Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kunststof buitendeur afhangen:

Kunststof buitendeur afhangen

De bestaande kunststof buitendeur die valt op een kunststof kozijn dient afhangen te worden in verband met te veel doorlaten van tocht. De deur hangt al twintig jaar.
Onze klant uit Goirle (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof buitendeur afhangen uit heel Nederland:

Deur in een kunststof deurstijl afhangen

Onze buitendeur blijft niet meer goed dicht zitten en moet continue in het slot gedraaid worden. Naarmate het kouder wordt gaat de deur minder goed dicht. De deur is ooit geplaatst door een vakman en heeft drie scharnieren. Het kozijn is van kunststof en de deur van roestvrij staal. Graag ontvang ik een prijsopgaaf om deze deur weer goed af te hangen.

Houten dorpel vervangen

De houten dorpel onder de buitendeur van mijn keuken moet vervangen worden. Ik wil graag advies en offerte ontvangen over een nieuwe houten dorpel en over een kunststof dorpel. Dorpel is 160 cm breed.

Deuropening maken in buitenmuur en deur plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een buitendeur, te plaatsen in ons bijgebouw te Zwanenburg. Hierbij gaat het om het realiseren van een ingang in bestaande bouw. Wij willen graag een kunststof kozijn en deur geplaatst hebben van de standaard maat.

Kunststof binnendeur repareren

Hang- en sluitwerk is defect. Ik weet niet zeker of het een binnendeur is, kan ook een buitendeur zijn. Een scharnier is zeker afgebroken. Het gaat om een draaikiepdeur. Repareren of vervangen.

Diverse deuren en kozijnen beitsen

Het betreft het beitsen van 2 x openslaande terrasdeuren, buitendeur, 6 kozijnen op de begane grond, 5 kozijnen op de 1ste etage en de dakkapel met kunststof kozijnen.

Kattenluik in een kunststof buitendeur laten plaatsen

In onze kunststof buiten keukendeur wil ik graag een kattenluik laten maken. Ik koop zelf een kattenluik, maar zou ook graag tips willen hebben over de beste kattenluiken.

Buitendeur met kozijn plaatsen

Ik ben op zoek naar een deurkozijn voor mijn dakterras. Uiteraard compleet met deur en glas. De maten van de deur zijn 78 x 201 cm met daaromheen een kozijn naar rechts draaiend open van binnenuit naar buiten gezien. Het materiaal zal merbau of kunststof moeten worden.

Deur- en raamkozijnen schilderen

Het betreft buiten schilderwerk. Schilderen van 1 deur en 4 kozijnen. Ik heb bijvoorbeeld een raam met 3 kozijnen erin. Het zijn allemaal houten kozijnen en de buitendeur is ook van hout. Beneden heb ik ook een kunststof schuifpui, hiervan wil ik het kozijn ook graag laten schilderen.

Kattenluik in een kunststof buitendeur laten plaatsen

Ik wil graag een kattenluik geplaatst hebben in een kunststof buitendeur (tuindeur). Het kattenluik kopen we zelf.

Houten deur en paneel door kunststof vervangen

Het betreft het vervangen van een houten paneel en buitendeur/kozijn van de bijkeuken door robuustere uitvoering in kunststof. De afmetingen zijn 302 cm breed en 210 cm hoog. De gewenste deurbreedte is ongeveer 95 cm, de buitenzijde in de kleur zwart en de binnezijde wit. Verdere inrichting van paneel: aan de bovenkant 2 raampjes met melkglas van ongeveer 30 cm hoog en 100 cm breed. In 1 raam een rooster. Deurkozijn en paneel in een crème-kleur. Zowel deur als paneel met verticale "planken".

Partners

Partners van Casius