Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor garage / berging laten bouwen:

Garage / berging laten bouwen

In de achtertuin zouden wij een ruimte willen creëren als berging en garage. Het zal een driehoek moeten gaan worden daar het perceel in een punt loopt. De oppervlakte is ongeveer 9 bij 10.50 meter en zal geïsoleerd moeten worden en een betonnen vloer krijgen.
Onze klant uit Oirschot (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor garage- en carportbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage / berging laten bouwen uit heel Nederland:

Puntdak op garage en berging bouwen

Ik heb een uitgebouwde garage met daar een berging aan gekoppeld. Dit met een plat dat. De totale diepte is 6.5 meter lang en de breedte is 6 meter. De klant wil daar een puntdak op laten zetten. Het betreft een pannendak.

Garage ombouwen tot kamer en berging

Onze garage is 2,80 meter bij 6,90 meter. Daar zit een aparte kleine ruimte (muren met een deur) met de wasmachineaansluiting erin. De garagedeur wordt al vervangen door een kozijn. Wat we jullie vragen: de garage scheiden in een kamer en een berging van ongeveer 2,80 bij 2,50 meter waar ook de wasmachine zit. De muren van de wasmachineruimte moeten eruit. De nieuwe scheiding is een dwars muur met een deur erin. Er moeten elektriciteitskabels en internetkabels worden getrokken vanuit de meterkast onder de gang door naar de nieuwe kamer en de berging waar wij meerdere stopcontacten willen. Er moet ook een verwarming worden geplaatst in de kamer. Het plafond heeft nu brandwerende platen maar deze moeten worden vervangen door een nieuw plafond met spotjes erin met een dimmer in de kamer. In de berging moet een aparte heldere verlichting komen. De muren moeten verder netjes worden afgewerkt.

Zadeldak op de garage maken

Wij zouden graag een nieuw dak op onze garage hebben. Momenteel hebben wij een plat dak, maar wij willen graag een dak met een nok. Bijgevoegd vindt u een foto met de plattegrond van de garage\berging met afmetingen en twee foto's van de schuur\berging naast het huis.

Garagedak vernieuwen en isoleren

We zijn geïnteresseerd in een huis dat te koop staat in Hoofddorp. Dit huis heeft in de tuin een grote berging, een soort stenen garage met een puntdak gemaakt van golfplaten (zie foto bijlage). Als we dit huis gaan kopen, hebben we het idee om dat dak van dit garage te vervangen door een nieuw dak met dakpannen. En onze plan is om in het dak een of meerdere Velux dakramen te laten plaatsen. We willen graag weten hoeveel het ongeveer zal kosten, want dit gaat van invloed zijn op onze beslissing om wel of niet dat huis te kopen. We denken dat het dak ongeveer 70 m² groot is. We willen een prijsindicatie met vermelding van de kosten van dakisolatie.

Schuttingen leveren en plaatsen

Wij willen of een 6 meter lange composiet schutting inclusief palen en dergelijke en plaatsen of 6 meter lange beton schutting, inclusief alle materialen en plaatsen. Graag advies hierover. Tuin is bereikbaar via de garage en berging.

Betonvloer in garage/berging egaliseren

Graag zie ik een vrijblijvende offerte tegemoet voor het egaliseren van mijn betonvloeren in garage/berging. Oppervlakte totaal circa 30 m2. Berging en garage zijn aaneengesloten in L-vorm. Na egaliseren denken wij aan het beleggen van de vloer met kunststoftegels maar dat wordt in een later stadium beslist.

Elektra aanpassen voor wasmachine en droger

Verplaatsen van de wasmachine en droger van eerste etage naar begane grond. Beide dienen te komen in garage/berging. Hiertoe dienen een tweetal nieuwe stopcontacten/groepen gecreëerd te worden. De apparaten komen tegen een muur te staan, waar zich aan de andere zijde de meterkast bevindt.

Aansluitingen wasmachine verplaatsen

Verplaatsen van de wasmachine van eerste etage naar begane grond. Wasmachine dient te komen in garage/berging, op de plaats waar nu al een kraan en gootsteen is. Er is dus al een water aan- en afvoer, waar de wasmachine op kan worden aangesloten. De (weinig gebruikte) huidige kraan plus gootsteen willen we iets opgeschoven hebben.

Woning bouwen

Wij hopen misschien een kavel te kunnen kopen van 415 m2. We zijn aan het kijken wat de kosten zijn om hierop een vrijstaand huis te laten bouwen. Het moet een landelijk huis zijn met een wolfskap. Het kavel kost 156. 000 euro. Onze max hypotheek kan 380. 000 euro zijn en dan hebben we nog een stukje eigen geld voor overige dingen. We zouden graag uitzoeken wat er eventueel mogelijk is voor ons. We willen graag een ruime benedenverdieping met wat extra speelruimte voor de kinderen en 4 slaapkamers. Ook een berging of garage.

Afdekvloeren laten aanbrengen

Wij gaan een nieuwe woning bouwen en hier dienen nieuwe dekvloeren te worden gestort. Het zal gaan om de garage, woonkamer, keuken, hal, slaapkamer, badkamer en berging. Het zal gaan om ongeveer 250 m2 vloer.

Partners

Partners van Casius