Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor plaatsen speelhuis:

Plaatsen speelhuis

Ik ben op zoek naar iemand die een Milan speelhuis voor mij kan plaatsen. Ik ontvang graag een prijs indicatie.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen speelhuis uit heel Nederland:

Speeltoestel in de tuin plaatsen

Ik wil graag een speelhuis laten plaatsen. Het gaat om de Jungle Gym Club, inclusief korte glijbaan met wateraansluiting en dubbele schommel.

Tuin laten egaliseren

Onze tuin moet geëgaliseerd worden om vervolgens een terras, pad, graszoden en speelhuis te plaatsen. Ik ben benieuwd wat het kost om het te egaliseren. Het gaat om een tuin van 25 meter lang en 6 meter breed, eerste stuk, en 4 meter breed, laatste stuk. Er staat ook een grote perenboom in die weg moet, hier zit roest in.

KARWEI speelhuisje laten monteren

Wat kost het plaatsen van een houten speelhuis. Half open, met een puntdak en tafel en bankjes erin. In de folder Idee van de maand mei, prijs 199,- euro. Geschat ruim 1 x 1 meter. Afbeelding te vinden in het magazine op de site, doorklikken op de homepage bij Aanbiedingen en acties - bekijk de folder. Graag zou ik willen weten hoeveel het kost om hem in elkaar te laten zetten. Liefst via email.

Graszoden in de tuin vernieuwen

Wij willen het oude gras in onze tuin eruit hebben. De grond egaliseren en nieuw gras er in laten plaatsen. Een pad scheid de twee grasvelden. En er staat een speelhuis op palen in. Het gaat om ongeveer 90 vierkante meter. De tuin is goed bereikbaar.