Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Raamsdonksveer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Raamsdonksveer heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Raamsdonksveer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Raamsdonksveer of directe omgeving.

129 klanten uit Raamsdonksveer bevelen een bij Casius in Raamsdonksveer aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Raamsdonksveer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: trap verwijderen en opnieuw plaatsen en badkamer verbouwen, balkon met trap aan huis bouwen, een vlizotrap verwijderen en een vaste trap realiseren, keralit gevelbekleding, vervangen oude dakraam, raam in een dragende buitenmuur plaatsen, nieuwe trap plaatsen, trap plaatsen, vaste trap plaatsen en bestaande zoldervloer verstevigen, dakramen plaatsen, kunststof of houten pui met glazen deuren plaatsen, het vervangen van een buitentrap, schuur aankleden, deur leveren en plaatsen in toog, drie draai kiepramen in bestaand kozijn maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Raamsdonksveer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Raamsdonksveer:

Dorpel van voordeur vervangen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen i.v.m. houtrot dorpel bij de voordeur. Tevens moet ook een gedeelte bij onderkant kozijn aan beide kanten van de voordeur ook vervangen worden i.v.m. houtrot. Dorpel en stukjes kozijn vervangen door een natuurstenen dorpel, of kunststof dorpel wat onderhoudsvrij is. Lengte dorpel is +/- 103 cm.

Deur afhangen

Ik wil een nieuwe voordeur laten afhangen. Het is een standaard voordeur. Ik zal hem zelf kopen.

Binnendeur vervangen

Ik wil mijn houten deur vervangen. De deur is 206 bij 92,5 cm.

Douglas overkapping plaatsen aan woning

Ik wil een overkapping aan de achterzijde /gevel van mijn woning van 4,5 x 3,5 meter. Het materiaal is Douglas hout. Ik wil aan de voorzijde van de overkapping 3 staanders om de zijde bij houten schutting dicht maken.

Houten trappen kraakvrij maken

Onze dichte houten trap van 15 treden kraakt behoorlijk en het word er niet minder op na 2 treden krijg je een plateau en dan draait de trap in een bocht links omhoog. Wat zijn de kosten om dit te laten verhelpen.

Voordeur met kozijn vervangen

Ik wil graag onze voordeur vernieuwen en dan ook het kozijn. Eventueel ook het zijraampje vervangen voor hetzelfde kozijn en dubbel glas. (maat is 54 x 77 cm). Het deurkozijn is 229 cm hoog, dikte kozijn is 12,5 cm. De deur is 92,5 cm breed en 211,5 cm hoog

Houten terrasdeuren plaatsen

Ik wil graag terrasdeuren plaatsen op mijn terras. Ik ben op zoek naar de technische benodigdheden om zelf deuren te maken. Ik zoek de rails en dergelijke.

Composiet vlonder op balkons leggen

Ik wil graag composiet vlonderplanken op twee balkons laten leggen. Het gaat hierbij om balkons van circa 3.5 x 2.75 meter en 3.5 x 2.25 meter. De planken moeten worden gelegd in de richting waarin de balkons aflopen en aan het eind moet de afvoerrand worden overbrugd. Er zal ook een ondervloer nodig zijn om de afwatering goed te laten verlopen.

Deuren plaatsen bij trappen op de overloop

Graag zouden wij 2 deuren willen laten plaatsen bij de trappen op de overloop. Dit vanwege tocht en een zoontje die zelf het traphekje los kan maken. Nu willen wij dit bij de trap naar boven en de trap naar zolder. Graag zouden wij ongeveer willen weten met welke kosten wij rekening moeten gaan houden.

Stalen kozijn leveren en monteren

1 stalen kozijn met glazen deur voor binnen. Het staal in een donkere kleur voor een industriële look. Met aan de zijkant een glazen paneel en de deur ook van glas. Een kozijn van 150 cm breed x 231 cm hoog. Plaatsen in de bestaande dagmaat. Er zit nu een houten frame/kozijn waarin het stalen kozijn geplaatst kan worden. De deur hoeft niet de gehele hoogte van het kozijn te hebben, er mag een glazen ruit boven geplaatst zijn. Het is in een nieuwbouwappartement waar we recent zijn gaan wonen.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Wij hebben nu een vlizotrap. Vooraan hebben we een badkamer, dan de trap van beneden, dan hebben we een kamertje (de vroegere douche), daar willen we de trap hebben. Het gaat om een rechte trap met een kleine afwijking naar recht. De verdiepingsvloer is op de bouwtekening van hout, maar we hebben professioneel advies ingewonnen en zij geven aan dat het gaat om een betonnen vloer.

Golfplaten op een schuur vervangen

De polyester golfplaten op het schuurtje dienen te worden verwijderd en daarna afgevoerd. Het gaat om 5 platen van 3 meter lang en ongeveer 1 meter breed. De nieuwe platen dienen door de vakman geleverd en geplaatst te worden.

Radiatorombouw in landelijke stijl

Wij willen graag een radiator ombouw die bij ons landelijk interieur past. De vensterbank is 257 cm breed. De hoogte vanaf de vloer is 60 cm. Wij willen met een vakman de mogelijkheden in materiaalkeuze en vormgeving bespreken. Wij ontvangen graag een scherpe offerteprijs.

Golfplaten overkapping vervangen

Ik wil graag golfplaten laten vervangen in verband het slechte weer van afgelopen week. Helaas heeft de hagel enkele gaten en vele barsten veroorzaakt in de platen. Afmeting ongeveer 4.5 meter bij 2.5 meter. Het is boven veranda. Voor de verzekering hebben wij een vakman nodig om dit te kunnen herstellen met factuur.

Deurkozijn van de voordeur repareren

Ons deurkozijn is over een stuk van 25 cm helemaal rot. Gat is er al uitgehakt. Kozijn moet vervangen worden of hersteld. Graag een offerte inclusief deurkozijn. Voordeur is nog goed. Mocht u het nog kunnen herstellen dan hoor ik dat ook graag via mail of in offerte. Het is een naar binnen draaiende stompe deur met maatvoering 92,5 bij 211,5 cm. De maat van het kozijn is buitenmaat 222 bij 103,5 cm en diep 12,5 cm diep. Het mag hardhout zijn, maar heeft u andere suggesties dan hoor ik het ook graag.

Vervangen dakramen en ramen in dakkapel

Kunt u voor mij een offerte maken voor het aanbrengen van een draai-kiepraam in een dakkapel van 96 x 144, het vervangen van een Velux dakraam op zolder en een klein dakraam op zolder? Geen materialen aanwezig.

Sleuven voor anti-slip in de trap frezen

13 treden hardhouten binnen trap infresen en rubbers plaatsen

Velux dakramen vervangen

Vervangen van twee dakramen. Levering van de dakramen in overleg. Foto bijgevoegd.

Dakraam vervangen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een nieuw dakvenster. Maat 114 bij 118 cm. Opening in het dak is aanwezig. Graag ook het leveren van het nieuwe dakraam.

Deur afhangen

Cando achterdeur opmeten en afhangen. In Raamsdonksveer. Deur kopen we waarschijnlijk bij de Praxis.

Trap en trapgat maken

Vaste trap naar zolder en trapgat in houten vloer. Er moet een constructie gemaakt worden in verband met met draagbalk(en). Ook aanleg van electriciteitsleidingen naar a.s. slaapkamer.

Bergruimte onder schuine trap

In mijn bijkeuken staat een open schuine trap. De ruimte daaronder om een kast te maken is: 260 cm hoog x 260 cm breed x 80 cm diep. Tevens staat daar een wasmachine met daarboven een droogtrommel. Aan u de mogelijkheid om daar een kastenwand omheen te maken.

Deuren afstellen

Binnendeur en buitenpoortdeur afstellen en bij een deur een klink op de deur plaatsen. Beide deuren sluiten niet goed af.

Deuren, 1 voordeur en 7 binnendeuren, vervangen

Vervangen: 1x voordeur (hardhout) 7x binnendeur Het zijn houten deuren, en dat willen we ook zo houden. Binnendeuren zijn opdekdeuren.

Dakraam

Dakraam (Velux, gekocht bij Praxis) plaatsen in dak (nu dakpannen). Tussen steunbalken in te plaatsen. Graag offerte.