Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor inmeten en montage kastenwand:

Inmeten en montage kastenwand

Monteren kastenwand schuifdeuren Praxis Storemax (nog te bestellen) voor muur slaapkamer 3850x2600x700 Betreft nieuwbouwwoning. Inmeten vanaf 3 juli 2019, plaatsing week 32 2019
Onze klant uit Helvoirt (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inmeten en montage kastenwand uit heel Nederland:

Dorpel van schuifpui vervangen

Graag zou ik de onderdorpel van onze schuifpui laten vervangen door een kunststof onderdorpel met neuten incl montage en inmeten.

Voordeur plus zijraam plaatsen

Nieuwe voordeur met nieuw kozijn plus zijraam met brievenbussleuf. Mat glas HR++ 3punts sluiting. Zelfde verdeling. Grondverf + meerprijs lak. Inclusief inmeten, montage. Graag prijs voor houten of kunststof versie van deur en kozijn. Afvoeren optioneel.

Plafond van afdak naast woning opnieuw van beplating voorzien

Onderkant overkapping opnieuw bekleden met plaatmateriaal bv okoume multiplex 12 mm. De plaat na inmeten, zoveel als mogelijk op maat en reeds voorzien van grondlaag leveren en aanbrengen opgeleverd en voorbereid voor de montage monteren Afmeting overstek/ oppervlakte onderkant afdak ca 3,3 x 3,3 meter. In het midden zit een lichtkoepel ca 1x1 mtr. Bestaande plafond nu voorzien van hardhouten schrootjes op rachelwerk. Schrootjes zullen gedemonteerd worden door ons, zodat op het bestaand rachelwerk aangevangen kan worden met montage.

Plint in de keuken maken en plaatsen

Ik wil graag een nieuwe plint in een bestaande keuken kleur ecru. De plint is kapot gegaan bij montage van een nieuwe inbouw vaatwasmachine. Lengte circa 3 meter hoogte 14-15 cm. Bij akkoord nog inmeten en oude gebroken print is nog aanwezig. Graag kosten voor nieuwe plint en plaatsen ervan. Door erkend bedrijf met KvK nummer.

Schutting vervangen

Graag willen wij een offerte ontvangen voor het plaatsen (inclusief montage/afdeklatten en leveren) van: • ongeveer 23 meter schutting (hoogte ongeveer 2,30 meter) • en 2 delen van 1,80 meter hoog antraciet betonkolommen 11 x 11 cm met ronde kop daartussen 2 dubbelzijdige antraciet rotsmotief betonplaat (circa 72 cm hoog) met daarboven een antraciet afdekbalk met daarop een recht scherm 21-planks van geïmpregneerde grenen planken 17 mm dik met afgeronde hoeken (rvs geschroefd) + afdeklat. De palen moeten in betonmortel worden gezet. In de prijs dient te worden opgenomen het afvoeren van de bestaande schutting zijnde 23 meter en het verplaatsen van de door ons nieuwe vrij recent aangeschafte tuinpoort. Voor het plaatsen en eventuele opdracht willen graag dat een medewerker van uw bedrijf de situatie en exacte maten vooraf ter plaatse komt inmeten!

Rolluiken hangen

Ik wil graag rolluiken hebben voor buiten, betreft 4 ramen en een deur. afmetingen ramen: ongeveer 80 breed en 120 hoog., en de deur is ongeveer 100 breed en 210 hoog. Handbediend. Montage op hout. Prijs incl. inmeten en montage

Montage Nesling coolfit sail

Montage Nesling coolfit sail op dakterras van 440 x 600 cm. Eveneens graag inmeten.

Inmeten en montage van rolluiken

Graag inmeten van 3 rolluiken (2 rolluiken 1e etage, 1 rolluik begane grond) en zodra deze binnen zijn monteren daarvan.

Inmeten/montage binnendeur Lundia

Bij de Gamma Roosendaal hebben we industriële binnendeuren van Lundia type Charlie in offerte. De maat van deze deuren moet ingemeten worden. Daarna worden ze besteld en moeten ze gemonteerd worden. Het betreft twee openslaande deuren (dubbel) van de hal naar woonkamer Charlie deur opdek links en deur opdek rechts en boven in de gang nog een Charlie schuifdeur (met Fluitekruid greep). Na inmeting en bestelling dienen de deuren ook graag gemonteerd te worden.

Elf binnendeuren inmeten en afhangen

Wij willen 11 binnen deuren laten in meten en nadat ze geleverd zijn afhangen. Het betreft opdekdeuren waarvan drie met glas (model Anouk en Maurice van Lundia). Wij zijn dus opzoek met spoed naar een vakman die deze deuren in Ede wil inmeten zodat ze zo snel mogelijk besteld kunnen worden en eind oktober afgehangen inclusief montage van beslag en sloten.

Partners

Partners van Casius