Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trapleuning en balustrade maken en plaatsen:

Trapleuning en balustrade maken en plaatsen

Voor onze bestaande trap willen wij graag een trapleuning met staanders (hekwerk) laten maken. Het gaat om een rechte, stalen trap met houten betimmering.
Onze klant uit Roosendaal (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trapleuning en balustrade maken en plaatsen uit heel Nederland:

Trapleuning en balustrade maken en plaatsen

Ik wil graag een houten trapleuning en balustrade met traphek laten maken naast een open trap. Er zal een gebogen trapleuning en een rechte trapleuning geplaatst moeten worden. Daarnaast zal er een balustrade van 1m lang, en 1m hoog geplaatst moeten worden aan de zijkant van een open trap. Hierbij is er 1 muur waaraan de balustrade bevestigt kan worden.

Trapleuning en balustrade van staal maken

Wij zouden graag een trapleuning van (zwart) staal laten monteren en daarnaast een balustrade van Aluminium (of een ander onderhoudsvrij materiaal) laten monteren op ons balkon (5 meter breed). Zou u daar een offerte voor kunnen opmaken inclusief een indicatie qua tijd?

RVS trapleuningen maken

We willen graag voor onze drie trappen een nieuwe RVS trapleuning laten maken. Eén trap is gewoon rechtdoor met 11 treden, eentje met twee hoeken die is 15 treden hoog en dan nog een met ook twee hoeken en die is 16 treden hoog. Voor de trap in de woonkamer (eentje met twee hoeken) moet er tevens een balustrade komen. Graag een timmerman die het materiaal levert en op korte termijn.

Nieuwe trapleuning bij een balustrade maken

Ik wil graag onze kapotte balustrade repareren of vernieuwen indien nodig. Graag zou ik een gedetailleerde offerte willen ontvangen van u. De hoogte van is 41 cm en de lengte 56 cm.

Nieuwe trapleuning/balustrade maken

Nieuwe trapleuning/balustrade maken

Trappen opknappen en renoveren

Wij willen graag onze trap laten opknappen en laten bekleden met hout of laminaat. Het betreft 1 trap met 1 draai en 1 trap met 2 draaien. De eerste trap met 1 draai heeft 14 treden. De tweede trap met 2 draaien heeft 12 treden. De trap is momenteel donker geschilderd en er zit een laagje oude lijm erop. De eerste trap is dicht, de tweede trap is open, maar wij willen deze ook graag dicht maken. Verder, wil ik graag ook de trapwangen en balustrade laten bekleden. Daarnaast zou ik graag een bijpassende trapleuning, overgangsprofiel van trap naar laminaatvloeren en afwerklijsten laten plaatsen.

Verschillende renovatiewerkzaamheden in een woning

Ik wil verschillende renovatiewerkzaamheden in mijn woning laten verzorgen. De dakgoot van de schuur moet worden vervangen. Op de benedenverdieping wil ik een lambrisering laten aanbrengen, een koof laten bouwen om verwarmingsbuizen, nieuw laminaat laten leggen en een nieuwe tussendeur laten plaatsen. In de meterkast moet een gat naar de kruipruimte worden gedicht en ik wil de meterkast laten opknappen en er een schuifdeur laten plaatsen. Er moet beneden ook een TV aan de wand gemonteerd worden. Ik wil de trap laten bekleden, een trapleuning laten plaatsen en de wanden in het trapgat met hout laten afwerken. Op de bovenverdieping wil ik een nieuwe balustrade bij de trap. In de slaapkamers moeten de schuine wanden worden opgeknapt en ik wil er graag een lambrisering laten aanbrengen. Verder zijn er werkzaamheden in de badkamer, zoals het maken van muurtjes voor een inloopdouche, het maken van een badombouw met een luchtrooster voor een hoekbad (jacuzzi), het maken van een koof om verwarmingsbuizen en het ophangen van een wastafelblad. Ik maak graag een afspraak om het werk hier even te bespreken, er zijn ook nog enkele kleinere klusjes. Ik ontvang daarna graag uw gespecificeerde offerte.

Eikenhouten trap leveren en plaatsen

Een vaste Eikenhouten dichte trap in een aanbouw plaatsen. Het is een nieuwbouw aanbouw. Behandeld Eikenhout of daarna behandelen. Onder een kwartslag rechtsom. De hoogte 2,60 meter en breedte 0,90 meter. Het trapgat is 0,90 x 3 meter is er. Balustrade op betonnendek van 3 meter. Een trapleuning tegen de muur.

Trapleuning en balustrade van staal maken

Voor in de tuin willen we een offerte van een trapleuning langs de trappen en een balustrade langs een verhoogd terras. Beiden uitgevoerd in gecoat 'staal' in antraciet kleur. De trapleuning kan deels in de grond worden gezet en moet voor het andere deel op een betonnen trap worden gemonteerd. De balustrade moet op beton tegels of op de betonnen keerwanden worden gemonteerd. Lengte trapleuning: ongeveer 15 meter Lengte balustrade: ongeveer 10 meter.

Trap tegen balustrade monteren

Voor mijn kantoor heb ik een trap nodig van ongeveer 161.30 cm hoog welke tegen een balustrade moet worden gemonteerd. Het gaat om een balustrade van ongeveer 250 cm bij 250 cm omtrek met bovengenoemde hoogte. De afmetingen van de treden maken niet zo heel veel uit zolang het maar volgens de norm blijft. De diepte (van de volledige trap) is daarentegen wel belangrijk want anders past de trap niet, hij mag maximaal 140 cm breed zijn. Nu is mijn vraag: kan dit en wat gaat het mij ongeveer kosten, inclusief montage? Ik denk dat vuren het beste bij mijn budget past. Wel heb ik ook een trapleuning nodig. Ook wilde ik graag weten of u aan trapbekleding doet? Zou u zo vriendelijk willen zijn mij te informeren naar de mogelijkheden en wat de prijzen zijn. Ik hoor graag van u.