Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor boeiboorden vervangen:

Boeiboorden vervangen

Ik wil graag bestaande boeiboorden van hout vervangen door Trespa. Het gaat om boeiboorden van circa 25 meter, 2 x met dakgoot en 2 x stal. Ik wil de Trespa gelijmd hebben en niet geschroefd.
Onze klant uit Mierlo (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeiboorden vervangen uit heel Nederland:

Boeiboorden repareren en vervangen

De houten boeiboorden zijn op een aantal plekken slecht. Tevens is er sprake van lekkage. We zouden graag een gesplitste prijsopgave willen ontvangen voor kosten reparatie en kosten vervanging. Ik weet niet wat de afmetingen zijn.

Vervangen van boeiboorden

Het gaat hier om het vervangen van boeiboorden aan een plat dak, circa 28 meter, en 2 puntdaken van elk 2 keer 6 meter. Dus circa 24 meter. Ik denk aan multiplex hout van 14 mm. De hoogte van het puntdak is 9 meter.

Boeiboorden en zinken dakgoten vervangen

Graag ontvang ik van u een offerte voor de vervanging van mijn zinken dakgoten. 2 maal 6 meter hoekhuis. Exacte maat weet ik niet, wel dat het geen standaard maat is. Beugels kunnen blijven zitten. Tevens graag een offerte voor het vervangen van de boeiboorden of het bedekken er van met Trespa o.i.d. in de kleur Ral9001.

Houten boeiboorden en zijwangen vervangen door Trespa

Ik wil de houten boeiboorden op mijn woning en op twee dakkapellen alsmede de zijwangen van die dakkapellen laten vervangen door Trespa. Het boeiboord is 11,60 meter lang en 0,35 meter hoog. De dakkapellen zijn 2 meter breed en 190 cm diep en hoog. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Onderhoud aan een tussenwoning

Wij hebben een tussenwoning gekocht en zijn daar inmiddels woonachtig. Bij de aankoop is een bouwtechnisch rapport opgemaakt. Op enkele onderdelen is onderhoud aan de woning nodig. We zijn nu op zoek naar een vakman die de volgende zaken kan aanpakken - op de platte daken de naden, randen en deklijsten van de dakbedekking nazien en zo nodig repareren - het metselwerk van een raamdorpelsteen en overige schade aan het metselwerk van de achtergevel herstellen - divers houtwerk herstellen aan kozijnen en gevelbekledingen - het houtwerk nazien en waar nodig bijschilderen of overschilderen - in de achtergevel extra ventilatieroosters aanbrengen voor het ventileren van de kruipruimte - een deel van de boeiboorden van de aangebouwde berging vervangen - in de badkamer een kleine badkuip verwijderen en afvoeren en daar een inloop douche maken. Wij willen een afspraak maken om het werk hier te bespreken en in te meten. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte per onderdeel, zodat we kunnen besluiten of we alles in 1 keer laten uitvoeren of in delen.

Boeiboorden aan achterkant vervangen

De houten boeiboorden aan de achterzijde van de woning zien er niet meer zo mooi uit. Graag laten wij deze vervangen voor nieuwe houten delen. De totale lengte is ongeveer 28 meter.

Boeiboorden en gootbak vervangen

Bij een vrijstaande woning dienen de zinken goten en de houten boeidelen vervangen te worden. Om de goten zitten een houten bekleding. Graag zou ik de goten door kunststof laten vervangen. De boeiborden zijn van hout en wil ik ook graag door kunststof laten vervangen. De lengte van beide ongeveer 20 meter en heeft de woning heeft nog 2 topgevels. Kunt u aangeven wat de voordelen zijn voor het gebruik van kunststof?

Dakpannen en boeiboord vervangen

De dakpannen en de boeiboorden dienen bij een vrijstaande woning te worden vervangen. De oude pannen mogen weg en de panlatten dienen te worden gecontroleerd en daar waar nodig vervangen. Hierna moeten er nieuwe pannen geplaatst worden. De houten boeiboorden mogen door hout of kunststof worden vervangen. De oppervlakte van het dak is ongeveer 120 m2 en er liggen 11 zonnepanelen op.

Dak renoveren, goten en boeiboorden vervangen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1920 en krijgen daarvan in oktober de sleutel. Er is bij de aankoop besproken en geconstateerd dat er een lekkage is via het dak. Wij overwegen om het dak te laten renoveren inclusief nieuwe dakpannen. Eventueel laten we dan ook de houten boeiboorden en dakgoten vervangen. De woning heeft een Franse kap. Deze klus kan vanaf eind oktober gaan starten. We zijn nu op zoek naar een aannemer die daarvoor ruimte in de agenda heeft. We willen een afspraak maken om het dak te laten beoordelen. Dat kan al voor de overdracht, in overleg met de huidige eigenaar. We ontvangen daarna graag uw advies, plan van aanpak en offerte. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Boeiboorden vervangen

Bij onze dakgoten zijn boeiborden gemonteerd. Dit is hout en over de tijd is daar trespa overheen geschroefd. Het hout onder het trespa is nu behoorlijk aan het rotten. Ik wil graag het een en ander laten vervangen. Het gaat om 3* 620cm dakgoot. Als het mogelijk is kan het trespa hergebruikt worden.

Partners

Partners van Casius