Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraam op de zolder plaatsen:

Dakraam op de zolder plaatsen

Ik wil een dakraam laten plaatsen op de zolder. Er zit een een dakraam in te grote van een dakpan en we willen graag een wat grotere. Het raam is van de binnen niet zichtbaar om dat het is afgetimmerd en geïsoleerd. Het is een houten dak constructie. Er zal dus een groter gat gemaakt moeten worden, vervolgens een nieuw dakraam plaatsen en zowel aan de binnenkant als buitenkant afwerken. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Maarheeze (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam op de zolder plaatsen uit heel Nederland:

Garage als bijgebouw bouwen

Ik wil graag een bijgebouw, garage met verblijf op zolder, laten plaatsten inclusief fundering, heipaal 16 meter. Het gebouw zal 10 x 6 meter groot worden met een goothoogte 3 meter en een nokhoogte op 5 meter. Het gebouw mag zonder afwerking aan de binnenzijde geplaatst worden maar dient te voldoen aan de volgende wensen: - volledig geïsoleerd - 2 x sectionaal deur - 2 x buitendeur - 2 x raamwerk - 3 x smalle raam ten behoeve van het licht - 2 x dakraam - dakwerk geïsoleerd met keramisch dakpan + maximaal 3 meter doortrekken ongeisoleerd op hout staanders. Dit dient als overkapping. Er mag vergunningsvrij gebouwd worden.

Dakramen op zolder installeren

Wij willen 2 dakramen laten installeren in 2 ruimtes op zolder met de gewenste venstermaten 55x78 en 134x98. 1) Het kleine dakraam 55x78 zit boven het trapgat naar zolder en vervangt een bestaand dakraam van 45x45 (maten in cm). De oppervlakte van het dakdeel waar het dakraam geplaatst moet worden is 225x86 tussen de muren en draagbalken. 2) Het grote dakraam 134x98 zal in de grote zolderruimte geplaatst moeten worden. De oppervlakte tussen de muren en draagbalken is 350x110. De draagbalken mogen niet verzaagd of verplaatst worden. Offerte enkel voor plaatsen van dakvensters en niet voor aftimmering binnenzijde (binnenzijde wordt door onze stucadoor afgetimmerd en gestuukt) Installatie voor 12 januariVia de gamma website heb ik de aanvraag voor offerte ook via een andere webpagina verstuurd. Graag de aanvraag via de 2 gamma webpagina’s samenvoegen tot één offerte. Met vriendelijke groet, Marc van Orlé

Dakraam op zolder plaatsen

Het dakraam van Velux) is al in huis. Bij de overige materialen heb ik advies nodig.

Verbouwing op zolder

Ik wil op zolder naast een dakkapel en dakraam, twee slaapkamers laten maken en een vliering. Er ligt al een laminaat vloer. Daarnaast zullen er wat stopcontacten aangesloten moeten worden en een vlizotrap naar de vliering toe.

Zolder verbouwen in kamers en wasruimte

Momenteel ruime, maar kale zolder, van ongeveer 8m bij 5. 40m met een schuin dak vanaf het knieschot beiderzijds. De nok van het dak zit op 4. 60m, idealiter zouden we op zolder van een nu volledig open ruimte toegaan naar 2 kamers en een wasruimte. Aan beide zijden van de zolder zit een dakraam (klap/kiepraam), maar idealiter zouden we daar 1 of - afhankelijk van de kosten die dit met zich meebrengt - 2 dakkapellen van willen maken.

Zolderdak beplaten en dakraam repareren

Betreft: zolder met vaste trap. Dakraam (van kunststof) is ongeveer 5 jaar geleden geplaatst, maar lekt. Verder zou ik het hele zolderdak willen bedekken met nieuwe beplating, zodat het er netjes uitziet. De gipsplaten die er nu zitten bladderen. Dak is toen wel gecontroleerd op lekkages. Zolder is ongeveer 7 x 5 meter.

Werkkamer op zolder maken

Hoi, Ivm gezinsuitbreiding willen wij op onze zolder een werkkamer laten maken. Dakraam is reeds aanwezig. Het zou gaan om: - Plaatsen van tussenwand inclusief deur. Voor wat betreft de tussenwand zijn wij op zoek naar een wand die geluidsisolerend is. Verder willen wij graag onze laminaatvloer laten liggen. - Verplaatsen lichtpunt. Wij zijn benieuwd of u ons op basis van voornoemde informatie een indicatie kunnen geven van de kosten. Bij voorbaat onze dank voor uw reactie. Groeten,

Vast dakraam in een hellend dak plaatsen

Ik wil graag een klein dakraam (Ubbink 40 centimeter bij 30 centimeter) laten plaatsen in een schuin dak van 45 graden voor een kleine badkamer, op onze zolder laten zetten.

Zolder verbouwen

Wij zijn ons aan het oriënteren op de verbouwing van onze zolder. We hebben momenteel een kale zolder in onze woning met aan de voorkant een dakraam. We willen graag een dakkapel laten plaatsen. Verder willen we de zolder laten indelen met wanden, kozijnen en deuren. We overwegen om er ofwel een grote slaapkamer met vliering te laten maken of anders 2 kamers. Er is al een vaste trap naar de zolder. We willen een afspraak maken om onze wensen hier te bespreken en alles in te meten. We ontvangen daarbij graag uw advies en een offerte.

Dakraam vervangen

Ik heb aan een zijde van mijn zolder al een Velux dakraam, type GGL 104 en wil aan de andere zijde graag een zelfde raam laten monteren ter vervanging van een klein raampje. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius