Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Geldrop te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Geldrop heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Geldrop u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Geldrop of directe omgeving.

250 klanten uit Geldrop bevelen een bij Casius in Geldrop aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Geldrop bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen kozijn inclusief HR++ beglazing, diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, trappen vervangen, 2 bedden maken, garagedeur vervangen door pui met ramen en deur, vervangen kozijnen en dubbelglas, houten trap plaatsen, nieuwe garage bouwen, trapopgang van VvE opknappen, meerdere trappen in casco woning realiseren, spiltrap vervangen in een massief eiken trap, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen, twee wenteltrappen plaatsen, plaatsen nieuw raam in blinde muur woonkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Geldrop staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Geldrop:

Schuifdeur in spouwmuur plaatsen

Wij zijn bezig een slaapkamer te maken op de begane vloer. Om ruimte te besparen denken wij dat een schuifdeur een goede optie is. Nu zag ik dat er een mogelijkheid is om die in de spouwmuur te verwerken en wij zouden graag willen weten wat dat gaat kosten.

Afstellen en onderhoud van 10 houten draai kiep ramen

Ik zoek een kozijnenspecialist die 10 draai-kiep-ramen van het merk GU kan controleren en onderhoud bij kan uitvoeren. Daarnaast moeten de ramen opnieuw afgesteld worden. Het gaat om houten kozijnen.

Tussenwand plaatsen

Op de badkamer moet een kleine tussenwand geplaatst worden, sterk genoeg voor een hangend toilet. Draagbalken in vloer en plafond liggen al bloot.

4 seizoenen pui in achtergevel

In mijn bestaande woning zorg ik zelf voor een aanbouw. Hiervoor zoek ik wel een vakman die een kozijn kan maken en eventueel kan plaatsen. Het is de bedoeling dat de aanbouw eind februari / begin maart gerealiseerd is. Mijn voorkeur gaat uit naar een 4 seizoenen pui. 3000(b)x2260(h) loopdeur rechts vanaf binnen bekeken. 3 delen voorkeur. Links 2 delen, rechts losse loopdeur.

Hor in het houten kozijn afstellen

Het betreft een plissé hor op de begane grond. Het frame is al gemonteerd, hor werkt nog niet naar behoren. De hor sluit niet volledig, de hor moet gesteld worden. De afmeting weet ik niet precies.

Lichtstraat in zadeldak aanbrengen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Verzoek om een offerte voor een lichtstraat in het zadeldak, 120 maal 240 cm, kleur wit met dichte zijkanten. Isolatieglas ++ buiten kleur wit, met opstand, thuis geleverd.

Een of meerdere dakramen plaatsen

Wij willen graag een of meerdere dakramen laten plaatsen in een werkruimte met een zadeldak. Op dit moment zitten er veel ramen in het dak waardoor de zon de ruimte al gauw verhit en de lucht niet weg kan.

Luifel vervangen

Ik wil een luifel laten plaatsen van 3 bij 2,5 meter. Deze moet in steen geplaatst worden.

Schuifdeur in bijkeuken maken

We willen de bijkeuken opnieuw inrichten waardoor we zoveel mogelijk opbergruimte creëren en een opgeruimde kamer. We dachten daarom zelf aan en schuifdeur. We zouden dan plankjes aan de muur kunnen bevestigen op dingen op te bergen. Is het mogelijk om een schuifdeur in de bijkeuken te bevestigen? Zo ja, wat zijn de kosten voor een schuifdeur?

Velux SK06 dakraam monteren

Ik wil een Velux SK06 dakraam van 114 bij 118 cm laten monteren in mijn dak. Vanaf 4 december worden er meer werkzaamheden in dezelfde kamer verricht. Als de klus niet vóór 4 december kan worden uitgevoerd, moeten we even overleggen zodat niemand elkaar in de weg loopt.

Onderste deel van een houten buitendeur vervangen

Ik moet op 5 januari mijn huurwoning opleveren. Voor die tijd wil ik door een timmerman 3 houten delen in de onderkant van mijn buitendeur laten vervangen. Op die plek heeft een kattenluik gezeten en ik moet de deur naar de oorspronkelijke staat laten terugbrengen. Ik wil de nieuwe delen dan ook even laten schilderen. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel een bezoek op prijs, zodat u de klus kunt inmeten.

Dubbele schuifdeur in bijkeuken plaatsen

We willen graag een dubbele schuifdeur in onze bijkeuken (hoogte 240cm x breedte 196cm) laten maken, over de volledige breedte tussen de muren. Onze vraag is of dit mogelijk en zo ja wat gaat dat kosten?

Blokhut plaatsen

Ik wil een blokhut van 270 cm bij 580 cm laten bouwen.

Koof met spotjes maken

Het gaat om het timmeren van een koof met spotjes van ongeveer 40 cm breed in de woonkamer en de keuken. In de woonkamer dient de koof 5.76 bij 5.80 meter te worden. In de keuken 3.49 bij 3.49 bij 1.75 meter.

Sluitingen van een kunststof voordeur repareren

Bij de voordeur van het kantoorpand is de softsluiting kapot en het kozijn lijkt los te zitten. De sluiting moet gerepareerd worden.

Kunststof Velux dakramen plaatsen

Ik wil graag 2 kunststof Velux dakramen plaatsen op zolder. Er zitten nog geen ramen. We hebben een schuin pannendak. De ramen wil ik ongeveer 1.20 bij 1 meter.

Traprenovatie

Ik wil mijn trap laten renoveren. Nu ligt er vloerbedekking op en ik wil lamellen oud. Wat zijn hiervan de kosten. Hoe moet de trap voorbereid zijn. De trap heeft 13 treden

Vaste trap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap laten plaatsen. Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen.

Trap laten maken

Ik heb een vlizotrap die vervangen moet worden door een vaste trap. Er is voldoende ruimte. Er zitten 2 kwart hoeken in. Een vuren zonder leuning, afgelakt in 90 10. Ik hoor graag van jullie.

Zijkanten van de overkapping dichtmaken

Ik heb sinds enkele jaren een veranda dak (kunststof). Aan 1 kant wil ik die nu toch graag dicht hebben boven de schutting tot bestaande dak. Uitval 3. 50 meter, hoogte loopt van 80 naar 40 cm ongeveer. Wil het dicht hebben met een zelfde soort plaat als mijn veranda, dus lichtdoorlatend.

Trap naar zolder maken

Vaste trap naar zolder, boven de bestaande trap is ruimte en plaats. Er is een vlizo trap maar op een andere plaats dus niet geschikt. Moet dus nog een trapgat gemaakt worden.

Kozijn met harmonicadeur monteren

Ik ben op zoek naar een harmonica schuifpui van 6.90 breed en 2.43 hoog: (eventueel in 2 delen ivm paal) voor een klant van mij. Prijs zonder montage en graag leveren in geldrop.

Harmonicadeur plaatsen in de aanbouw

Ik wil graag een harmonicadeur laten plaatsen in mijn aanbouw. De maten zijn 3.60 meter breed en 2.40 meter hoog. De aanbouw moet nog gemetseld worden, dus er kan direct rekening gehouden worden met het plaatsen van de deur.

Vlizo- door vaste trap vervangen

Wij zijn bezig met het aankopen van een nieuwe woning. De vlizo trap willen wij laten vervangen door een vaste trap. De vloer is van beton. Hiervoor dient het trapgat verplaatst worden en alles netjes afgewerkt.

Vaste trap laten plaatsen

Ik wil graag een vaste trap laten plaatsen. Het gaat om het plaatsen van een vaste trap naar zolder, er zit nu een vlizotrap. De vaste trap moet op een andere plek komen dan de vlizotrap. Het betreft een betonnen verdiepingsvloer. Er moet een trap in komen met een halve draai. Er is ruimte genoeg om dit te plaatsen. Ik zou graag willen weten wat dit kost en hoelang het duurt om te maken.