Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Maarheeze te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Maarheeze heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Maarheeze u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Maarheeze of directe omgeving.

23 klanten uit Maarheeze bevelen een bij Casius in Maarheeze aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Maarheeze bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, dakraam plaatsen en doorbraak maken, houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof, onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken, pergola realiseren in de achtertuin, houten trap plaatsen, op maat gemaakte keukenkasten met trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Maarheeze staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Maarheeze:

Buitendeur van schuur vervangen

In onze schuur/hobbyruimte is een oude buitendeur geplaatst. Deze is volledig rot en moet vervangen worden. De maat van deze oude voordeur is ca. 84 x 101,5 cm. De deur is linksdraaiend naar buiten en voorzien van 3 scharnieren.

Deuren in huis plaatsen

Graag wil ik beneden 3 nieuwe binnendeuren. Het betreft het toilet, keukendeur en de meterkastdeur. Deuren indien mogelijk leveren, inhangen en verven. Groet,

Dakraam op de zolder plaatsen

Ik wil een dakraam laten plaatsen op de zolder. Er zit een een dakraam in te grote van een dakpan en we willen graag een wat grotere. Het raam is van de binnen niet zichtbaar om dat het is afgetimmerd en geïsoleerd. Het is een houten dak constructie. Er zal dus een groter gat gemaakt moeten worden, vervolgens een nieuw dakraam plaatsen en zowel aan de binnenkant als buitenkant afwerken. Graag ontvang ik een offerte.

Dorpel van buitendeur vervangen

Graag wil ik een offerte voor mijn voordeur dorpel te vervangen wegens houtrot. De onderzijde is ongeveer 123 cm breed.

Raamkozijnen vervangen in houten recreatiewoning

Ik wil graag 2 raamkozijnen van ongeveer 1 x 0.8 meter groot laten vervangen in mijn houten recreatiewoning. De ramen zitten in de voorgevel van de woning op de begane grond. Ik zou graag de kosten willen weten voor zowel hout als kunststof en de ramen zo snel mogelijk laten vervangen.

Trapleuningen opnieuw aanbrengen

Ik heb in mijn woning drie trapleuningen, de langste twee zitten los en moeten stevig worden vastgezet, en de derde, de kleinste, moet opnieuw worden bevestigd.

Vensterbanken verbreden en radiatorombouw monteren

Ik wil 3 vensterbanken (lengte 2 van 274 cm en 1 van 163 cm.), middels opbouw op bestaande (tegel)vensterbanken, met kant en klare MDF-plaat laten verbreden, zodanig dat deze aansluit aan de bovenkant van 3 radiator-ombouwen ( lengte radiatoren: een van 240 cm, 1 van 144 cm en 1 van 288 cm ). Ik zorg zelf voor het materiaal (= Cando radiator-ombouw en Cando opbouwvensterbanken, beiden aan te kopen bij Gamma).

Vaste zoldertrap

Vaste zoldertrap van 180 graden leveren en plaatsen. Uitvoering vuren en dicht. Trappen gat maken in houten zoldervloer tegen de muur kant.

In het huis dat ik voorjaar 2007 ga ...

In het huis dat ik voorjaar 2007 ga betrekken moet de spiltrap vervangen worden door een meer traditionele trap. Frame van staal met hardhouten treden voorzien van antislip profieltjes. Nieuwe trap heeft twee treden, plateau en vervolgens nog negen treden en weer een plateau. Aan één zijde een leuning.

houten trap maken en plaatsen dit ter ...

houten trap maken en plaatsen dit ter vervanging van een vliesotrap naar de zolder