Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Helmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Helmond heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Helmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Helmond of directe omgeving.

666 klanten uit Helmond bevelen een bij Casius in Helmond aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Helmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen VvE vervangen, composiet terras aan laten brengen, oude kozijnen vervangen, kozijnen en glas vervangen, kunststof kozijnen met houtlook monteren, bestaande stenen garage verbreden, vervangen van kozijnen, chalet opnieuw bekleden, garage aanbouwen, schuur verbouwen en uitbreiden, bestaand terras door houtcomposiet vervangen, schuur laten bouwen, schuur laten bouwen, stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning, betonnen trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Helmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Helmond:

Steigerhouten bureau met stalen buizen maken

Lengte 95Cm Breedte 60Cm Hoogte 76Cm Zie afbeelding

Bureau van steigerhout maken

Nieuw Stegerhout bureau Lengte 95 Cm Breedte 60 Cm Hoogte 75 Cm Kastje aan de rechterkant (gezien vanaf de voorzijde) Dus niet zoals op de afbeelding

Kozijnen met glas leveren en optioneel plaatsen

Leveren en plaatsen van hardhouten meranti, gegrond en eventueel afgelakt in 'RAL9010' kozijn. Maat kozijn 1: 2350 x 1200 (hxb). Kozijn voorzien van HR++ isolatieglas inclusief glaslatten.

Overzettreden en stootborden op de trap aanbrengen

We willen een trap van 13 treden met overzettreden en eventueel stootborden renoveren. Graag willen we 2 offertes voor de trap. 1) met overzettreden en met stootborden 2) met overzetborden en zonder stootborden

Fundering voor garage en extra ruimte

We willen 5 bij 15 meter bouwen. Garage en extra ruimte, komt geen verdieping op. Het huis ligt hoger dan de tuin (circa). Het voorste gedeelte moet garage worden. In het achterste gedeelte komt ook een natte cel. Het gaat enkel om het storten van de fundering.

Kozijnen met taatsdeuren plaatsen

Ik wil graag 2 taatsdeuren tussen de woonkamer en de keuken die gemaakt is van aluminium met een slank profiel (met glas).

Klein dakraampje vervangen

Ik bezit een woning die ik verhuur. Binnenkort komen er weer nieuwe huurders in. Voor die tijd wil ik daar een klein dakraampje in de logeerkamer laten vervangen. Het is een heel klein dakraam, de maat weet ik niet. Ik wil een afspraak maken om het raam even op te meten en ontvang daarna graag uw prijsopgave voor de vervanging.

Dakraam vervangen

Raam nog niet gekocht. De juiste maat is een probleem. Nu zit er een raam in van 145 cm. breed bij 80 cm. hoog. Deze maat bestaat niet meer. Wat qua maat er dicht bij komt is 140 bij 80. Is dit een probleem bij montage? Ik hoor graag van u zodat ik het juiste raam kan bestellen bij GAMMA. Als u als vakman een juiste maat dakraam kunt leveren is dat wat de klant betreft ook akkoord. Klant wenst het dakraam ook afgetimmerd te krijgen en dakraambekleding aan de binnen- en buitenzijde aangebracht te krijgen.

Onderdorpels laten vervangen

De onderdorpel van onze schuifpui is rot en ook de dorpel van de deur ernaast. Wij willen deze laten vervangen en zijn benieuwd wat de kosten daarvan zijn. Het is nu hardhout en we willen graag kunststof of iets wat duurzaam is. De maat van de pui is 3 meter en van de deur 90 cm. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Kozijn op badkamer vervangen

We willen een kozijn laten vervangen op onze badkamer. Een kunstof kozijn willen we erin met een kantel/kiep mogelijkheid. Ongeveer 90x70.

Dakraam vervangen

Vervangen van 4-pans dakraam door Ubbink dakraam sneldek polyethyleen 4-pans snd-1. Advies over mogelijkheden is welkom.

Trapgat zagen in beton en trap leveren en plaatsen

Voor een huis wat we gekocht hebben willen we begin december Trapgat zagen in beton en trap leveren en plaatsen

Koof met led-verlichting in woonkamer en keuken

Wij willen in onze woonkamer/keuken een lichtkoof met dimbare led-spots en een RGB-ledstrip laten plaatsen met gipsplaten zodat we deze kunnen texen. Heeft iemand hier mogelijkheden voor.

Veranda demonteren en monteren op andere locatie

Het betreft een bestaande veranda. Deze is van aluminium en moet worden gedemonteerd en weer opnieuw worden geplaatst op een andere locatie (circa 1 km verder op). Deze moet ook vervoert worden door de aannemer van de klus. Het is een veranda van 505 cm breed en 300 cm lang. Er is voldoende ruimte voor het afbreken en opbouwen van de veranda. Deze moet ook aangesloten worden op de nieuwe locatie. Aansluiting van zonwering op de veranda hoort bij de klus. Zonwering betreft een die boven op de veranda geplaatst is. Tevens aansluiten van de elektra van de zonwering. De afvoer (nieuwe locatie) dient aangesloten te worden op bestaande afvoer (deze zit kort bij veranda ). De locatie waar gedemonteerd word hoeft verder niets gedaan te worden betreft afwerking en afkoppeling. Hier word een aanbouw geplaatst dus doen ze zelf. Eventuele materialen dient de vakman te regelen. In overleg kan ik zelf ook meehelpen op beide locaties. Het vervoer graag mee aanbieden. Demontage is in week 35 (montage graag diezelfde week), de laatste week van augustus.

Lichtkoepel leveren en plaatsen

Lichtkoepel 120 x 120 cm met opstaande rand van PVC opstaande rand, polycarbonaat, helder. Leveren en plaatsen. Op een plat dak van hout dus ook dakleer moet aansluitend gemaakt worden. Het betreft een carport.

Trappengangen lambriseren met steigerhout

Graag ontvangen wij een offerte voor het aanbrengen van lambrisering in het trappenhuis en de gangen van de liften bij een appartementencomplex. De oppervlakte is ongeveer 40 m2 en het zal gaan om steigerhout. Kunt u een tarief geven per m2 en per uur.

Trap renoveren en bovenlichten aftimmeren

Ik wil mijn trap van 13 treden die bekleed is, renoveren naar een eiken/laminaten trap, die wij gevonden hebben in jullie catalogus CanDo traprenovatie. Daarnaast hebben wij 5 deuren waarbij er nu een bovenlicht bij aanwezig is. Deze kozijnen willen wij graag laten dichttimmeren door de vakman. De afmetingen zijn 46 bij 83 cm en 24 bij 81 cm.

Dakraam plaatsen op voorzolder

Ik heb een klein bol raampje op de voorzolder, die ik wil vervangen door een Velux dakraam die al klaarligt hiervoor. Betreft dus 1 raam waarbij de opening in het dak ruimer gemaakt moet worden en alles na het plaatsen afgewerkt dient te worden. Het raam meet 90 bij 100 cm ongeveer.

Binnendeur plaatsen

Door een lomp voorval is de deur van de badkamer uit het kozijn gegaan. Daarbij is de bovenste pin in het kozijn verbogen. Hij zit los. De deur zelf is ook beschadigd. Het gaat dus om het aanleveren en plaatsen van een nieuwe deur, maar vooral het vervangen van het hanggedeelte (de pin) in het kozijn. Het betreft een ijzeren kozijn.

Achterdeur en voordeur vervangen

Betreft monteren en afhangen nieuwe voor-en achterdeur. Voordeur is de cando ml697 met glas en lood (diamond) en als achter de cando ml 559. Ik heb één sleutel die ik gebruik voor zowel de voordeur, achterdeur en schuurdeur. Ik zou graag deze situatie behouden. Tevens hang en sluitwerk monteren, bij de achterdeur moet de aangepaste klink uit de huidige deur worden overgezet in verband met een rolluik. Het overige hang en sluitwerk graag advies of dit nog overgezet kan worden is (50 jaar oud). Graag ontvang ik een offerte.

Drempelhulp plaatsen voor scootmobiel

Graag ontvang ik een offerte voor het ter plaatse opmeten, vervaardigen en plaatsen van een drempelhulp ten behoeve van een scootmobiel. Zowel aan de buiten en binnenzijde van de deur van de berging. Vervaardigd van traanplaat of iets dergelijks. Het terrein buiten de deur van de berging is iets oplopend.

IJzeren wenteltrap vervangen

Ik wil in een bestaande woning een ijzeren wenteltrap met houten treden vervangen. Voorkeur 2 kwart links.

Taatsdeuren plaatsen

Taatsdeuren

Dakraam vervangen en een dakraam in laten zetten

Dakraam merk Velux (94 x 140 cm) vervangen en een dakraam van hetzelfde merk en maat laten plaatsen. De dakramen heb ik zelf in bezit.

Dakraam op de zolder vervangen

We moeten met spoed het dakraam op de zolder vervangen omdat deze stuk is. Materialen nog niet in bezit, mogen mee geoffreerd worden. Dakraam is nu ongeveer 30 centimeter hoog, willen een iets grotere plaatsen, Ongeveer 55 centimeter hoog.