Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor hor voor schuifpui maken:

Hor voor schuifpui maken

Ik ben op zoek naar een hor voor 2,45 breed en dan zou ik dus 2 deuren moeten bestellen. Ik kom nu net tot de ontdekking dat ik eigenlijk maar 1 deur nodig zou hebben omdat de pui nooit helemaal open staat. De maximale breedte wordt dan 1,30 meter met een hoogte van 2,25 en een schuine dorpel. Zwart gaas. Witte hor. Ik zoek een partij die dit voor mij in orde kan maken.
Onze klant uit Putte (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hor voor schuifpui maken uit heel Nederland:

Kozijn vervangen door schuifpui met hor

Eerst willen we een groot kozijn vervangen. Dit kozijn bevat een deur en twee ramen. Hiervoor in de plaats willen we een kunststof schuifpui met hor. Volgend jaar willen we overige kozijnen ook gaan vervangen dus wanneer er goed werk/kwaliteit/prijs wordt geleverd vloeit mogelijk meer werk uit voort.

Aanbouw realiseren

We willen een gemetselde aanbouw realiseren van 5 m breed en 3 m diep en 3 m hoog. Ik wil een beton vloer met vloerverwarming, schuifpui van 3 meter met hor en geïsoleerde muren die vlak gestuct zijn. Ook wil ik tegelwerk op de vloer en wat elektra erin.

Trappen renoveren

Ik wil een hordeur voor een schuifpui laten plaatsen en op 2 trappen overzet treden laten bevestigen. Het hor wordt 260 bij 120 cm. Het gaat om het bevestigen van ongeveer 32 treden.

Plissehor voor schuifpui plaatsen

Wij hebben bij de Gamma een bruynzeel Plissehor voor schuifpuien 700 serie gekocht en deze geprobeerd te monteren voor onze schuifpuiraam maar helaas is dit ons niet gelukt. Halverwege schuift de hordeur niet verder terwijl hij wel waterpas lijkt te zitten. Het hor is dus al geplaatst.

Hor in schuifpui monteren

Het gaat om het plaatsen van een hor deur bij een schuifpui. Deze is ongeveer 240 bij 140 cm.

Hordeur in een kunststof schuifpui monteren

Wat zijn de kosten voor het op maat maken en monteren van een hor in een kunststof schuifpui op de begane grond?

Hor herstellen of vervangen

Ik heb een hor van Bruynzeel die kapot is gegaan. Het gaat om een enkele hor voor mijn openslaande deuren. Ik ben benieuwd of deze nog te maken is. Bruynzeel Plissé Hor Schuifpui 150 x 240 cm Wit 700 Serie. Indien niet meer repareren, dan graag vervangen.

Hordeur voor een brede schuifpui plaatsen

Ik zoek een partij die in mijn brede schuifpui een plissé hordeur kan plaatsen. De (schuif)hor moet 140 cm breed en 207 cm hoog worden. De woning is goed bereikbaar.

Horren monteren

Graag laat ik 2 horren monteren. Het gaat om een hor voor een schuifpui en om lamellen hor voor een buitendeur. De hor voor de buitendeur moet nog wel op maat gemaakt worden.

Bruynzeel hor in een schuifpui monteren

Ik zoek een partij die mijn hor kan monteren. De woning is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius