht en onveilig. Het plafond is op circa 2.50 meter hoogte.

Inloopkast maken

Wij willen graag een U inloopkast. Ik heb 2 wanden van 175 cm en 1 wand is 240 cm. Ik wil aan de 175 wanden graag een leggedeelte + 2 lades en ik wil graag aan de wand van 240 cm graag en hang en leggedeelte. Mijn voorkeur gaat uit naar hout. De ruimte is nog leeg.

Kamer ensuite met kasten laten maken

Scheidingswandje c.q. kastenwand van 3500 x 2630 mm plaatsen (mag uitgevoerd worden met gipsplaat) om een kamer ensuite te creëren tussen keuken en woonkamer. In het midden van deze wand moeten twee schuifdeuren komen met een deugdelijk(!!! ) ophangsysteem waarbij er GEEN geleidingsrail op de grond wordt bevestigd!! De schuifdeuren verdwijnen bij openen in de kastenwand. Aan weerszijden van de deuropening (aan keukenzijde) komt een kastenwand met 2 a 3 open schappen en in onderste helft een kastdeurtje met soft-close dempers (uitgevoerd in MDF) met daarin ook 1 schap in/achter ieder kastdeurtje. Aan de andere zijde van de wand (woonkamerzijde) komen vijf open schappen. ZEER belangrijke voorwaarde: het moet keurig netjes afgewerkt worden!!! Alleen vakwerk dus... als je dat niet kunt garanderen dan ajb niet reageren. Offerte graag compleet, dus materiaal + uurloon. Alleen de deuren hoeven NIET in offerte meegenomen te worden. Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte welke bestaat uit drie delen: Deel / offerte 1: Uitvoering zoals hierboven omschreven. Deel / offerte 2: Zie deel 1, aangevuld met twee spotjes boven de ensuite-deuren (verwerkt in kast / wand). Deel / offerte 3: Zie deel 2, aangevuld met een led-lampje per schap (20 schappen / lampjes in totaal). Tbv de electra zal ter hoogte van de bedoelde locatie reeds verlichtingspunt + schakelaar aanwezig zijn. Op bijgevoegde foto hoe het er ONGEVEER uit moet komen te zien. Alvast

Vaste trap naar de zolder maken

Ik wil mijn vlizotrap graag laten vervangen door een vaste trap naar de zolder. Er is ruimte in het trapgat boven trap 1.

Verlaagd plafond maken in de keuken

Wij willen een verlaagd plafond boven ons kookeiland, inclusief 4 tot 6 spotjes. Afmetingen ongeveer 400 x 240 cm. Extra inkeping / spleet aan bovenzijde van het verlaagd plafond, alwaar een lichtkrans kan worden geplaatst.

Vaste trap laten maken en plaatsen

Ik wil graag een vaste trap laten maken en plaatsen naar de zolder toe. Er dient een trapgat gemaakt te worden. De vloer is van hout naar de zolder toe. Er kan geen gebruik gemaakt worden van het gat van de vlizotrap. Het gaat om een vliering. het gaat om een trap met een kwart linksonder. Plaatsing het liefst voor 9 maart. Ik wil graag een vurenhouten trap.

Vaste trap naar de zolder maken en dakkapel plaatsen

De zolder heeft een betonnen vloer. De trap kan boven de eerste trap aangebracht worden. De vlizotrap verwijderen en dat gat dichtmaken. Kunt u aangeven hoe lang het duurt voordat er op de zolder weer gelopen kan worden, op het deel wat dichtgemaakt wordt. Tevens, als u dat zou kunnen verzorgen, wil ik een dakkapel van 2 tot 2.5 meter breed. In het dak zitten steunbalken van beton.

Vlizotrap vervangen door vast model trap

Ik wil graag een vaste trap naar mijn zolder ter vervanging van de vlizotrap. Er is genoeg ruimte voor !

Vlizotrap vervangen door een vaste trap

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder en de vlizotrap weg. Er zal een nieuw gat gemaakt worden in een betonnen vloer. De nieuwe, vaste trap zal een trap met een draai moeten worden.

Onderkant van de tuindeuren repareren

De onderkant van onze tuindeuren is verrot. Het gaat om 2 deuren. Waarvan een veel rotter dan de andere. Verwachting werkzaamheden: deur 1, onderste 15 centimeter vervangen, deur 2 onderste 2 centimeter vervangen.

Vaste trap maken naar het souterrain

Ik wil graag een vaste trap naar ons souterrain plaatsen. Graag een dubbel draai trap.