Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor fakro dakraam monteren:

Fakro dakraam monteren

Montage van een Fakro dakraam aangekocht bij Karwei.
Onze klant uit Heesch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fakro dakraam monteren uit heel Nederland:

Dakraam wisselen

Ik heb nu een GGL8 Velux raam van 134 bij 140 cm en deze moet gewisseld worden door een Fakro van ook 134 bij 140 cm.

Ventilatieroosters door suskasten vervangen

Ons nieuwbouwhuis is opgeleverd met reguliere ventilatieroosters, die veel lawaai door laten. Dit willen we graag vervangen/aanpassen door meer geluiddempende ventilatieroosters. De afmeting van ons Fakro dakraam is 114 x 140cm . Is het mogelijk om een geluiddempend ventilatierooster aan de buitenkant te monteren? Het huidige ventilatierooster is ingebouwd in het kozijn, dus vervangen gaat denk ik lastig worden.

Raamdecoratie inmeten en ophangen

Ik wil graag in mijn nieuwe huis de raamdecoratie en horren laten inmeten en laten ophangen. Het gaat om: 4 Fakro dakramen op zolder - verduistering en horren, 1 dakraam - 1 hor, 2 badkamerramen - 2 horren, 1 slaapkamerraam - 1 hor, huiskamer - 2 plisségordijnen en 2 horren, 2 ramen keuken - 2 horren.

Dakramen plaatsen

Wij willen een klein dakraam op onze zolder laten vervangen door een dakraam van 78 x 98 cm. Verder willen wij een duo dakraam (daglichtsysteem) laten monteren van 78 x 98 cm per dakraam. Er zit op die plek nog geen dakraam. We willen de uitvoering in kunststof en willen voor zowel Velux als voor Fakro materialen een vrijblijvende offerte ontvangen. Graag compleet, inclusief gootstukken en wat er verder nog nodig is.

Loodslab van Fakro dakraam vervangen

Loodslab van Fakro dakraam is ingescheurd en dient vervangen te worden. Binnenmaat dakraam circa 70 cm

Scheidingsmuur op zolder maken

Ik wil van de zolder (2e verdieping bereikbaar via vaste trap) een slaapkamer maken. Gaarne kosten voor totaal (dus zowel arbeid en materiaal); uitgesplitst per de 1e 4 punten. Start werkzaamheden: ik wil het werk graag klaar hebben uiterlijk eind april. Benodigd: Er moet er scheidingsmuur/wand worden neergezet. Breedte: 3.30 meter. Nokhoogte moet nog opgemeten. Hier moet een deur in komen. Deur: Merk Svedex. Deur opdek, 231.5 cm hoog, 83 cm breed, geen bovenlicht, aluminium kozijn. Muurafwerking graag sausklaar. Ik wil graag een lichtpunt op de overloop, met schakelaar en tevens een dubbel stopcontact. Het lichtpunt op zolder kan ook wandlichtpunt worden als dat scheelt in kosten. Wandcontactdozen moeten inbouw zijn. Ik wil graag een plafondlichtpunt (midden van de ruimte) op de slaapkamer, met schakelaar en tevens een dubbel stopcontact in de scheidingswand.Wandcontactdozen moeten inbouw zijn. Ik wil graag een dakraam geïnstalleerd hebben. Merk Fakro: afmetingen 108 cm lang bij 104 cm breed, met rol gordijn volledig verduisterend. Kleur rolgordijn idem als huidige. Verder werk: 1. Overkapping in de tuin van bestaande pergola (9m2) met stalen dakplaten, incl kleine mastgoot 2. Een internetkabel doortrekken vanaf de meterkast naar mijn slaapkamer

Dakramen op de zolderverdieping plaatsen

Graag ontvangen wij offerte voor plaatsing van 2 dakramen. 78x98 cm. Merk Fakro of vergelijkbaar. In 1 dakvlak is reeds 4 pans dakraam aanwezig hier moet 1 dakraam van 78x98cm voor in de plaats komen. Andere dakvlak zit nog geen dakraam. Offerte graag all-in prijs, inclusief montage, materiaal afvoer et cetera. Het betreft een nieuwbouwwoning van circa 12 jaar oud, standaard pannendak, zadeldak. Geen bijzonderheden.

Houten Fakro dakraam plaatsen

Het leveren en monteren van een houten Fakro dakraam, type FTP V-U3 in een nieuwbouwwoning met klapdak. Afmetingen: 78 cm x 55 cm.

Plaatsen van een dakraam

Plaatsen van 1 Fakro dakraam 118*114 cm. Er zit nu een klein dakraamje in, het gat zal vergroot moeten worden. En plaatsen van 1 4-pans dakraam, op de plek waar dit raam moet komen zit nu nog niets. Het betreft een schuin pannendak. Ik heb de materialen al in bezit (de ramen zelf).

Dakraam monteren

Graag wil ik weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een Fakro rooflite dakraam van 114 bij 118 cm Er zit nog geen gat in het dak. Op een zolderverdieping van het huis. Het is een ruime zolder. Buiten kan eventueel een steiger geplaatst worden. Ik hoor het graag.

Partners

Partners van Casius