Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor keldertrap maken en plaatsen:

Keldertrap maken en plaatsen

In oud pand keldertrap met ongeveer 10 treden en circa 2 meter diep. Onderste treden zijn verrot. Ik wil dit graag vernieuwd hebben.
Onze klant uit Oss (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keldertrap maken en plaatsen uit heel Nederland:

Keldertrap op maat laten maken

De keldertrap van onze woning, ruim 120 jaar oud, dient te worden vervangen. Deze dient op maat gemaakt worden. De trap zal van hout gemaakt moeten worden en zal ongeveer 4 a 5 meter lang moeten worden. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met de vakman te bespreken.

Onderhoud in een oud huis

Begin juni betrekt mijn dochter een oud huis in de binnenstad waar verhuiswerkzaamheden moeten gebeuren: - buiten elektra aanleggen; - binnen schilderen/badkamer kitten; - kasten in elkaar zetten; - pannen en dak controle; - deuren en sloten controleren; - toiletkast ophangen; - lampen ophangen; - keldertrap veilig maken of vervangen ect. ect. Hebt u hier ruimte voor en wat is het uurloon? Graag z.s.m. bericht

Vaste trap naar zolder maken

Wij willen een vaste trap naar zolder maken vanaf de eerste verdieping. Op dit moment zit er een vlizotrap. Het bestaande trapgat moet daarvoor iets breder gemaakt worden. Ook willen wij graag een trap tussen de kelder en woonkamer verplaatsen. Het gat van de oude keldertrap moet dan dichtgemaakt worden en er moet een nieuwe gat komen.

Vuren keldertrap leveren en plaatsen

De volgende werkzaamheden: verwijderen van een stalen spiltrap uit de kelder, leveren en plaatsen van een vuren keldertrap. Trapgat is 170 bij 90 cm. Afstand bovenkant tot keldervloer is 240 cm (Maten bij benadering). Trap zal waarschijnlijk een draai van 90 graden moeten maken. De werkzaamheden zullen in mei plaats moeten vinden.

Kelder onder de achtertuin maken

Wij hebben een achtertuin van 65 m² waar wij graag een kelder willen laten plaatsen van 5 x 6 meter. We denken aan een prefab kelder met een glazen plaat als plafond. We willen ook een kleine aanbouw aan onze woning, waar de keldertrap in kan worden gemaakt. We willen alles casco op laten leveren en dan zelf de afwerking verzorgen. Onze achtertuin is goed bereikbaar, er is een poort van 150 cm breed.

Nieuwe keldertrap maken

Ik wil graag een nieuwe kelder trap die met ene bocht naar beneden loopt. De oude trap had 8 treden maar moest eruit gehaald worden voor een reparatie van de kelder. Ik wil graag een trap van hout en ben benieuwd wat het ongeveer kost bij jullie?

Nieuwe keldertrap maken

Ik wil graag een nieuwe keldertrap in een kelder van een huis uit 1903 laten maken. Lengte van de trap zal 240 meter moeten worden met een hoek van 60 graden en 9 treden, afstand per trede zal 17,5 centimeter moeten worden. Breedte van de trap zal 60 centimeter gaan worden. Leuning zit al aan de muur. Ik wil graag een houten open trap, recht mag ook, maar dan met brede treden. De huidige trap zal verwijderd zijn.

Bestaande kelderruimte uitzuigen

Ik wil mijn kelderruimte laten uitzuigen. Het is een bestaande kelderruimte. Voor de helft is deze reeds bewoonbaar. In de tweede helft ligt een grote hoeveelheid puin en zand. Ik heb begrepen dat dit uitgezogen kan worden. Wellicht moet de toplaag met grote stukken gasbeton eerst verwijderd worden. De ruimte is bereikbaar via een koekoekraam, via een gat in de vloer (nog te maken) of via de keldertrap.

Schuur met kelder in de tuin bouwen

Ik ben voornemens een kelder in de tuin te laten maken met daarop een schuur met spouw. De afmeting mag ongeveer zijn 3,6m x 5,24m, dit zijn de maten van een prefab kelder van Mombarg beton. Type nr K523629M, in de schuur hoeft alleen een dubbele deur met glas en de kelder moet extra zwaar uitgevoerd worden met wanden van 16cm dik en een vast gestort kelderdek met trapgat hebben met in het kelderdek een centraaldoos voor verlichting. Een keldertrap is niet nodig en straatwerk maak ik naderhand zelf weer in orde.

Keldertrap vernieuwen

Onze keldertrap is aangevreten door houtworm. De trap moet vernieuwd worden. Ik zoek een timmerman die op basis van de huidige trap een 'replica' kan maken van vurenhout. Het is een rechte 'molenaarstrap' (recht= zonder draaiing) die wel een beetje schuin loopt in het geheel. Hij is 2,3m schuin naar beneden, 8 treden, 79cm breed.