Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor fakro dakraam monteren:

Fakro dakraam monteren

Montage van een Fakro dakraam aangekocht bij Karwei.
Onze klant uit Heesch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fakro dakraam monteren uit heel Nederland:

Dakramen op de zolderverdieping plaatsen

Graag ontvangen wij offerte voor plaatsing van 2 dakramen. 78x98 cm. Merk Fakro of vergelijkbaar. In 1 dakvlak is reeds 4 pans dakraam aanwezig hier moet 1 dakraam van 78x98cm voor in de plaats komen. Andere dakvlak zit nog geen dakraam. Offerte graag all-in prijs, inclusief montage, materiaal afvoer et cetera. Het betreft een nieuwbouwwoning van circa 12 jaar oud, standaard pannendak, zadeldak. Geen bijzonderheden.

Houten Fakro dakraam plaatsen

Het leveren en monteren van een houten Fakro dakraam, type FTP V-U3 in een nieuwbouwwoning met klapdak. Afmetingen: 78 cm x 55 cm.

Plaatsen van een dakraam

Plaatsen van 1 Fakro dakraam 118*114 cm. Er zit nu een klein dakraamje in, het gat zal vergroot moeten worden. En plaatsen van 1 4-pans dakraam, op de plek waar dit raam moet komen zit nu nog niets. Het betreft een schuin pannendak. Ik heb de materialen al in bezit (de ramen zelf).

Dakraam monteren

Graag wil ik weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een Fakro rooflite dakraam van 114 bij 118 cm Er zit nog geen gat in het dak. Op een zolderverdieping van het huis. Het is een ruime zolder. Buiten kan eventueel een steiger geplaatst worden. Ik hoor het graag.

Loodslab bij het dakraam vervangen

De loodslab van mijn Fakro, enkel dakraam is gescheurd en dient te worden gerepareerd of vervangen.

Fakro dakraam plaatsen

Offerte voor een dakraam van Fakro. Maat is ongeveer 94 x 118. Hellingshoek van het zolderdak is ongeveer 45 graden. Er zit nu nog geen dakraam.

Fakro PTP-V dakraam plaatsen

Graag ontvang ik van u via de mail een offerte voor het vervangen van een dakraam. Fakro PTP-V U op de eerste etage met dakleien.

Dakraam plaatsen op zolder

Het betreft het plaatsen van een dakraam op zolder. Er is al een dakraam van Fakro met een zon verduisterend rolgordijn met een afmeting van ongeveer 103 x 130 cm. Graag wil ik nog zo'n raam laten plaatsen maar dan aan de andere kant van het dak. Indien mogelijk zou ik het werk rond 20 april willen laten uitvoeren.

Velux dakraam vervangen door Fakro dakraam

Ik wil graag een Fakro kantelraam laten plaatsen. Deze heeft een afmeting 94 bij 160 cm. Het gaat om de tweede etage met schuin dak met golfplaten. Zit nu ruim 30 jaar oud Velux dakraam in in.

Timmerwerk in de woning

Ik wil graag de zolder laten aftimmeren met gipsplaten en de naden kitten, het timmerwerk beslaat ongeveer 45 m2. Ook wil ik een klein keukenblokje met aanleg koud water en afvoer water laten plaatsen. Water en afvoer zijn op zolder aanwezig vanwege de wasmachine. Verder wil ik een een dakraam Fakro PTP-V-U3 kunststof V35 1.34 x 98 centimeter met buiten zonwering en een verduisterend gordijn laten plaatsen. Graag uw offerte inclusief al het benodigde materiaal.

Partners

Partners van Casius