Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor buitendeur van schuur vervangen:

Buitendeur van schuur vervangen

In onze schuur/hobbyruimte is een oude buitendeur geplaatst. Deze is volledig rot en moet vervangen worden. De maat van deze oude voordeur is ca. 84 x 101,5 cm. De deur is linksdraaiend naar buiten en voorzien van 3 scharnieren.
Onze klant uit Maarheeze (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitendeur van schuur vervangen uit heel Nederland:

Schuurdeur zonder glas vervangen

Betreft vervangen simpele buitendeur van ongeveer 2.10 m zonder ramen van een schuur. Woning uit 1963 met een aanbouw/ schuurtje. Vervangen voor een simpele houten deur, zo goedkoop mogelijk. Hoeft niet afgelakt te worden, dat doe ik zelf wel. De deur laat ik door jou weghalen, het afvoeren doe ik zelf.

Aanbouw achterzijde bestaande woning

Wij willen een geïsoleerde houten prefab aanbouw met buitendeur en schuifpui van ca 4 x 5 meter. Hiermee wil ik vóór de as zomervakantie mee starten. Vergunning hiervoor is afhankelijk van het feit hoe de aanbouw gebouwd wordt, dus dit is nog in overleg. Dit geldt ook voor de fundering. Doel van deze aanbouw is het vergroten van de bijkeuken en schuur.

Opknappen schuur

Onze schuur is een aantal jaar geleden voorzien van kunststof buitendeur. We hebben toen het hout laten zitten omdat we dit samen met de buren wilden vervangen door kunststof. Zij hebben het later wel zelf gedaan, zonder overleg. Graag zou ik de schuur nu ook willen opknappen, aangezien er houtrot optreed. Het liefst zou ik het hout willen vervangen door stenen. De afmeting is ongeveer 2 x 3 meter. Het hout van de schuur zouden wij graag door de vakman laten weghalen.

Buitendeur kozijn vervangen

Het houten deurkozijn van de schuur dient te worden vervangen. De afmeting van het kozijn is 229 cm hoog en 97 cm breed. Hierin zal de oude schuurdeur terug geplaatst te worden. Deze deur is 210 cm hoog en 88 cm breed. De kier tussen de deur en het kozijn wordt netjes dicht getimmerd.

Diverse deur en kozijnklussen en timmerwerk

Type klus: Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen Soort werkzaamheden: Nieuwe deur installeren, Aanschaf deur, Verwijder de oude deur, Tevens deurkozijn repareren of vervangen, en stuk reparatie raamkozijn verbeteren. Aantal deuren: 1 Afmetingen: 82x212 Soort deuren: Buitendeur Soort deur: Reguliere deur Materiaal: In overleg Soort sloten: Bestaand hang en sluitwerk overzetten Materiaal verzorgd door: Niet van toepassing Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel Aanvullende informatie: Het betreft de deur van de schuur naar de brandgang, waar houtrot in zit. Deze rot is ook overgeslagen naar het deurkozijn. Wij hebben het provisorisch gestopt voor afgelopen winter, maar willen het nu graag gerepareerd / vervangen hebben. Het bestaande hang en sluitwerk is verder goed en kan overgezet worden. Ook hebben we een kleine plek ontdekt onderaan de openslaande deuren vanuit de woonkamer naar de tuin. Dat is uitgehakt, behandeld met houtrotstop en provisorisch gevuld . Alleen niet mooi gedaan en ook niet goed afgewerkt. Graag daar de professionele hand overheen. Als het kan gelijk even helpen met het plaatsen van een kattenluik in de keukendeur: goed timmergereedschap is het halve werk.....

Schuurdeur plaatsen

Wij hebben een stenen schuur waar we weer een deur in willen hebben . Er is wel een kozijn maar die zit los. Ik heb geen idee wat t werk inhoud en wat voor deur erin kan. Graag wil ik dat er eerst iemand komt kijken en mij kan vertellen wat er moet gebeuren en wat voor buitendeur erin kan.

Schuurdeur inmeten en plaatsen

Ik wil graag een nieuwe buitendeur in de schuur plaatsen. Deze moet eerst worden ingemeten en na bestelling worden geplaatst. Deurbeslag kan worden overgezet.

Kunststof schuurdeur monteren

De buitendeur en het kozijn van onze schuur is rot en we zouden deze graag laten vervangen voor kunststof. En het liefst met een kattenluik erin als dat mogelijk is.

Buitendeur met stukje schutting plaatsen

Wij hebben onlangs een vrijstaand huis gekocht. Het stukje grond naast ons huis hoort bij ons en is de verbinding naar de achtertuin met schuur. Gangpad is 1.80 meter breed. Wij willen graag hier een deur met slot en een stukje schutting plaatsen zodat niet iedereen meer bij ons de tuin inloopt of zijn honden in onze tuin uitlaat. Omdat dit regelmatig gebeurt willen wij graag zo snel mogelijk een oplossing.

Verplaatsen van de meterkast

Graag zou ik bij u een offerte en informatie inwinnen voor het verplaatsen van meterkast. In verband met een renovatie van de woning, oude schuur, is het de wens om de kast naar buiten de verplaatsen, gas, water en elektra. Hiervoor moet de kast circa 3 meter opschuiven. De kast zit in de huidige situatie overigens niet binnen 3 meter van de buitendeur.

Partners

Partners van Casius