Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor deuren laten inkorten:

Deuren laten inkorten

Ik wil graag 5 deuren in laten korten van wegen het leggen van laminaat.
Onze klant uit Oss (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deuren laten inkorten uit heel Nederland:

Zeven deuren op maat maken en monteren

Ik heb 7 nieuwe deuren die op maat gemaakt moeten worden, scharnieren en deurbeslag heb ik al liggen. Het gaat om inkorten en ook enkele smaller maken.

Deuren inkorten na aanbrengen nieuwe vloer

Ik wil deur inkorten voor leggen van nieuwe vleur

Binnendeuren inkorten

Ik wil graag 8 deuren laten inkorten, die na het leggen van een laminaatvloer niet meer passen. Er moet circa 1 cm per deur afgehaald worden.

Binnendeuren inkorten

We hebben een nieuwe vloer die iets hoger ligt dan de vorige en willen nu 3 binnendeuren laten inkorten. Er moeten een paar centimeters van af worden gezaagd. Ik zoek een vakman die hier snel even tijd voor heeft, zodat we de deuren weer kunnen gebruiken.

Deuren aanpassen en afhangen

Drie deuren aanpassen en afhangen: 2 zijde per deur inkorten, gat boren voor de slotplaat, aanpassen slotplaten in de deurposten, scharnieren plaatsen in de deuren (uitsparingen voor frezen) + overzetten scharnieren en het afhangen van de deuren. Geen schilderwerk of glaszetten. Er zijn geen oude deuren die verwijderd moeten worden.

Praxis deuren inkorten en afhangen

Ik wil graag 6 deuren (enkele centimeters inkorten) laten inmeten, nieuwe scharnieren en sloten en afhangen. Het zijn 4 x dezelfde maten en 2 afwijkende maten en hier moet wat van af geschuurd worden.

Deuren inkorten na leggen laminaat

Ik wil graag 4 deuren inkorten na het leggen van laminaat. De deuren zijn een normale afmeting, alleen omdat er laminaat is gelegd moeten ze een aantal millimeter kleiner worden.

Deuren inkorten

Ik wil 3 deuren laten inkorten na het leggen van een nieuwe vloer

Softclose op 4 Lundia schuifdeuren monteren

Ik heb op 14-apr-17 bij Gamma R'dam Alexanderpolder een 5-tal Lundia Lars schuifwandenkastdeuren (2 deurs kast + 3 deurs kast) gekocht incl. railsysteem, etc. Op vr 21-jul zijn de deuren in mijn ogen vakkundig geplaatst door een klusbedrijf, maar er zijn nog 2 zaken niet zoals het hoort waar de aannemer geen raad mee weet: 1) het lukte hem niet de bijgeleverde onderdelen voor Softclose op de buitenste 2 deuren o.b.v. de montage-instructie te monteren. Ik heb het zelf geprobeerd bij één deur, maar het lukt mij ook niet: de ruimte boven de deur was circa 31 mm, wat betekende dat ik beide pootjes moest inkorten tot 31-13 = 18 mm. Na montage in de geleide goot, blijft de deur vastlopen, ook al verlaag ik de deur bij de wielen aan de onderzijde enkele mm's. Ik heb er inmiddels enkele uren inzitten, maar ik kom er niet uit. 2) Een aantal deuren blijft niet goed in de gesloten positie staan, ook al is de geleiding aan de onderzijde waterpas (gecontroleerd). Ik hoop dat dit met de montage van de Softclose opgelost wordt. Is het mogelijk dat een ervaring Lundia schuifdeurenkast monteur binnenkort (< 1 maand) langs kan komen om de softclose te monteren en waar nodig de deuren te stellen, etc. Zo ja, wat kost dit? Een offerte op nacalculatiebasis is wat mij betreft ook goed.

Laminaat en plinten plaatsen en deuren inkorten

IK heb op de begane grond in mijn woonkamer, keuken en hal een vaste parketvloer. Ik wil daar graag een laminaatvloer overheen laten leggen. Het parket ligt vastgelijmd en kan niet verwijderd worden. Ook is er een ingebouwde kast. Ik ontvang graag een offerte voor het leggen van het laminaat en plinten en het inkorten van de deuren. Ik zal hier ongeveer 45 m² laminaat voor aanschaffen.

Partners

Partners van Casius