Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraam vervangen:

Dakraam vervangen

Raam nog niet gekocht. De juiste maat is een probleem. Nu zit er een raam in van 145 cm. breed bij 80 cm. hoog. Deze maat bestaat niet meer. Wat qua maat er dicht bij komt is 140 bij 80. Is dit een probleem bij montage? Ik hoor graag van u zodat ik het juiste raam kan bestellen bij GAMMA. Als u als vakman een juiste maat dakraam kunt leveren is dat wat de klant betreft ook akkoord. Klant wenst het dakraam ook afgetimmerd te krijgen en dakraambekleding aan de binnen- en buitenzijde aangebracht te krijgen.
Onze klant uit Helmond (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam vervangen uit heel Nederland:

Klein dakraampje vervangen

Ik bezit een woning die ik verhuur. Binnenkort komen er weer nieuwe huurders in. Voor die tijd wil ik daar een klein dakraampje in de logeerkamer laten vervangen. Het is een heel klein dakraam, de maat weet ik niet. Ik wil een afspraak maken om het raam even op te meten en ontvang daarna graag uw prijsopgave voor de vervanging.

Klein dakraam vervangen

Ik wil op mijn zolderverdieping een klein dakraam laten vervangen. Het gaat om een Fenstro dakraam blank, afgelakt, van 45 x 55 cm zoals de Gamma die verkoopt. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Dakraam vervangen

Ik wil een dakraam vervangen. Het huidige dakraam meet 92 x 110 cm. Het zou moeten worden vervangen door een Velux dakraam dat iets groter is, dus het raamgat zou ook moeten worden vergroot. Het zou eventueel gaan om twee identieke dakramen, dus dubbele opdracht. Als dit korting geeft, graag aangeven in de offerte. Afwerken en schilderwerk kan ik zelf, hoeft niet te worden geoffreerd.

Dakraam op zolder vervangen

Dakraam vervangen: Er is reeds een uitsparing voor een dakraam waar momenteel een raampje in zit van circa 57 cm (lengte) x 49 cm (breedte). Het raam welke geplaatst moet worden is reeds in ons bezit en is de Velux tuimelvenster vochtbestendig HR++ glas wit CK02 55x78 cm (typenummer GGU CK02 0050) en productnummer Gamma 483884). Kan er iemand langskomen om de situatie te bekijken en een offerte op maat op te stellen?

Dakraam vervangen en dakramen afstellen

Ik heb een Velux dakraam (vergelijkbaar model GGL MK08) welke vernieuwd moet worden. Het raam is dus groter dan 1 m2. Graag ontvang ik een offerte om dit raam te laten vervangen, indien mogelijk met een lijst met benodigde materialen. Daarnaast heb ik 2 dakramen (vergelijkbaar model GGL UK04) die beide schoongemaakt en bijgesteld moeten worden (hangen wat scheef). Deze hoeven niet vervangen te worden.

Vervangen van Velux dakramen

Ik ben op zoek naar een vakman, die op korte termijn 2 oude Velux dakramen kan vervangen. Van 1 dakraam is de ruit kapot gegaan. Het gaat om het oude model GGL-8 dat ik wil laten vervangen door GGU UK08 0050 kunststof wit inclusief een EDW 2000 gootstuk met BDX/BFX. Ook wil ik kunststof interieurafwerking LSB 2000, incl. BBX laten plaatsen aan de binnenzijde. Ik koop alle materialen zelf. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Velux dakraam vervangen

Ik wil een bestaand dakraam van 78 x 118 cm laten vervangen. Het gaat om een Velux MK 06 GGL 2050 met gootstuk EDW 2000 inclusief BDX BFX. Ik wil het oude raam laten afvoeren en het nieuwe laten monteren, inclusief aftimmeren. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Woning modernisering

Wij zijn voornemens een woning te kopen. Alles ia goed onderhouden, maar zit er in sinds de bouw. Woonkamer: Nu plavuizen met vloerverwarming. Bij voorkeur nieuwe vloer over huidige vloer. Nieuwe plinten. Nieuw toilet beneden. Vervangen stoppenkast door groepenkast en indien nodig vervangen electra. Open haard vernieuwen, stuk blad eraf en muur stuken. Eerste verdieping een dakraam of dakkapel plaatsen in de slaapkamer boven de garage. Verfwerk buiten. Verfwerk binnen

Dakraam vervangen door houten of kunststof dakraam

Ik wil graag mijn bestaande zolder dakraam laten vervangen door een houten of kunststof dakraam. De maat is ongeveer 110 X 93 cm. Ik wil de maat hier even goed laten opmeten en ontvang daarna graag uw offerte voor de levering en montage voor zowel een houten als kunststof dakraam.

Dakramen vervangen

Ik wil 1 (kantel)dakraam in de douche en 1 in een hobbykamer laten vervangen. Beide graag kunststof, hoeft niet perse Velux maar wel gewoon goed spul. Weet verder niet welke maat ik moet bestellen. Als het mogelijk is iemand laten inmeten en plaatsen.

Partners

Partners van Casius