Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kunststof of houten dakramen plaatsen:

Kunststof of houten dakramen plaatsen

Het plaatsen van 2 kunststof of houten dakramen in een normaal dak met pannen. De afmetingen van de dakramen zijn 120 x 120 cm.
Onze klant uit Hank (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof of houten dakramen plaatsen uit heel Nederland:

Deurkozijnen vervangen en muuropening dichten van de bovenlichten

Wij hebben nu 2 kunststof deurkozijnen met bovenlichten en daarin houten opdekdeuren. We willen die situatie laten wijzigen. We willen de kozijnen laten verwijderen en daar kozijnen zonder bovenlicht laten plaatsen. De muuropening boven die kozijnen moet dan worden gedicht, zodat de stukadoor die wand kan vlak stuken. De stukadoor is al geregeld. De deuren blijven gehandhaafd en moeten in de nieuwe kozijnen worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Dak van bungalow vernieuwen

Van een bungalow het dak vernieuwen. Nokhoogte dak is circa 3,50 meter. Het is een licht hellend dak met nu een PVC bedekking. Ik weet niet hoe oud de bedekking is. Er hoeft niet per se weer PVC op. Graag verneem ik van u of er een andere (kunststof) bedekking op aangebracht kan worden. De onderliggende isolatie blijft gehandhaafd. In totaal is het 144 m2. De houten daklijsten, indien nodig, vernieuwen. De woning is 500 meter over de grens.

Tuin aanleggen

De tuin is ongeveer 40 m2 groot en dient 10 cm opgehoogd te worden. Hierna wil ik graag grote lichtgrijze betontegels laten plaatsen en 8 kunststof of houten schuttingsdelen. De tuin is goed bereikbaar en het puin dient te worden afgevoerd.

Fundering maken voor schuur

Achterin onze achtertuin willen we graag een berging plaatsen, met afmeting van 6 bij 3 meter. Op dit moment bevindt zich op die plek een grasveld. Het plaatsen van de (houten of kunststof) berging overwegen we om zelf te doen, maar de fundering daarvoor besteden we graag uit. Wij hebben (nog) geen voorkeur voor een specifieke vorm van fundering, maar ontvangen hierover graag meer informatie. Wat we wel weten is dat de woning op staal is gefundeerd, dus palen zijn waarschijnlijk niet nodig. De tuin is achter een vrijstaande woning dus goed bereikbaar.

Dakraam vervangen door houten of kunststof dakraam

Ik wil graag mijn bestaande zolder dakraam laten vervangen door een houten of kunststof dakraam. De maat is ongeveer 110 X 93 cm. Ik wil de maat hier even goed laten opmeten en ontvang daarna graag uw offerte voor de levering en montage voor zowel een houten als kunststof dakraam.

Dubbelglas vervangen voor HR++

Ik wil 3 isolatieruiten laten vervangen op de benedenverdieping van ons huis. Het gaat om 1 ruit in een kunststof kozijn en 2 ruiten in houten ramen. Ik wil er graag HR++ isolatieruiten in laten plaatsen. Ik laat de ruiten hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Houten boeidelen door Trespa of Keralit vervangen

Ik wil de oude houten boeidelen en windveren vervangen door kunststof. Het liefst in stijl jaren '30 huis (klossen). Het gaat om ongeveer 28 strekkende meters (grove schatting). De zijkanten woning niet bereikbaar met ladder. Gaat om dijkwoning waarbij zijpad schuin afloopt.

Dakgoot en boeiboord vervangen

Graag laat ik mijn kunststof dakgoot en houten boeiboord vervangen bij mijn hoekwoning. Beide hebben een lengte van 3 meter en mogen vervangen worden door kunststof.

Schuur bouwen met openslaande deuren

Heer/mevrouw, Ik heb nu een houten schuur van 3,05x2,50 mtr. En hij is 2,50 hoog. Daar zitten openslaande deuren in van 1,88 hoog x1,52 breed. Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor een gemetselde schuur met kunststof deuren. Er ligt al een fundering van beton. Ik wil graag een enkellaars muur die wel goed geïsoleerd is. Ik heb 4 buren die mogelijk ook interesse hebben in een nieuwe schuur. Ik hoor graag van u! Met vriendelijke groet,

Schuur metselen

Ik heb nu een houten schuur van 3,05 x 2,50 meter. En hij is 2,50 hoog. Daar zitten openslaande deuren in van 1,88 hoog x 1,52 breed. Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor een gemetselde schuur met kunststof deuren. Er ligt al een fundering van beton. Ik wil graag een enkellaars muur die wel goed geïsoleerd is. Ik heb 4 buren die mogelijk ook interesse hebben in een nieuwe schuur.

Partners

Partners van Casius