Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor deuren laten inkorten:

Deuren laten inkorten

Ik wil graag 5 deuren in laten korten van wegen het leggen van laminaat.
Onze klant uit Oss (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deuren laten inkorten uit heel Nederland:

Behangen en deuren inkorten

Graag willen wij 2 muren behangen. Het is vliesbehang. Het behang heeft een patroon. Een van de muren heeft een deur en in de hoek zit een knik. Zie bijlage. Daarnaast willen we 4 deuren korter laten maken, die niet meer passen, omdat de vloerbedekking is gelegd en er een dikkere ondervloer nodig was.

Klussen in huis

Ik heb een aantal klussen die ik graag zou willen laten uitvoeren: Het plaatsen van wielen onder twee kasten, het omzetten van de koel/vrieskast deuren van rechts naar linksdraaiend en het inkorten van 6 pootjes van de eenpersoons boxspring.

Deuren laten inkorten

Ik wil graag de buitendeur inkorten. Het gaat om een paar millimeter. Het is afhankelijk van de dikte van de tegels.

Zeven deuren op maat maken en monteren

Ik heb 7 nieuwe deuren die op maat gemaakt moeten worden, scharnieren en deurbeslag heb ik al liggen. Het gaat om inkorten en ook enkele smaller maken.

Deuren inkorten na aanbrengen nieuwe vloer

Ik wil deur inkorten voor leggen van nieuwe vleur

Binnendeuren inkorten

Ik wil graag 8 deuren laten inkorten, die na het leggen van een laminaatvloer niet meer passen. Er moet circa 1 cm per deur afgehaald worden.

Binnendeuren inkorten

We hebben een nieuwe vloer die iets hoger ligt dan de vorige en willen nu 3 binnendeuren laten inkorten. Er moeten een paar centimeters van af worden gezaagd. Ik zoek een vakman die hier snel even tijd voor heeft, zodat we de deuren weer kunnen gebruiken.

Deuren aanpassen en afhangen

Drie deuren aanpassen en afhangen: 2 zijde per deur inkorten, gat boren voor de slotplaat, aanpassen slotplaten in de deurposten, scharnieren plaatsen in de deuren (uitsparingen voor frezen) + overzetten scharnieren en het afhangen van de deuren. Geen schilderwerk of glaszetten. Er zijn geen oude deuren die verwijderd moeten worden.

Praxis deuren inkorten en afhangen

Ik wil graag 6 deuren (enkele centimeters inkorten) laten inmeten, nieuwe scharnieren en sloten en afhangen. Het zijn 4 x dezelfde maten en 2 afwijkende maten en hier moet wat van af geschuurd worden.

Deuren inkorten na leggen laminaat

Ik wil graag 4 deuren inkorten na het leggen van laminaat. De deuren zijn een normale afmeting, alleen omdat er laminaat is gelegd moeten ze een aantal millimeter kleiner worden.

Partners

Partners van Casius