Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor deur afhangen:

Deur afhangen

Ik wil een nieuwe voordeur laten afhangen. Het is een standaard voordeur. Ik zal hem zelf kopen.
Onze klant uit Raamsdonksveer (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deur afhangen uit heel Nederland:

Extra paumelle plaatsen in aluminium kozijn

Ik wil een opdekdeur met 3 grote glazen ruiten plaatsen in een bestaand kozijn (aluminium kozijn). Echter moet daar een extra paumelle voor geplaatst worden. Er zitten er nu reeds 2 in en dit moeten er 3 worden. Tevens daarna de deur afhangen (deur is reeds in de woning aanwezig). Afmetingen deur 201,5 x 83 cm.

Schuurdeur afhangen

Er dient een nieuwe hardhouten schuurdeur afgehangen te worden inclusief sluitwerk. De deur zal 211.5 bij 88 cm moeten worden.

Deur (stomp) afhangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het afhangen van een stompe binnendeur 231x93 met verdekte scharnieren

Schuurdeur plaatsen

Nieuwe vurenhouten schuurdeur met glas en reeds aanwezig slot gat voorzien van scharnieren en deze afhangen in bestaand kozijn. 201. 5 * 83 stompe deur. Afschilderen niet nodig.

Deur afhangen

Graag wil ik een deur verdekt laten ophangen. De deur is 88 bij 211,5. Kozijn en deur zijn al aanwezig maar ik heb geen frees om de verdekte scharnieren in te frezen.

Afhangen nieuwe voordeur

Wij hebben een Cando voordeur besteld waarbij de brievenbus en de 3-puntssluiting al gemonteerd is. De deur willen wij graag laten afhangen door een vakman.

Afhangen stompe binnendeur

Ik ga binnen 2 weken een stompe binnendeur aanschaffen voor de hal die reeds voor geschilderd is. Deze deur moet afgehangen worden. Naast de klus wens ik advies waar ik op moet letten bij de aanschaf en het inkorten bv, aangezien de deur reeds voor geschilderd is.

Binnendeur op maat + afhangen

Het betreft een Cando binnen deur stomp, van woonkamer naar de gang begane grond. Deze deur wil ik op maat laten plaatsen en afhangen.

Douchecabinedeur afhangen

Ik heb gepoogd de Sealskin CR-18 Compact douchecabine te installeren; alleen krijg ik de deur niet netjes sluitend (hangt scheef).

Binnendeur vervangen

Vanwege een beschadiging aan een binnendeur, ben ik op zoek naar het volgende: - Het plaatsen van een exacte vervangende deur, Berklon 900, kristalwit - Het afhangen van de nieuwe deur - Het verwijderen en afvoeren van de oude deur

Partners

Partners van Casius