Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor mechanisme van kiep kantelraam repareren:

Mechanisme van kiep kantelraam repareren

Draai-/kiepraam repareren De handel van mijn draai kiep raam draait door, het raam kan alleen nog maar kantelen Het gaat om een houten deur (Frans balkon) typenummer op het beslag . Graag ontvang ik een offerte voor het maken hiervan.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mechanisme van kiep kantelraam repareren uit heel Nederland:

Kiep-/kantelraam afstellen cq. repareren

Ons kiep kantelraam mechanisme is defect, waardoor deze niet meer goed open en dichtgaat. Het raam sluit niet meer helemaal op de scharnierpunten. Het raam dient goed afgesteld te worden.

Sluitwerk repareren van een kiep-kantel raam

Ik heb een nieuwbouwwoning uit bouwjaar 2009. In de woonkamer bevindt zich een raam met kiep-kantel mechanisme dat niet verder kan worden geopend dan een kleine kierstand. Het probleem zit in het hang- en sluitwerk en ik laat dat graag repareren.

Kiep kantelraam laten repareren

Onlangs hebben wij een huis gekocht waarvan 1 kiep kantelraam defect blijkt te zijn. Zoals op de foto is te zien mist er een onderdeel aan de kant van het raam bij de klink waardoor het mechanisme elkaar niet altijd vastpakt. Wanneer ik ervoor zorg dat het mechanisme wel (tijdelijk) goed loopt, merk ik dat bovenin het raam het een en ander mis gaat. Een aantal onderdelen lopen vermoedelijk tegen elkaar aan waardoor het raam niet naar behoren werkt. Daarnaast is 1 van de 2 schroeven die de klink van het 2e kiep kantelraam op z'n plek houden halverwege afgebroken. Zou u een 2e offerte / prijsindicatie willen opgeven om dit te herstellen?

Kiep kantelraam mechanisme repareren

Mijn kiepkantelraam in de woonkamer in mijn flat is kapot gegaan en ik kan het raam niet meer sluiten. Vooral nu er weer wind komt en het slechter weer wordt is dit natuurlijk niet te doen. Graag prijsopgave en beschikbaaarheidsdatum.

Mechanisme van een draai-/kiepdeur repareren

Wij hebben hardhouten tuindeuren (2.20 x 0.90 meter) met een draai-kiep mechanisme. De deur sluit aan de onderkant niet goed meer. Gaat om een Duits systeem.

Roto deur laten repareren

Op de begane grond naar buiten toe hebben wij een schuif-kiep deur van Roto. Nu is het mechanisme kapot gegaan. Hij sluit namelijk niet meer goed. Is dit te repareren, en kan iemand ons hierbij helpen? Voor meer informatie en/of foto's graag een reactie.

Draai-/kiepraam repareren

De handel van een draai kiep raam is doorgedraaid en het raam sluit niet meer goed en kan niet meer goed dicht. Zit waarschijnlijk vast in het onderste deel van het sluit mechanisme. Het gaat om een kunststof kozijn merk Exakta uit het jaar 2000. Graag ontvang ik een offerte voor het maken hiervan.

Defect kiep-/kantelraam maken

Wij hebben een groot houten kiep-/kantelraam in de slaapkamer. Het mechanisme is defect en het raam sluit linksboven niet meer goed af. De kozijnen zijn van hout.

Kiep- en draaimechanisme van een raam vervangen

Graag wil ik een offerte aanvragen voor de reparatie of het vervangen van het kiep- en draaimechanisme van een raam met dubbelglas. Het raam is 110 centimeter breed en 124 centimeter hoog. Het mechanisme is bijna 30 jaar oud en lijkt versleten. De kiepstand is nog redelijk te doen maar het naar binnen draaien en het sluiten gaat zeer moeilijk.

Klemmen van een kiep/kanteldeur verhelpen

Een van de twee houten, openslaande kantel kiep deuren (ongeveer 220 * 90 cm) met dubel glas klemt in het midden (onder). Roto mechanisme. Volgens mij komt dit, omdat er veel speling zit in het scharmier boven. Bij het optillen van de deur aan de hendel, klemt de deur niet. De deuren zijn 10 jaar oud. Ik zou graag willen dat iemand er naar kijkt en reparatieadvies geeft of de reparatie uitvoert.

Partners

Partners van Casius