Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Helmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Helmond heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Helmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Helmond of directe omgeving.

698 klanten uit Helmond bevelen een bij Casius in Helmond aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Helmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: uitbouw kozijn vervangen twee woningen, glazen balustrade, gashaard inclusief meubel realiseren, plafond met spots plaatsen, trappen voorzien van bekleding, binnendeuren inmeten en afhangen, houten trap plaatsen, kozijnen vervangen met behoud van glas in lood, glazen wand met deur plaatsen, schuifdeuren en wand plaatsen, zwarte deur plaatsen, trap plaatsen, traprenovatie uitvoeren, keralit of Trespa boeidelen monteren, vaste trap naar zolder plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Helmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Helmond:

Plafond met spots plaatsen

Beschrijving van de opdracht: plafond met spots in de woonkamer en keuken (circa 50 m2). In totaal is het plafond op de begane grond 80 m2. Huidige situatie: plafond met gipsplaten, houten verdiepingsvloer. Een richtprijs is wat ik graag als eerste van u zou ontvangen.

Voordeur afhangen

Voordeur afhangen.

Trap met CanDo traprenovatie renoveren

Ik wil mijn trap renoveren met CanDo vinyl treden en aluminium lijsten. Het gaat hier om een houten trap (12 treden en 13 stootborden), waar nu vloerbedekking op ligt. Onderaan de trap zit een een draai. 12 treden/ 13 stootborden.

Plinten plaatsen

Ik wil graag ongeveer 16 meter plint laten plaatsen. Ik heb geen materiaal in het bezit. De plint moet minimaal 9 cm hoog zijn, en mag gewoon een recht model zijn, RAL 9010.

Velux dakramen (MK08 en CK02) plaatsen

Ik heb een Velux MK08 en een Velux een CK02. Die geplaatst dienen te worden. MK08 op de 1ste verdieping en Deck02 op de 2de verdieping. Graag inclusief alle benodigde materialen en aftimmeren. Wat gaat mij dit ongeveer kosten?

Hordeur plaatsen

Graag laat ik 1 Plissé hordeur van 90 x 235 cm plaatsen.

Draairaam van dakkapel vervangen

Ik wil een draairaam in het dakkapel laten vervangen, inclusief isolerend glas van 80 x 110 cm. Mag ook draai/kiepraam zijn.

Poort plaatsen en schuurdeur vervangen

Graag zie ik een offerte voor een stuk schutting met poort de afmeting zijn 2.40 m x 2.40 m. Inclusief afvoer struiken er is namelijk in gebroken deze foto van schutting was voor de inbraak, ik moet een reparatie offerte hebben voor de verzekering en die gaan kijken wat mogelijk is, tevens voor een schuurdeur/kozijn. Zie foto's, ik zie graag een globale offerte te gemoed graag correspondentie via mail, ben telefonisch slecht bereikbaar overdag ivm werkzaamheden

Voordeur afhangen

De voordeur klemt in verband met het uitzetten van het hout. Of de deur moet opnieuw afgehangen worden en/of nieuwe scharnieren of een andere oplossing.

Trappen schilderen en bekleden met PVC

Schilderen houtwerk rondom trap en bekleden traptreden met pvc. Twee vaste trappen van 15 treden. Schilderen wangen en houtwerk/ hekjes er omheen. Ook van een van de trappen aan de onderkant schilderen. Daarna beide trappen bekleden met pvc (treden en stootborden).

Tuintafel schuren en lakken

Tuintafel van 3 x 1 m schuren en lakken. Liefst zsm!!

Trap bekleden met Flexxfloor

Ik wil graag mijn trap laten bekleden met vinyl stroken van flexxfloor. Alle materialen reeds aangekocht.

Dakraam montage

Graag zou ik een prijsopgave willen ontvangen voor een dakraam inclusief montage en overig materiaal. Met maat 134 x 140 cm. Tuimelraam van 590€ op de site, er zit al een gat in het dak (misschien dat er wel wat weggezaagd moet worden). Uiteindelijk willen we dit dakraam dan zelf aanschaffen bij de Gamma.

Aluminium pivoterende deur plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen de hal en de woonkamer. De maximale breedte van de doorgang is 1,5 meter. Aluminium met slank profiel (met glas). Mogelijk uitvoeren in de laatste week van juli.

Deurbeslag monteren

Ik zou graag door een klusjesman op ongeveer 10 deuren hetzelfde deurbeslag laten monteren of vastzetten. Het is een oud huis met oud deur beslag, dit moet ten dele er afgehaald worden. Ik heb al alles in huis, maar mis de handigheid. Wat gaat dat ongeveer kosten en binnen welke tijd kan ik een afspraak maken?

Steigerhouten bureau met stalen buizen maken

Lengte 95Cm Breedte 60Cm Hoogte 76Cm Zie afbeelding

Bureau van steigerhout maken

Nieuw Stegerhout bureau Lengte 95 Cm Breedte 60 Cm Hoogte 75 Cm Kastje aan de rechterkant (gezien vanaf de voorzijde) Dus niet zoals op de afbeelding

Kozijnen met glas leveren en optioneel plaatsen

Leveren en plaatsen van hardhouten meranti, gegrond en eventueel afgelakt in 'RAL9010' kozijn. Maat kozijn 1: 2350 x 1200 (hxb). Kozijn voorzien van HR++ isolatieglas inclusief glaslatten.

Overzettreden en stootborden op de trap aanbrengen

We willen een trap van 13 treden met overzettreden en eventueel stootborden renoveren. Graag willen we 2 offertes voor de trap. 1) met overzettreden en met stootborden 2) met overzetborden en zonder stootborden

Fundering voor garage en extra ruimte

We willen 5 bij 15 meter bouwen. Garage en extra ruimte, komt geen verdieping op. Het huis ligt hoger dan de tuin (circa). Het voorste gedeelte moet garage worden. In het achterste gedeelte komt ook een natte cel. Het gaat enkel om het storten van de fundering.

Kozijnen met taatsdeuren plaatsen

Ik wil graag 2 taatsdeuren tussen de woonkamer en de keuken die gemaakt is van aluminium met een slank profiel (met glas).

Klein dakraampje vervangen

Ik bezit een woning die ik verhuur. Binnenkort komen er weer nieuwe huurders in. Voor die tijd wil ik daar een klein dakraampje in de logeerkamer laten vervangen. Het is een heel klein dakraam, de maat weet ik niet. Ik wil een afspraak maken om het raam even op te meten en ontvang daarna graag uw prijsopgave voor de vervanging.

Dakraam vervangen

Raam nog niet gekocht. De juiste maat is een probleem. Nu zit er een raam in van 145 cm. breed bij 80 cm. hoog. Deze maat bestaat niet meer. Wat qua maat er dicht bij komt is 140 bij 80. Is dit een probleem bij montage? Ik hoor graag van u zodat ik het juiste raam kan bestellen bij GAMMA. Als u als vakman een juiste maat dakraam kunt leveren is dat wat de klant betreft ook akkoord. Klant wenst het dakraam ook afgetimmerd te krijgen en dakraambekleding aan de binnen- en buitenzijde aangebracht te krijgen.

Onderdorpels laten vervangen

De onderdorpel van onze schuifpui is rot en ook de dorpel van de deur ernaast. Wij willen deze laten vervangen en zijn benieuwd wat de kosten daarvan zijn. Het is nu hardhout en we willen graag kunststof of iets wat duurzaam is. De maat van de pui is 3 meter en van de deur 90 cm. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Kozijn op badkamer vervangen

We willen een kozijn laten vervangen op onze badkamer. Een kunstof kozijn willen we erin met een kantel/kiep mogelijkheid. Ongeveer 90x70.