Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Roosendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Roosendaal heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Roosendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Roosendaal of directe omgeving.

694 klanten uit Roosendaal bevelen een bij Casius in Roosendaal aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Roosendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen, canexel door kunststof vervangen bij een chalet, trappenhuizen opnieuw schuren en bekleden, keralit op de chalet aanbrengen, houten kozijnen in monumentale woning vervangen, stalen deur en stalen wand plaatsen, vervangen van kozijnen, dubbelglas plaatsen en kozijnen vervangen, taatsdeur en glazen wand plaatsen, houtlook kunststof kozijnen plaatsen, beschimmelde ramen vervangen, vaste trapconstructie naar zolder maken, lichtkoepels vervangen, zwart aluminium taatsdeur plaatsen, taatsdeur met glas plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Roosendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Roosendaal:

Hordeur monteren

Hordeur monteren

Dakraam tussen dakbalken plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen. Het raam moet tussen twee balken in. Er hoeven dus geen balken te worden onderbroken. Er moet een klapraam worden gemonteerd van 780 mm breed bij 980 mm hoog. Ook moet alles zowel binnen als buiten worden afgewerkt en het afval worden afgevoerd.

Dakraam op zolder vervangen

Op dit moment zit er op zolder een oud dakraam van 40 x 50 cm. Ik zou dat graag willen laten vervangen door een Velux tuimelvenster HR++ glas wit afgelakt MK04 78 x 98 cm. Als ik dat door jullie zou laten doen, wat zijn dan de kosten?

Dakraam wisselen

Ik heb nu een GGL8 Velux raam van 134 bij 140 cm en deze moet gewisseld worden door een Fakro van ook 134 bij 140 cm.

Trapgat zagen naar zolder

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het zagen van een trapgat naar de zolder. Het betreft om een standaard afmeting.

Binnendeur afhangen

Binnendeur afhangen. Scharnieren moeten ook bevestigd worden aan de deur en deurframe (zitten er wel, zijn weggeplamuurd). Scharnieren dus te vervangen door nieuwe die ik al in huis heb. Woning is uit 1957. Alleen afhangen, schilderen doe ik graag zelf.

Trapleuning en balustrade maken en plaatsen

Voor onze bestaande trap willen wij graag een trapleuning met staanders (hekwerk) laten maken. Het gaat om een rechte, stalen trap met houten betimmering.

Dakraam van kunststof plaatsen

Ik wil graag een kunstogen dakraam laten plaatsen op een klein zoldertje De afmetingen tussen de balken is 120 cm (hoogte).

Vervangen van zijkant betimmering dakkapel

De betimmering van onze dakkapel laat los. We willen graag kunststof. De werkplek is goed bereikbaar. De exacte afmetingen moet de klant voor worden teruggebeld.

Gevelbekleding van hout vervangen door kunststof

Hout op het huis vervangen door kunststof. 4 Stukken met de maten 550x195, 295x307, 175x140 en 550x147 cm. Verder 3 stroken Trespa met maten 550x25, 200x25 en 305x25 cm. Inclusief weghalen en afvoeren van hout dat er nu op zit. Inclusief demonteren en weer monteren van 3 rolluiken en 1 zonnescherm.

Schuifdeuren maken onder schuin dak

Graag laat ik 2 schuifdeurtjes op een lengte van 215 cm lang en een hoogte van 110 onder de dakbalk plaatsen. De afmetingen zijn ongeveer en dienen goed ingemeten te worden door de vakman.

Vlizotrap vervangen

Ik wil de ophanging van mijn vlizotrap vervangen en/of de gehele vlizotrap vervangen door een nieuwe. Het is een oude trap, een jaar of 20 oud. Een paar scharnieren zijn los gekomen en het luik sluit niet meer goed. Graag even komen kijken.

Rolhorren monteren in houten kozijnen

Graag wil ik 2 rolhorren laten monteren in houten kozijnen. Deze heb ik al in huis. Rol hordeur voor in de woonkamer. Rolhor voor raam voor in de badkamer. Allebei moeten op maat gemaakt worden en gemonteerd. De oude roldeur zal ik zelf demonteren. Merk Bruynzeel. Zie ook de twee foto's

Deuropening maken naar een dakterras

Ik wil op mijn schuur een klein dakterras aanleggen, hiervoor is het wel nodig om een deuropening in de buitenmuur te maken die naar dit terras lijdt.

Opdek binnendeur afhangen en inkorten

Wij hebben een nieuwe opdek binnendeur besteld en deze wordt op 15 juni geleverd. Wij laten de deur graag monteren en daarbij ook inkorten. Dat is nodig omdat er onlangs een nieuwe houten vloer is gelegd op de bestaande vloer. Ik ontvang graag een offerte van een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft.

Aluminium deur met slank profiel plaatsen

Een enkele taatsdeur van de gang naar de woonkamer. Het kozijn dat er nu geplaatst is, moet weggehaald. Een jaren 30 woning. De vloer is hout met granito en de verdiepingsvloer is ook van hout. Een aluminium deur met een slank profiel met glas en zwart mat staal. Drie vakken in de deur. De wanden moeten eerst gestuct worden dus uitvoering van deze klus in augustus of september.

Onderdorpels bij buitendeuren vervangen

Van de voordeur en tuindeur wil ik de onderdorpels vervangen hebben. De tuindeur uit te voeren in composiet/holonite materiaal en met neuten. De achterdeur heeft 1 normale stijl en 1 tussenstijl. De breedte is circa 90 cm. Op de tussenstijl zit een inbraakstrip. Bel gerust even op voor aanvullende informatie.

Lichtkoepel plaatsen in een betonnen dak

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een lichtkoepel in een betonnen dak.

Lichtkoepel plaatsen in een betonnen dak

Ik wil graag een lichtkoepel van 1 x 1 meter op mijn betonnen, platte dak. Mogelijk willen we nog een tweede koepel laten plaatsen, elders op het platte dak. Het dak is bedekt met polyesther. Daar komt isolatie en bitumen voor in de plaats. Het beton is 20 cm dit. Graag zou ik een offerte hiervoor willen ontvangen.

Nieuwe fineerlaag op de eettafel aanbrengen

We hebben een tafelblad waarop we nieuwe fineer willen laten plaatsen (Ahorn). Indien nodig moet de oude laag verwijderd worden. Graag vrijblijvende prijsopgave. De maat is 244 x 115 centimeter.

Dubbele metalen taatsdeuren laten monteren

Ik wil graag een indicatie van de kosten van een dubbele metalen Taatsdeur tussen de woonkamer en keuken. Het is bestemd voor een nog te bouwen nieuwbouwwoning. Indicatie deuren HxB 2. 40 x 2. 00 mtr.

Vaste trap naar zolder realiseren

We willen graag een vaste trap naar zolder in plaats van de vlizotrap. Een basic trap. De verdiepingsvloer is een houten vloer. We willen de nieuwe trap boven de trap die naar de eerste verdieping gaat. Echter, de zolder is niet super hoog dus moeten we even kijken wat het handigst is. Ik kan er een foto van mailen. We zouden dit graag op korte termijn willen realiseren.

Achterdeur vervangen

Wij willen onze achterdeur laten vervangen, hoogte is 211,5 cm en breedte is 88 cm. Graag oude deur verwijderen en nieuwe plaatsen, inlcusief hang en sluitwerk. Cilinderslot overplaatsen naar de nieuwe deur. Graag ook meeprijs benoemen voor het aflakken van de nieuwe deur. We hebben wel een specifieke deur in gedachte.

Rechte trap laten plaatsen

Ik wil graag een rechte trap van de eerste verdieping naar de begane grond.

Vaste trap verplaatsen

We willen onze trap graag laten verplaatsen, omdat de trap staat nu niet praktisch staat. De trap staat nu in een betonnen verdiepingsvloer, maar de hij zal verplaatst worden naar een houten verdiepingsvloer. We willen de huidige trap graag hergebruiken.