Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraam op de zolder plaatsen:

Dakraam op de zolder plaatsen

Ik wil een dakraam laten plaatsen op de zolder. Er zit een een dakraam in te grote van een dakpan en we willen graag een wat grotere. Het raam is van de binnen niet zichtbaar om dat het is afgetimmerd en geïsoleerd. Het is een houten dak constructie. Er zal dus een groter gat gemaakt moeten worden, vervolgens een nieuw dakraam plaatsen en zowel aan de binnenkant als buitenkant afwerken. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Maarheeze (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam op de zolder plaatsen uit heel Nederland:

Klein dakraam laten monteren

Wij willen graag op onze zolder een klein dakraam laten plaatsen. Dit is puur voor wat ligt en ventilatie in deze ruimte. Wat zouden de prijzen hiervoor zijn inclusief plaatsen?

isoleren van de zolder

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken zolder isoleren,3 cm schuimplaten al aanwezig, niet afgewerkt, 1 dakraam

Dakraam inclusief aftimmering plaatsen

Ik heb een vraag wat is de prijs voor plaatsen van een Velux dakraam op zolder. Er zit nu een klein dakraam in en willen er graag een dakraam in van Velux van 134 x 140. Afhankelijk van de prijs laten we wel of niet de klus uitvoeren. Dakraam van Velux inclusief dakgoten is al aangeschaft. Foto 1 is van de zolder inclusief huidige raam. Foto 2 en 3 is raam dat we er graag in willen. Ik hoor het graag, alvast bedankt. Dakraam en dakgoten hebben we zelf aangeschaft, de rest niet.

Woning verbouwen/renoveren

Badkamer renovatie, ouder verwijderen nieuwe plaatsen inclusief Tegelen en plafond. Muur plaatsen op zolder kamer, op van 1 kamer 2 kamers te maken. 1 Velux dakraam plaatsen Mogelijk traprenovatie

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen op zolder. Er zit nog geen dakraam. De afmetingen hiervan moeten 60 bij 90 cm worden. Het moet een raam zijn dat open kan.

Dakraam vervangen door een groter exemplaar

Ik wil op mijn zolder een klein dakraam vervangen voor een velux dit dakraam mk04 heb vaste trap naar zolder en schuin dak waar

Dakraam laten plaatsen

Wij willen graag een dakraam in onze zolder laten plaatsen. Er zit nu alleen een klein plastic raampje.

Schuin dak binnenlangs isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m². Welke dakvorm(en) moeten geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het dak moet geïsoleerd worden via de binnenkant. Het betreft een hoekwoning uit 1981. Het gaat om de zolder waar twee leefruimtes zijn. Hier zit aan één zijde een dakkapel op uit 2007. Het gaat ook om de voorzijde van de eerste verdieping. Om één leefruimte met een dakraam. Totaal oppervlakte betreft 44 vierkante meter.

Uitklapbaar zolderraampje leveren

Het kunststof dakraam op zolder is stuk gewaaid Het betreft een openslaand uitzetraampje van kunststof en de binnenkant is een houtenlijst. De maat van het kunststof is 44cm breed en 47,5 cm lang . Het kan door ons zelf bevestigd worden want het is een kwestie van 2 scharniertjes waar een schroef door moet. Wil graag weten hoe we hier aan kunnen komen Bouwjaar is 1972

Dakramen plaatsen

Wat zijn de gewenste afmetingen van het dakraam? 78 x 140 cm waarvan 3 gekoppeld en 1 apart. Hoeveel dakramen moeten er geplaatst worden? 4 stuks. Op welk type gebouw moet het dakraam komen? Rijtjeswoning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Had eerder overwogen om dakkapellen te plaatsen op het huis van mijn dochter in Enschede doch, gelet op de dakconstructie lijkt mij dit niet mogelijk. Het is een schuine kap en bestaat slechts uit isolatie platen die liggen van zijmuur tot zijmuur. Gordingen, dakbalken, sporen et cetera. Ontbreken en dus waarschijnlijk 'n dak slechts geschikt om dakvensters te plaatsen indien enkele gordingen worden aangebracht ter behoeve van toekomstige dakvensters. Gordingen zullen moeten worden aangebracht op prefab steunpunten aan beide muren van de zolder. De breedte is 6 meter.

Partners

Partners van Casius