Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor afstellen en onderhoud van 10 houten draai kiep ramen:

Afstellen en onderhoud van 10 houten draai kiep ramen

Ik zoek een kozijnenspecialist die 10 draai-kiep-ramen van het merk GU kan controleren en onderhoud bij kan uitvoeren. Daarnaast moeten de ramen opnieuw afgesteld worden. Het gaat om houten kozijnen.
Onze klant uit Geldrop (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afstellen en onderhoud van 10 houten draai kiep ramen uit heel Nederland:

Reinigen van 2 pelletkachels

Ik zoek iemand voor het het reinigen en groot onderhoud (afstellen)van twee pelletkachels (type Muze) in dezelfde straat.

Onderhoudswerkzaamheden aan keuken

Mijn keuken (keukenfactory Zaandam) is in 2005 geplaatst. De laden lijken wat te 'zakken', deuren sluiten niet goed meer en afstellen lijkt noodzakelijk. De 'plint' is er voor installatie kookplaat uit geweest en valt er telkens onderuit. Deurtjes zijn afgewerkt met eiken-fineer. Laat hier en daar op de kopse kanten los. Kortom; ik vraag algeheel onderhoud/reparatie van de keuken.

Klus in badkamer

Ik wil een oud bad verwijderen en afvoeren, nieuw bad plaatsen, afstellen en aansluiten. Indien nodig de 2 wandjes opnieuw plaatsen, betegelen en "onderhoud luikje" plaatsen. Bestaande betegeling op vloer en wanden beschermen/heel laten. Materiaal bad Toplax 170 X 75 Foria en badafvoercombinatie 6/4 wordt geleverd door Praxis.

WTW onderhoud en kanaalreiniging

Ik wil een groot onderhoudsbeurt voor mijn WTW installatie. Het gaat om het reinigen van de unit en kanalen en het afstellen van de installatie.

Onderhoud aan een Fasto geiser

Het gaat om het onderhoud van een Fasto E 1200 LA geiser. Ik zoek een installateur die deze geiser jaarlijks een onderhoudsbeurt kan geven. Er zijn ook een paar eenmalige mankementen die verholpen moeten worden. - De ontsteking gebeurt niet meteen. Hierdoor hoopt er wat gas op dat in één keer ontbrandt. De vorige keer was dit na reinigen en afstellen opgelost; - De kraan moet vervangen worden (draaibare uitloop); - Er zijn nieuwe koud- en warmwaterknoppen nodig. Ik ben ook op zoek naar een CO-melder. Voor een redelijke prijs koop ik die erbij. Graag vermelden of u over relevante certificering/erkenning beschikt.

Onderhoud aan draai-/kiepramen

In een net gekochte woning, zowel op begane grond als eerste en tweede verdieping alle ramen (draai en kiep circa 10 á 12) controleren en opnieuw afstellen casu quo smeren. Bij bouwkundig rapport is aangegeven dat er afstelling nodig was.

Radiatoren controleren en knoppen vervangen

Graag wil ik de onderblokken plus knoppen van een viertal radiatoren (stadsverwarming) laten vervangen. Mogelijk moet ook de stadsverwarmingsklep met motor en klokthermostaat worden vervangen. Kunnen jullie ook de materialen leveren? Tevens wil ik onderhoud laten plegen aan de ventilatie (keuken en toilet) en deze laten afstellen.

Afstellen van een WTW-installatie

Ik heb een WTW-installatie StorkAir WHR 950/960. Levering van energie gaat via EnNatuurlijk, stadsverwarming. De installatie staat mijns inziens niet goed afgesteld. Daar hebben we al langer last van. Niet comfortabel genoeg wat betreft temperatuur, dat moet beter kunnen. Ik zoek iemand die de installatie beter afstelt/instelt, eventueel met een extra thermostaat op de benedenverdieping. NB: het gaat dus niet om onderhoud van de installatie.

Keuken afstellen en repareren

Onze keuken is 4 jaar oud. Kort na de koop is de firma Klassenkeukens waar wij deze kochten opgedoekt waardoor we nooit een onderhoud hebben gehad wat had moeten gebeuren na een jaar aan onze keuken. Wij hebben een soft-close ladensysteem en dat van de apothekerskast werkt niet meer fatsoenlijk. Graag wilden we dit hebben gerepareerd en de andere toch even laten checken. Het betreft een keuken van ongeveer 4 meter lang.

Bulthaup keuken afstellen

De Bulthaup keuken is 12 jaar oud. Ik wil graag eenvoudig onderhoud laten doen. Het gaat met name om wat afstellen van laden en deuren en het ophangen van 1 kastdeur.