Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Goirle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Goirle heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Goirle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Goirle of directe omgeving.

131 klanten uit Goirle bevelen een bij Casius in Goirle aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Goirle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: uitbouw kozijn vervangen twee woningen, gashaard inclusief meubel realiseren, plafond met spots plaatsen, trappen voorzien van bekleding, binnendeuren inmeten en afhangen, houten trap plaatsen, kozijnen vervangen met behoud van glas in lood, glazen wand met deur plaatsen, schuifdeuren en wand plaatsen, zwarte deur plaatsen, trap plaatsen, keralit of Trespa boeidelen monteren, vaste trap naar zolder plaatsen, traprenovatie twee trappen, carport maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Goirle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Goirle:

Raam in blinde muur plaatsen

We hebben een hoekhuis op het oog waar we graag een raam willen laten plaatsen in een blinde muur. Het raam hoeft niet open te kunnen en mag de ongeveer 1,5 meter breed en 0. 5 meter hoog worden. Liefst een kunststof kozijn met houtlook, incl uitslijpen afwerken en lekdorpels. We zijn benieuwd naar de kosten hiervan. Graag ontvangen we per mail een indicatie van de kosten.

Voordeur met kozijn en dorpel plaatsen

Ik wil de oude voordeur verwijderen en een compleet nieuwe voordeur plaatsen met kozijn en dorpel. De deur is 103 bij 211 cm.

Kuststof kantel kiepraam repareren

Het raam kan niet meer helemaal open. Wel dicht en op kiepstand. Kunt u dit komen repareren en wat zouden de kosten zijn?

Kunststof buitendeur afhangen

De bestaande kunststof buitendeur die valt op een kunststof kozijn dient afhangen te worden in verband met te veel doorlaten van tocht. De deur hangt al twintig jaar.

Trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder. Er zit nu een vlizotrap. Ik heb nog geen idee wat er precies moeten komen. Kan er iemand langskomen om mee te denken en een offerte op te maken?

Plafond verlagen en LED-lampen plaatsen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor 35 m2 ( woonkamer + gang ) plafond verlagen voor een bestaande bouw + LED lampen insteken. Het plafond moet zo weinig mogelijk verlaagd worden.

Dak isoleren en zolder met dakkapellen aftimmeren

Na het plaatsen van 2 dakkapellen willen we nu ook het dak onder de dakkapel nog isoleren. Dat is ongeveer 1. 50 meter bij 6 aan beide kanten, totaal ongeveer 18-20m2. Daarbij nog een stukje op de voorzolder van 4 m2. Verder ook hulp bij het plaatsen van rachelwerk tegen het plafond en de wanden. De stucplaten kunnen we waarschijnlijk zelf wel plaatsen.

Trap laten renoveren

Renoveren van een trap van de begane grond naar de eerste verdieping.

Voordeur met hang- en sluitwerk vervangen

Het betreft het vervangen en afvoer van de oude voordeur en het monteren van hang- en sluitwerk en afhangen van nieuwe voordeur. Het betreft een deur met 3-puntsluiting.

Houten openslaande taatsdeuren leveren en monteren

Materiaal: Hout (met glas). Ik wil graag offertes ontvangen voor 2 openslaande Taatsdeuren 2 x 85 cm breed en 243 cm hoog inclusief montage.

Vervanging van een bestaand dakraam

Het gaat om de vervanging van een bestaand dakraam. Afmeting 115 cm hoog en 135 cm breed. Ik wil graag het nieuwe dakraam meegeleverd hebben.

Speling in een schuifpui verhelpen

In de aluminium schuifpui zit speling in na een inbraak. Er is niet veel aan te zien. Maar als de deur open is, wiebelt de deur. Ik heb een offerte voor de verzekering nodig.

Nieuwe binnendeuren monteren

Ik heb 5 nieuwe deuren besteld. Ik zoek een vakman die: - de deuren kan afhangen. Het zijn 3 opdek deuren en 2 stompe deuren; - de deuren kan voorzien van hang- en sluitwerk; - een van de opdek deuren en een stompe deur kan inkorten, ongeveer 8 mm. Een deel van de paumellen voor de opdekdeuren zijn aanwezig in ijzeren kozijnen.

Trap renovatie of bekleden met laminaat

Graag open trap 12 treden en 1 zijkant renoveren met laminaat oid.

Voordeur afhangen en 3-puntssluiting aanbrengen

Een nieuw voordeur hangen (die is al besteld), aanbrengen van een driepuntsslot. De voordeur is een nieuwe deur van brunyzeel. Daar zit al nieuw glas in.

Nieuwe klinken en sloten in op deuren plaatsen

Wij hebben een huis van 100 jaar oud. Het hang en sluit werk is niet goed meer. Graag willen we deze vervangen. Het gaat om 11 deuren. Wie kan ons helpen? Graag een offerte.

Gember blokhut van Karwei plaatsen

Blokhut Gember van Karwei plaatsen op een ondergrond van terrastegels. Deze tegels liggen er al.

Kunststof kozijnen met houtnerf plaatsen

Plaatsen van 3 gelijke kozijnen, afmeting 147 x 130 cm (bxh). Hierin 2 naar buiten openslaande ramen, ventilatieroosters, houtnerf, hr++ glas, incl plaatsing. Optioneel rolhorren aan binnenzijde, als dat mogelijk is. Kozijnen op de eerste verdieping, 3 verschillende kamers. Nu nog houten kozijnen, die moeten ook verwijderd worden.

Kunststof raamkozijn inclusief glas plaatsen

Kuntstof kozijn 213cm hoog en 238cm breed,boven ,3 draaikiepramen 75cm breed en125cm ,onder 3ramen 85cm hoog en 75cm breed vast glas.

Kunststof kozijnen leveren en aanbrengen

Kozijn = 238 cm breed en 213 cm hoog. Boven 3 draaikiepramen van 125 cm hoog en 75 breed, onder 85 cm hoog en 75 cm breed met vast glas.

Trapleuning hardhout opnieuw verlijmen

Trapleuning uit tropisch (?) hardhout is gaan wijken. Lijm heeft door warmte / zonne-inwerking losgelaten. Moet dus opnieuw verlijmd worden. Lengte 5 a 6 meter; geschroefd op metalen spijlen.

Trappen bekleden

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het laten bekleden van 2 trappen. De trappen zijn al kaal. Moeten wij zelf de vloerbedekking aanschaffen of gaat dit via jullie? Plaatsing zal 2 september zijn.

Monteren en leveren driepuntssluiting

Monteren en leveren van driepunt sluiting in garage (zij) deur van 83x201 cm. Deurbeslag en cylinder aanwezig.

Vouwdeur plaatsen

Ik zou graag willen weten wat het kost om een vouwdeur te plaatsen. Het formaat is van een gewone binnendeur.

Keukenbank maken

Een vaste keukenbankje tegen de muur i.p.v. keukenstoelen van ongeveer 3 meter. Vakman die dit kan maken en plaatsen. Eenvoudig recht bankje.