Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kunststof of houten dakramen plaatsen:

Kunststof of houten dakramen plaatsen

Het plaatsen van 2 kunststof of houten dakramen in een normaal dak met pannen. De afmetingen van de dakramen zijn 120 x 120 cm.
Onze klant uit Hank (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof of houten dakramen plaatsen uit heel Nederland:

Achterdeur met kozijn vervangen

Mijn achterdeur is echt aan vervanging toe, maar helaas kan ik dat niet zelf. Ook het kozijn en de dorpel zijn aan vervanging toe. Ik zit te twijfelen tussen een houten of kunststof deur, wat zijn de verschillen en kunt u de kosten apart in de offerte plaatsen? Het is geen standaard deur, het gaat om de afmeting 1.81 meter hoog bij 0.89 meter breed.

Lekkend houten kozijn vervangen

Ik zoek iemand die mijn lekkende houten kozijn van 150 x 110 cm, kan vervangen voor een nieuw kozijn door 2 (liefst) kantelramen met dubbel glas en van hout, geen kunststof.

Houten kozijnen vervangen door kunststof

Het betreft het vervangen van 3 houten kozijnen met enkel glas door kunststof kozijnen met dubbel glas. Het gaat om het kozijn van de slaapkamer, de keuken en de woonkamer.

Dakkapel renoveren

Onze houten dakkapel (3 meter) moet aan de voorzijde worden opgeknapt. De zijden moeten vervangen voor onderhoudsvrij materiaal. Ook de raamkozijnen moeten worden geschilderd, als de prijs goed is wil ik de kozijnen vervangen voor een kunststof variant.

Kozijnen vervangen

Wij willen graag de mogelijkheden ontvangen voor het vervangen van onze houten kozijnen. Het zal gaan om 2 kozijnen van ongeveer 2.30 bij 1.30 meter. Daarnaast hebben wij een erker in een V-vorm met 3 kozijnen van ongeveer 3 bij 1.30 meter. De kozijnen zijn nu van hout en dienen vervangen te worden door hout of kunststof. Het pand is op de 2de verdieping.

Betonnen palen met houten schuttingen plaatsen

De schutting van achtertuin is beschadigd door de storm. Die wil ik nu laten vernieuwen. De schutting is nu van hout. De palen wil ik van beton. Wat is hier eigenlijk het verschil tussen in prijs en kwaliteit? Is kunststof ook mogelijk? De schutting is iets minder dan 9 meter. Er zijn 6 palen en 5 stukken schuttingdelen. De tuin heeft een achterom. Ik wil graag weten wat het mij zal kosten, alles inclusief.

Kunststof schroten als gevelbekleding bevestigen

boven bij het dak willen wij onze houten schroten vervangen voor kunststof. Wij zoeken iemand die de volgende werkzaamheden kan verrichten: - Verwijderen bestaande houten schroten - Leveren en installeren van kunststof schroten volgens bijgevoegde schets - Kleur van de schroten groen (RAL 6009) - Levering inclusief montage materialen en afwerk materialen - Afvoeren van de oude houten schroten. - Let op dat het dak van de garage niet beschadigd wordt. Het is vrij hoog, er zal iets van een stelling of hoogwerker aan de pas moeten komen.

Houten geveldelen vervangen

Mijn houten geveldelen zijn aan vervanging toe. Het betreft 10 houten planken (2 x 5 naast elkaar, zie foto). Het totaal te bekleden oppervlak is ongeveer 540 cm breed en 145 cm hoog. Ik wil de oude planken laten vervangen door onderhoudsvrije kunststof delen. De breedte van die nieuwe platen hoeft niet per se dezelfde te zijn als de 10 huidige houten platen van ongeveer 270 x 28 cm (zie foto). Het mogen dus ook 12, 14 of 16 planken worden, net wat het best uitkomt. De gewenste kleur is donkerbruin.

Plaatsen nieuwe bijkeuken

Ik wil mijn bestaande houten bijkeuken vervangen door een grotere. De nieuwe bijkeuken moet een gemetselde of eventueel kunststof versie worden met een plat dak en een afmeting van 2,50 x 3,20 m. Aan de voorkant van de pui wil ik graag een raam (1 x 1 meter) en aan de zijkant een deur. De oplevering aan de binnenzijde mag casco. Graag een offerte voor het slopen van het oude bijkeuken en bouwen van de nieuwe.

Onderdorpels vervangen

Het betreft een hal, waarvan bij deur en houten raamkozijnen een zestal (onder)dorpels moeten worden vervangen. In twee delen: een deel met drie ramen en een deur en een deel met twee ramen. Daarbij zou het om kunststof of stenen dorpels kunnen gaan. Ik zou graag een prijsopgave ontvangen van een erkend bedrijf, iemand die bij een branchevereniging is aangesloten.

Partners

Partners van Casius