Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor bureau van steigerhout maken:

Bureau van steigerhout maken

Nieuw Stegerhout bureau Lengte 95 Cm Breedte 60 Cm Hoogte 75 Cm Kastje aan de rechterkant (gezien vanaf de voorzijde) Dus niet zoals op de afbeelding
Onze klant uit Helmond (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bureau van steigerhout maken uit heel Nederland:

Bureau maken van dik steigerhout

Wij willen een bureau laten maken met een lengte 2 meter 60 en een hoogte 78 centimeter. Aan de muur bevestigen, en aan 1 kant een houten ondersteuning. Zie het voorbeeld op de site van Gamma. Wil graag de prijs weten van het totaal klaarmaken van dit bureau. Het steigerhout schaft de klant zelf aan.

Hoogslaper laten maken met opbergruimte

Ik wil graag een 1-persoons hoogslaper van sloophout of steigerhout laten maken. Ik wil er geen bureau onder. Ik wil wel aan de rechterzijde van de hoogslaper een ingebouwde kledingkast met eventueel een aantal open vakken. Ook moet er een trapje geplaatst worden. met rechts ingebouwd een kledingkast en evt aantal open vakken + trap. Ik laat de ruimte hier graag even beoordelen en sta open voor uw ideeën. Ik ontvang graag uw prijsopgave. 04/09: Ons plan is enigszins gewijzigd en wij zouden graag iemand vinden die voor ons een 1-persoons videbed, inbouwhoogslaper, kan maken. Aan de kopse kant van een kamer, tussen 3 muren, ong 2 meter breed.

Meubels maken/bekleden met steigerhout

Ik wil wat meubels laten maken en bekleden met steigerhout. Om te beginnen een tafel/bureau blad van 271 x 50 cm. Ik wil graag een lange plank in de kamer van 2.71 meter (steigerhout), hier kan eventueel een kastje onder ter ondersteuning. Later nog een IKEA vakken kast met hout omlijsten.

Vast bureau van steigerhout maken

De klus betreft het maken van een bureau van steigerhout. Vast aan de muur.

Steigerhouten bureau laten maken

Het betreft het maken van een steigerhouten bureau. Het hout kunnen wij zelf eventueel aanleveren, want wij willen graag vintage steigerhout (nieuwe planken die oud gemaakt zijn). Het bureau moet 2 dichte zijwanden krijgen en een lijst aan de voorkant. De diepte ongeveer 58.50 ( is precies 3 planken breed) hoogte 0.75 en lengte 1.85 meter. Het bureau willen we graag uiterlijk 23 april hebben. Budget: €200.00.

Meubels van steigerhout maken

Wij willen graag een steigerhouten bureau laten maken op schragen en daarbij een bijpassende boekenkast. De exacte maten zullen we u doorgeven.

Bureau op maat maken en plaatsen

Ik heb in mijn woonkamer een nis waar ik een bureau/blad van steigerhout wil met wat planken erboven. Wie kan dat voor een leuk prijsje doen en dan ook materiaal regelen.

Een "oud uitziend" bureau met ingebouwde ...

Een "oud uitziend" bureau met ingebouwde ruimte voor pc en printer en uitschuifbare toetsenbordplank. Liefst van oud hout of steigerhout. Bureau niet hoger dan 75 cm i.v.m. schuine kamerwand.

Het is de betimmerig van een personeels ...

Het is de betimmerig van een personeels ruimte dmv steigerhout De wanden van de ruimte zijn opgebouwd uit spaanplaatschotten waar direct in geboord kan worden Lambrisering van 90 cm hoog ook in het naast gelegen kantoor. een hoekbank, een bureau en een wand van 270 cm waar een keukentje van 150 cm achterkomt verder zijn er veel ramen waar een vensterbakn onder moet komen van de breedte van een steigerplank. Alles is uitgewerkt in tekeningen.