Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oss te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Oss heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Oss u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Oss of directe omgeving.

367 klanten uit Oss bevelen een bij Casius in Oss aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Oss bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: schuurtje betrekken bij het huis, vervangen van kozijnen, vide dichtmaken voor uitbreiding buitenterras, kozijnen vervangen, plaatsen van dakramen en constructiebalken, ramen vervangen door openslaande deuren, wenteltrap vervangen door een vaste trap, vervangen velux dakramen, 6 Kozijnen vervangen, plaatsen kozijn met glas in muur, taatsdeur plaatsen, metalen spiltrap vervangen, onderhoud kantelkiepramen, buiten deuren, schuifpuideur, dakramen merk fakro, 6 ventilatie roosters, vervangen houten kozijnen en dubbelglas ramen plaatsen, verbouwing garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Oss staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Oss:

Pivoterende deur leveren

Ik zoek een partij die een pivoterende deur kan leveren. De deur moet scharnieren in het plafond en grond hebben.

Dorpel van voordeur vervangen

De dorpel is rot en moet vervangen worden. Graag wil ik weten wat dit gaat kosten; de oude dorpel weghalen en vervangen door een nieuwe stenen of kunststof dorpel. De dorpel is rond de

Tussenwand plaatsen

Breedte 235 cm, hoogte 230 cm en dikte 18.5 cm. We willen aan beide kante een gips wand plaatsen.

Hondenluik in keukendeur plaatsen

Een hondenluik in de keuken deur laten plaatsen

Afdak tussen schuren maken

Graag zou ik een indicatie willen ontvangen voor een overkapping tussen 2 schuren en de achterzijde van het heb. Dit gedeelte is ongeveer 7 bij 5 meter. De voorkeur gaat uit naar een golfplaten dak met houten frame. Eventueel zal er nog een deel van 4 bij 4 meter overkapt moeten worden met dezelfde materialen. Hier ontvang ik graag separaat een offerte ontvangen.

Taatsdeuren realiseren

Ik zou graag offerte ontvangen van een afscheiding/deuren (industrieel staal zwart) tussen keuken/woonkamer. Breed 2400 mm x hoog 2500 mm. Voorkeur vlakverdeling = 4 delen 600 mm breed x 2500 mm hoog (3 x onder elkaar). Glasvlakken 600 mm breed en 8830 mm hoog (12 x). Graag offerte met scharnierende deuren en offerte met schuifdeuren.

Deuren laten inkorten

Ik wil graag 5 deuren in laten korten van wegen het leggen van laminaat.

Dakraam monteren

Graag ontvang ik met spoed een offerte voor het plaatsen van een dakraam (1.20 x 1.20 meter).

Nieuw dakraam plaatsen

Ik wil een nieuw dakraam laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Keldertrap maken en plaatsen

In oud pand keldertrap met ongeveer 10 treden en circa 2 meter diep. Onderste treden zijn verrot. Ik wil dit graag vernieuwd hebben.

Ramen en kozijnen tochtvrij laten maken

Regelmatig voelen wij tocht in huis ik wil graag ons huis tochtvrij laten maken er zal eerst een offertebezoek afgelegd moeten worden

Dubbele stalen schuifdeuren leveren en plaatsen

Ik wil graag dubbele stalen schuifdeuren laten maken en monteren in onze woonkamer. De afmetingen zijn als volgt: * Breedte 2 x 85 cm; * Hoogte 210 cm; * Hoogte plafond 260 cm. - Graag drie glazen vlakken per deur; - En een strakke afwerking aan de bovenkant. Dus geen systeem met grote rollers aan de bovenkant. de voorkeur gaat uit naar een softclose systeem. Graag ontvang ik uw offerte.

Merfoflex voorzetwand plaatsen

Ik zou graag mijn slaapkamer wand en plafond laten zetten met Merfoflex tegen geluidshinder van en voor buren. Mijn kamer is 2.50 x 3.50 meter. De muur is 3.50 meter breed en hoog ik denk 2 meter.

Taatsdeuren met vlakverdeling plaatsen

Wij willen graag van de hal naar de woonkamer twee taatsdeuren. De ruimte om in te bouwen is 2 meter het zijn dus 2 deuren van 1 meter. Hoogte 2,50 meter. Het staal graag zwart en de vlakverdeling van het glas niet te klein. In drie vlakken of vier vlakken.

Vast dakraam in hellend dak plaatsen

Ik wil graag dat er een gat in mijn dak gemaakt wordt en er vervolgens een dakraam in geplaatst wordt dat vast zit. Deze moet 60 bij 80 cm worden.

Plafond badkamer vervangen

Ik wil een nieuw plafond in mijn badkamer. Nu kunststof plafond, verlaagd. Deze gaat helaas schimmelen.

Nieuw dak op een blokhut / tuinhuisje aanbrengen

Het dak van ons tuinhuisje moet vernieuwd worden met houtpanelen en daarop nieuwe singels. Alles moet door het huis.

Plissé hor monteren in tuindeur kozijn

Plissé- hor monteren in een tuindeur met een kunststof kozijn. De hor zal waarschijnlijk passend zijn. Ik heb de hor al aangepast.

Hefboommechanisme houten schuifpui repareren

Onze houten schuifpui wil niet meer open. Hij zit dicht en als je de hendel naar beneden doet gaat de deur niet omhoog voor open te kunnen gaan. Graag zou ik willen weten wat de reparatie kosten zijn voor een nieuw hefboomsysteem erin te laten zetten.

Statiegeldzuil voor KiKa maken

Ik heb een statiegeld zuil nodig voor collecte van statiegeld bonnetjes bij een supermarkt, zou iemand die voor mij kunnen en of willen maken. Ik ben niet zo handig daarin. En zou het ook nog in de kleur oranje kunnen van Kika, en misschien zou u het kunnen doneren aan mij??

Bruynzeel horen monteren aan buitenzijde houten kozijnen

Graag wil ik 3 horren laten monteren van het type Bruijnzeel, serie 600. Dit 2 keer op de 1e etage 1 maal op de 2e etage. De horren worden binnenkort afgeleverd. De afmetingen passen precies.

Inbouwkasten en ensuite kasten maken

Wij willen graag inbouwkasten in de berging, ensuite kasten met stalen deuren in de woonkamer, ombouwkasten om de deur in de werkkamer. Ook willen we graag een ombouw kast om de wasmachine en CV ketel een inbouwkast in de slaapkamer op de zolderverdieping en een bureau, met kastje en ladeblok op de zolderverdieping.

Kunststof WC raampje met dubbelglas plaatsen

Het huidige wc raampje kan niet open en is gebarsten. Dit moet volledig vervangen worden inclusief kozijn. Het raampje is 21 centimeter breed en 56 cm hoog.

Afhangen van CanDo buitendeur ML 459

Een Cando buitendeur ML 459, voorzien van grondverf en blank isolatie glas erin zetten. Met gebruik van het oude hang- en sluitwerk. Plaats: balkon. De oude deur verwijderen maar hij hoeft niet afgevoerd te worden.

Stompe binnendeur afhangen

Wij gaan een stompe binnendeur kopen van het merk Lundia en type Jesse. Ik wil de deur hier graag laten afhangen en er ook scharnieren bij laten leveren. Graag ontvang ik hiervoor uw offerte.