Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Helmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Helmond heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Helmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Helmond of directe omgeving.

655 klanten uit Helmond bevelen een bij Casius in Helmond aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Helmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: opbouw op plat dak inclusief trap plaatsen, vrijstaande gemetselde garage bouwen, groot verlaagd sierplafond maken, dubbele taatsdeuren plaatsen, kunststof kozijnen plaatsen, stalen schuif/harmonicadeuren plaatsen, kozijnen vervangen door kunststof, vervangen van diverse raamkozijnen, kozijn met seizoensdeuren plaatsen, stalen schuifdeur plaatsen, deuren van staal plaatsen, dubbele taatsdeur van metaal met glas installeren, voordeur en voorzetramen renoveren, kozijnen en deuren vervangen, vliering op zolder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Helmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Helmond:

Kozijn op badkamer vervangen

We willen een kozijn laten vervangen op onze badkamer. Een kunstof kozijn willen we erin met een kantel/kiep mogelijkheid. Ongeveer 90x70.

Dakraam vervangen

Vervangen van 4-pans dakraam door Ubbink dakraam sneldek polyethyleen 4-pans snd-1. Advies over mogelijkheden is welkom.

Trapgat zagen in beton en trap leveren en plaatsen

Voor een huis wat we gekocht hebben willen we begin december Trapgat zagen in beton en trap leveren en plaatsen

Koof met led-verlichting in woonkamer en keuken

Wij willen in onze woonkamer/keuken een lichtkoof met dimbare led-spots en een RGB-ledstrip laten plaatsen met gipsplaten zodat we deze kunnen texen. Heeft iemand hier mogelijkheden voor.

Veranda demonteren en monteren op andere locatie

Het betreft een bestaande veranda. Deze is van aluminium en moet worden gedemonteerd en weer opnieuw worden geplaatst op een andere locatie (circa 1 km verder op). Deze moet ook vervoert worden door de aannemer van de klus. Het is een veranda van 505 cm breed en 300 cm lang. Er is voldoende ruimte voor het afbreken en opbouwen van de veranda. Deze moet ook aangesloten worden op de nieuwe locatie. Aansluiting van zonwering op de veranda hoort bij de klus. Zonwering betreft een die boven op de veranda geplaatst is. Tevens aansluiten van de elektra van de zonwering. De afvoer (nieuwe locatie) dient aangesloten te worden op bestaande afvoer (deze zit kort bij veranda ). De locatie waar gedemonteerd word hoeft verder niets gedaan te worden betreft afwerking en afkoppeling. Hier word een aanbouw geplaatst dus doen ze zelf. Eventuele materialen dient de vakman te regelen. In overleg kan ik zelf ook meehelpen op beide locaties. Het vervoer graag mee aanbieden. Demontage is in week 35 (montage graag diezelfde week), de laatste week van augustus.

Lichtkoepel leveren en plaatsen

Lichtkoepel 120 x 120 cm met opstaande rand van PVC opstaande rand, polycarbonaat, helder. Leveren en plaatsen. Op een plat dak van hout dus ook dakleer moet aansluitend gemaakt worden. Het betreft een carport.

Trappengangen lambriseren met steigerhout

Graag ontvangen wij een offerte voor het aanbrengen van lambrisering in het trappenhuis en de gangen van de liften bij een appartementencomplex. De oppervlakte is ongeveer 40 m2 en het zal gaan om steigerhout. Kunt u een tarief geven per m2 en per uur.

Trap renoveren en bovenlichten aftimmeren

Ik wil mijn trap van 13 treden die bekleed is, renoveren naar een eiken/laminaten trap, die wij gevonden hebben in jullie catalogus CanDo traprenovatie. Daarnaast hebben wij 5 deuren waarbij er nu een bovenlicht bij aanwezig is. Deze kozijnen willen wij graag laten dichttimmeren door de vakman. De afmetingen zijn 46 bij 83 cm en 24 bij 81 cm.

Dakraam plaatsen op voorzolder

Ik heb een klein bol raampje op de voorzolder, die ik wil vervangen door een Velux dakraam die al klaarligt hiervoor. Betreft dus 1 raam waarbij de opening in het dak ruimer gemaakt moet worden en alles na het plaatsen afgewerkt dient te worden. Het raam meet 90 bij 100 cm ongeveer.

Binnendeur plaatsen

Door een lomp voorval is de deur van de badkamer uit het kozijn gegaan. Daarbij is de bovenste pin in het kozijn verbogen. Hij zit los. De deur zelf is ook beschadigd. Het gaat dus om het aanleveren en plaatsen van een nieuwe deur, maar vooral het vervangen van het hanggedeelte (de pin) in het kozijn. Het betreft een ijzeren kozijn.

Achterdeur en voordeur vervangen

Betreft monteren en afhangen nieuwe voor-en achterdeur. Voordeur is de cando ml697 met glas en lood (diamond) en als achter de cando ml 559. Ik heb één sleutel die ik gebruik voor zowel de voordeur, achterdeur en schuurdeur. Ik zou graag deze situatie behouden. Tevens hang en sluitwerk monteren, bij de achterdeur moet de aangepaste klink uit de huidige deur worden overgezet in verband met een rolluik. Het overige hang en sluitwerk graag advies of dit nog overgezet kan worden is (50 jaar oud). Graag ontvang ik een offerte.

Drempelhulp plaatsen voor scootmobiel

Graag ontvang ik een offerte voor het ter plaatse opmeten, vervaardigen en plaatsen van een drempelhulp ten behoeve van een scootmobiel. Zowel aan de buiten en binnenzijde van de deur van de berging. Vervaardigd van traanplaat of iets dergelijks. Het terrein buiten de deur van de berging is iets oplopend.

IJzeren wenteltrap vervangen

Ik wil in een bestaande woning een ijzeren wenteltrap met houten treden vervangen. Voorkeur 2 kwart links.

Taatsdeuren plaatsen

Taatsdeuren

Dakraam vervangen en een dakraam in laten zetten

Dakraam merk Velux (94 x 140 cm) vervangen en een dakraam van hetzelfde merk en maat laten plaatsen. De dakramen heb ik zelf in bezit.

Dakraam op de zolder vervangen

We moeten met spoed het dakraam op de zolder vervangen omdat deze stuk is. Materialen nog niet in bezit, mogen mee geoffreerd worden. Dakraam is nu ongeveer 30 centimeter hoog, willen een iets grotere plaatsen, Ongeveer 55 centimeter hoog.

Trap naar de zolder plaatsen

Wij willen in ons te renoveren huis graag een trap naar de zolder laten plaatsen. Momenteel zit er een vlizotrap, maar deze willen wij volledig verwijderen en het gat (laten) dichten, omdat wij de doorlopende trap op een andere plek uit willen laten komen op zolder. De verdiepingsvloer is van hout met een betonlaagje. Een bouwkundige kennis heeft bevestigd dat dit mogelijk is. Uiteraard dient hier dan ook weer een nieuwe opening voor gemaakt te worden. Doen jullie dit ook? Of voert u enkel de montage van de trap uit in reeds bestaande openingen.

Kattenluik inbouwen in de achterdeur

Wij krijgen vandaag een nieuwe achterdeur, waar zsm een kattenluik ingebouwd moet worden. Het gaat om een houten deur. De deur mag verder niet beschadigd worden, want het stukje hout wat eruit wordt gezaagd, moet weer terug gezet kunnen worden (als wij bijvoorbeeld gaan verhuizen). Graag zo snel mogelijk.

Dakraam plaatsen

Wij willen graag een tuimelvenster laten plaatsen aan de voorzijde van het huis. Het gaat om een dakraam met inbouwmaat 114x118cm, gelijk aan een Velux S06, welke al aan de achterzijde van het huis zit. Graag een offerte voor volledige werkzaamheden. Gat maken, dakraam plaatsen inclusief gootstuk en folie, dakpannen bijwerken indien nodig, plaatsen van extra balken (zoals bij bestaand dakraam, balken 22x7cm) en aftimmeren.

Kunststof kozijn met harmonicadeur monteren

Ik Wil graag kozijnen met haronicadeur laten plaatsen in mijn aanbouw van 2, 50 hoog en 4 lang . Ik Wil een beetje opties bekijken en vergelijken .

Enkele taatsdeur monteren

Wij hebben interesse in een enkele taatsdeur voor tussen de woonkamer naar de hal. We hebben een standaard deuropening. We willen graag een stalen taatsdeur. Ik heb betonnen verdiepingsvloeren.

Deur op maat zagen

Ik wil graag 1 cm aan de onderkant van een opdek binnendeur laten afzagen. De deur word morgen bezorgd, het afzagen van de deur wil ik graag op de korte termijn laten uitvoeren.

Maatwerk badkamermeubel maken

We willen het meubel in blank eikenhout, voorzien van een transparante beschermlaag. Het meubel moet 3 lades naast elkaar bevatten. De twee buiten lades moeten in de binnenzijde een extra uittrek lade bevatten, de lade in het midden mag één vak blijven. Alle lades mogen greep loos zijn (45 graden bovenzijde) en voorzien van een soft close sluiting. In het werkblad mag één sifon uitsparing in het midden. De maten zijn als volgt: Breedte: 168 cm Diepte: 50 cm Hoogte: 50 cm Graag verwijzen wij naar de bijgevoegde foto's, deze geven precies het beeld wat wij zouden willen.

Houten garagedeuren laten maken

Mijn garage heeft een ijzeren/metalen kanteldeur van 2.40 x 2.15 meter. Deze deur dient verwijderd te worden en moet worden afgevoerd. De kanteldeur wil ik vervangen door openslaande houten garagedeuren. Bij voorkeur de deuren voorzien van een 3-puntsluiting. Kwaliteit: politiekeurmerk.

Eenvoudige carport laten maken

Een eenvoudige, functionele carport. 3 meter breed 3 meter hoog en 10 meter diep.