Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oss te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Oss heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Oss u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Oss of directe omgeving.

354 klanten uit Oss bevelen een bij Casius in Oss aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Oss bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage als bijgebouw bouwen, vaste steiger plaatsen rondom het huis, garage of berging in de tuin bouwen, garagebouw: garage laten bouwen, huidige garage vergroten, aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden, deuren vervangen door pendeldeuren, yogaruimte maken in de tuin, deur en deurkozijn laten plaatsen, bestaande garage vervangen, stalen schuifdeuren laten plaatsen, kunststof klapdeuren laten plaatsen, aluminium taatsdeuren plaatsen, oude schuur vernieuwen, pendeldeur met panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Oss staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Oss:

Keldertrap maken en plaatsen

In oud pand keldertrap met ongeveer 10 treden en circa 2 meter diep. Onderste treden zijn verrot. Ik wil dit graag vernieuwd hebben.

Ramen en kozijnen tochtvrij laten maken

Regelmatig voelen wij tocht in huis ik wil graag ons huis tochtvrij laten maken er zal eerst een offertebezoek afgelegd moeten worden

Dubbele stalen schuifdeuren leveren en plaatsen

Ik wil graag dubbele stalen schuifdeuren laten maken en monteren in onze woonkamer. De afmetingen zijn als volgt: * Breedte 2 x 85 cm; * Hoogte 210 cm; * Hoogte plafond 260 cm. - Graag drie glazen vlakken per deur; - En een strakke afwerking aan de bovenkant. Dus geen systeem met grote rollers aan de bovenkant. de voorkeur gaat uit naar een softclose systeem. Graag ontvang ik uw offerte.

Merfoflex voorzetwand plaatsen

Ik zou graag mijn slaapkamer wand en plafond laten zetten met Merfoflex tegen geluidshinder van en voor buren. Mijn kamer is 2.50 x 3.50 meter. De muur is 3.50 meter breed en hoog ik denk 2 meter.

Taatsdeuren met vlakverdeling plaatsen

Wij willen graag van de hal naar de woonkamer twee taatsdeuren. De ruimte om in te bouwen is 2 meter het zijn dus 2 deuren van 1 meter. Hoogte 2,50 meter. Het staal graag zwart en de vlakverdeling van het glas niet te klein. In drie vlakken of vier vlakken.

Vast dakraam in hellend dak plaatsen

Ik wil graag dat er een gat in mijn dak gemaakt wordt en er vervolgens een dakraam in geplaatst wordt dat vast zit. Deze moet 60 bij 80 cm worden.

Plafond badkamer vervangen

Ik wil een nieuw plafond in mijn badkamer. Nu kunststof plafond, verlaagd. Deze gaat helaas schimmelen.

Nieuw dak op een blokhut / tuinhuisje aanbrengen

Het dak van ons tuinhuisje moet vernieuwd worden met houtpanelen en daarop nieuwe singels. Alles moet door het huis.

Plissé hor monteren in tuindeur kozijn

Plissé- hor monteren in een tuindeur met een kunststof kozijn. De hor zal waarschijnlijk passend zijn. Ik heb de hor al aangepast.

Hefboommechanisme houten schuifpui repareren

Onze houten schuifpui wil niet meer open. Hij zit dicht en als je de hendel naar beneden doet gaat de deur niet omhoog voor open te kunnen gaan. Graag zou ik willen weten wat de reparatie kosten zijn voor een nieuw hefboomsysteem erin te laten zetten.

Statiegeldzuil voor KiKa maken

Ik heb een statiegeld zuil nodig voor collecte van statiegeld bonnetjes bij een supermarkt, zou iemand die voor mij kunnen en of willen maken. Ik ben niet zo handig daarin. En zou het ook nog in de kleur oranje kunnen van Kika, en misschien zou u het kunnen doneren aan mij??

Bruynzeel horen monteren aan buitenzijde houten kozijnen

Graag wil ik 3 horren laten monteren van het type Bruijnzeel, serie 600. Dit 2 keer op de 1e etage 1 maal op de 2e etage. De horren worden binnenkort afgeleverd. De afmetingen passen precies.

Inbouwkasten en ensuite kasten maken

Wij willen graag inbouwkasten in de berging, ensuite kasten met stalen deuren in de woonkamer, ombouwkasten om de deur in de werkkamer. Ook willen we graag een ombouw kast om de wasmachine en CV ketel een inbouwkast in de slaapkamer op de zolderverdieping en een bureau, met kastje en ladeblok op de zolderverdieping.

Kunststof WC raampje met dubbelglas plaatsen

Het huidige wc raampje kan niet open en is gebarsten. Dit moet volledig vervangen worden inclusief kozijn. Het raampje is 21 centimeter breed en 56 cm hoog.

Afhangen van CanDo buitendeur ML 459

Een Cando buitendeur ML 459, voorzien van grondverf en blank isolatie glas erin zetten. Met gebruik van het oude hang- en sluitwerk. Plaats: balkon. De oude deur verwijderen maar hij hoeft niet afgevoerd te worden.

Stompe binnendeur afhangen

Wij gaan een stompe binnendeur kopen van het merk Lundia en type Jesse. Ik wil de deur hier graag laten afhangen en er ook scharnieren bij laten leveren. Graag ontvang ik hiervoor uw offerte.

Vaste trap naar zolder laten monteren

Ik wil graag een vaste trap naar zolder. We hebben nu een vlizotrap en een houten verdiepingsvloer. De vaste trap moet ergens anders komen.

Opdekdeuren en kozijnen vervangen

Ik woon in een woning uit eind jaren '70. Boven wil ik 6 opdekdeuren laten vervangen, beneden 3 opdekdeuren. Beslag is nog wel goed. Het gaat om geheel vlakke deuren zonder glas. De bevestigingen in de metalen kozijnen zijn ook niet overal in goede staat. Bovendien is een metalen kozijn van hal naar woonkamer zodanig beschadigd dat deze vervangen moet worden. De maten van de deuren zijn verschillend variërend van 63 of 83 cm breed en 198 tot 201 cm hoog. Ik wil de deuren ook laten aflakken in een RAL kleur passend bij betonstenen. Het liefst wil de klant uitvoering vóór 1 april in verband met werk.

Metalen taatsdeuren plaatsen

Wij zijn ons aan het oriënteren op het plaatsen van stalen taatsdeuren tussen de woonkamer en keuken. Er is daar een opening van 150 cm breed en 220 cm hoog. We horen graag wat de mogelijkheden zijn en ontvangen hiervoor uw prijsindicatie.

Houten tuindeuren door kunststof pui vervangen

Er zitten nu 2 houten tuindeuren in een houten kozijn vanuit de keuken loop je via deze deuren naar buiten. Deze tuindeuren gebruiken we nooit. Deze moeten weg inclusief het kozijn. Indien mogelijk verkoop van deze deuren (voorzien van dubbelglas). De buiten maten zijn circa 168 breed bij 210 hoog Er moet een kunststof kozijn geplaatst worden circa 168 bij 130 hoog (vanaf bovenkant kozijn naar beneden) voorzien van 2 draai kiepramen. Dit kozijn moet een verdikt profiel hebben en aan binnen en buiten kant Relanit folie. Onder dit kozijn zal een opvulling moeten komen van stenen of kunststof. Bij een keuze van stenen zal dit met finiputz afgewerkt moeten worden.

Vlizotrap door vaste trap vervangen

Wij willen graag een trap laten inmeten ter vervanging van de vlizotrap naar zolder. De vloer op zolder is van hout. Het oude trap gat dient te worden gedicht en een nieuw trapgat geplaatst.

Trapleuning plaatsen

We hebben momenteel geen trapleuning, maar dit zouden wij wel willen, maar kunnen dit zelf niet. Het gaat om een smalle trap, dus graag een professional die ons ook kan adviseren in welk materiaal we aan moeten schaffen.

Velux dakraam van hout naar kunststof vervangen

Vervangen van een Velux dakraam. Model GGL-8. Nu zit er een houten dakraam in, willen hem graag vervangen voor kunststof.

Meerdere stompe binnendeuren afhangen

Ik heb totaal 13 deuren gekocht, 11 deuren van het type "LL53" en 2 x "LG02". Kunt u een speciale prijs maken voor het afhangen? Is nieuwbouw en nieuwe kozijnen. Het zijn allemaal stompe deuren.

Zolderdakraam laten vervangen

Dakraam zit in woning uit 1975 met normaal hellend schuin dak. Het te vervangen dakraam is nog oorspronkelijk. Op het dakraam is geen plaatje met merk of type aanduiding aanwezig. Bij voorkeur zonwerend/isolerend glas in venster.