Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oirschot te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Oirschot heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Oirschot u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Oirschot of directe omgeving.

58 klanten uit Oirschot bevelen een bij Casius in Oirschot aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Oirschot bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: leveren en plaatsen van 22 binnendeuren, vervanging kozijnen, stalen poorten in de brandgang plaatsen, houten kozijnen en voordeur vervangen, vervangen van houten kozijnen en aftimmeren, vervangen voordeur, achterdeur en binnendeur na inbraak, nieuwe kozijnen, nieuwe trap aanleggen, kunststof erker renovatie met trippel ramen, trap voor twee verdiepingen realiseren, negen binnendeuren leveren en afhangen, 11 Binnendeuren vervangen, 3 binnendeuren met kozijnen vervangen, verwijderen vlizotrap en plaatsen vaste trap, geluidsdichte wand maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, garage- en carportbouw of trappenbouw en traprenovatie in Oirschot staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Oirschot:

11 Binnendeuren vervangen

Ik wil in een bungalow 11 binnendeuren laten vervangen. Kunt u mij een aantal keuzes met prijs voorleggen inclusief montage

Voordeur hangen en glas eromheen vervangen

Wat zijn ongeveer de kosten voor het plaatsen van een voordeur en glas plaatsen boven en onder de voordeur? Zo snel mogelijk laten uitvoeren, materialen in overleg.

Garage / berging laten bouwen

In de achtertuin zouden wij een ruimte willen creëren als berging en garage. Het zal een driehoek moeten gaan worden daar het perceel in een punt loopt. De oppervlakte is ongeveer 9 bij 10.50 meter en zal geïsoleerd moeten worden en een betonnen vloer krijgen.

Stalen kozijn leveren en plaatsen

Heb interesse in een stalen kozijn/deur zoals weergegeven op foto in bijlage. 2 vaste panelen link en rechts, en in het midden een draaideur. Het geheel gecoat in Ral 9005 (zwart). Het is een binnen situatie als afscheiding tussen 2 woongedeeltes. Kozijn is te bevestigen aan deugdelijke muren/metselwerk. Afmeting is ca. 1,24 x 191 mtr. (bxh). Kunt u me een offerte doen toekomen. Graag montage apart opgeven. Tevens levertijd vermelden.

Vlizotrap vervangen door vaste trap

Ik wil graag een vaste trap naar zolder. Nu zit er een vlizotrap in.

Dak van de zolder aftimmeren

Bij twee slaapkamers zou de schuine wand mooi moeten worden afgewerkt. De lengte van de schuine wand is 4.15 meter. Wij denken eraan dit huis te kopen, maar willen graag weten wat het ongeveer kost.

Daklicht in overkapping aanbrengen

Daglicht in een houten overkapping aanbrengen. De overkapping zal zes tot zeven meter breed worden en circa 3 tot 4 meter diep. Kunt u laten weten wat de kosten zijn voor een daklicht?

Glazen schuifpui plaatsen

Ik wil een glazen schuifpui onder mijn terras laten plaatsen. Het terras is ongeveer 6.50 m breed en 2.60 m hoog. In het midden staat een paal van 10 x 10 cm. Ik wil elk deel in 3 delen open doen. Het glas: gelaagd veilig glas en getint. Graag hiervoor een prijs indicatie.

Houten kozijnen laten vervangen

Graag zouden wij een afspraak willen maken om de kozijnen te beoordelen. Wij denken zelf dat de 2 kozijnen in de voorgevel en de 2 in de badkamer vervangen dienen te worden. Graag laten wij alles nakijken en ontvangen wij graag een advies over de verschillen tussen hout en kunststof.

Kunststof kozijnen/deuren leveren en plaatsen

Graag een vrijblijvende offerte voor het leveren en aanbrengen van 11 kunststof kozijnen en 2 kunststof deuren.

Kunststof kozijnen op de 1e verdieping plaatsen

Ik zou graag mijn bestaande houten kozijnen op de 1e verdieping vervangen door kunststof kozijnen met glas (HR++), blinds en eventueel rolhorren. Er zijn 3 slaapkamers, met in totaal 6 ramen en 1 badkamer met 1 raam, dus in totaal 7. Er moeten blinds op zitten en eventueel een rolhor. De foto's heb ik meegestuurd, dat zijn alle ramen. Betreft het leveren en plaatsen van de kunststof kozijnen.