Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor ventilatieroosters in metalen deuren plaatsen:

Ventilatieroosters in metalen deuren plaatsen

Ik ben voornemens 4 of meer aluminium ventilatieroosters, bijvoorbeeld IVC Air 30 x 9 cm, in de garagedeur en de zijdeur van een uitpandige garage te laten plaatsen.
Onze klant uit Heesch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatieroosters in metalen deuren plaatsen uit heel Nederland:

Vervangen van een achterpui

Wij willen aan de achterzijde van onze woning de metalen pui met ramen en schuifpanelen laten vervangen. Het gaat om een breedte van ongeveer 5 meter en hoogte van ongeveer 2,4 meter. Onze wens is om daar een hardhouten kozijn te laten plaatsen met isolatieruiten met ventilatieroosters. In het middengedeelte van het kozijn willen wij twee openslaande deuren. Graag bespreken wij hier ter plaatse de mogelijkheden en ontvangen een offerte. Ook laten we graag een tekening maken zodat het voor ons visueel wordt gemaakt.

Badkamer 2m x 3m. Verwijderen oude ...

Badkamer 2m x 3m. Verwijderen oude wandtegels, wastafel, WC en multiplex-badopbouw (metalen bad en glazen scherm worden hergebruikt). Deels invrezen van buizen (watertoevoer). Plaatsen nieuwe wandtegels, vloertegels (op de granito-vloer). Monteren en aansluiten inbouw-WC met multiplex-opbouw, simpele badmeubel, opbouwdouchebak met douchecabine; opnieuw multiplex-badopbouw (betegeld) en terugplaatsen glazen scherm. Monteren 3 nieuwe kranen en doucheset. Monteren elektr. ventilator incl. boren door éénsteensmuur. Doortrekken elektra van bestaande kontakt naar elektr. ventilator en badmeubel en aanleg nieuw kontakt (max. 4m). Invrezen ventilatiegleuf in bovenkant houten raamkozijn en onderaan de deur. Monteren ventilatieroosters binnen en buiten.