Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Etten Leur te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Etten Leur heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Etten Leur u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Etten Leur of directe omgeving.

437 klanten uit Etten Leur bevelen een bij Casius in Etten Leur aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Etten Leur bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren, erkerbank, dichte overkapping realiseren tegen schuur aan en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Etten Leur staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Etten Leur:

Een klemmende tuindeur herstellen

Ik zoek een deurenspecialist die mijn klemmende tuindeur kan herstellen/vervangen. Het betreft een houten deur in een houten kozijn. Gedurende het winterseizoen klemt ie.

Afdak naast hoekhuis en veranda achter hoekhuis maken

We willen een afdak tegen ons huis laten maken. We hebben een hoekhuis. De afdak moet doorlopen naar achter waar we dan een veranda willen hebben. De afdak wordt ongeveer 3,60 x 4,50 meter. De veranda wordt ongeveer 3,70 x 8,60 meter. De afdak willen we van hout met een plat dak met dakleer en een afvoer, de hoogte moet aansluiten op de veranda. De veranda willen we met polycarbonaat platen. Een vergunning is niet nodig. Er is geen fundering nodig. Voor de veranda hoeft niets weggehaald te worden. We hebben een luifel, deze willen we behouden. De balken zouden eronder kunnen komen, dat is ongeveer 2,65 meter. Er is een tuinpoort aanwezig, maar parkeren is wel vrij lastig. Voor het einde van het jaar willen we het afgerond.

Realiseren van ramen in blinde muren

Ik ben benieuwd of u mij kunt helpen. In de woonkamer hebben wij de schuifpui naar de tuin toe (3 meter breed). Daarnaast is nog +/- 4 meter blinde muur. Graag zou ik hier een vast raam in willen van +/- 1.50 meter hoog bij 2 meter breed. Verder is er nog een blinde muur. Hier is de wens een vaste raam van 1 meter breed bij 2 meter hoog. Ik wil graag advies over de mogelijkheden wat betreft een constructie. Dan is er nog een wens voor de keuken. De kasten zitten tegen de wand aan met links en rechts nog 80 cm ruimte. Wat kost het om hier ook blinde ramen in te maken van 50 cm breed en 2 meter hoog?

Houten aftimmering vloerverwarming op twee plaatsen

Houten aftimmering om de vloerverwarmingssysteem op twee plaatsen: Keuken Breedte ca 90 cm Hoogte ca 80 cm Diepte ca 18 cm Gang Breedte ca 55 cm Hoogte ca 70 cm Diepte ca 18 cm De aftimmeringen moeten vastgezet worden aan de muur zodat deze niet kan verschuiven

Dicht raam openmaken

We hebben momenteel een vast (dicht) raam op zolder. Ik zou graag willen weten of/ hoe dit op praktische en zo goedkoop mogelijke wijze een open raam kan worden. Het betreft een ROND raam, doorsnede van iets meer dan 1 meter, in een verticale muur. Ik sta open voor verschillende praktische oplossingen om dit mogelijk te maken. Het liefst behouden wij het huidige raam en kozijnen.

Schuifdeur plaatsen op zolder

Er wordt een slaapkamer gerealiseerd op de zolder, om ruimte te winnen dient daar een schuifdeur te worden geplaatst. Het moet een simpele witte deur zijn met simpel beslag, modern.

Herstel van Merbau kozijn

Sinds een week de sleutel van onze nieuwe woning, nu zijn we er achter gekomen dat er in het kozijn van de dakkapel een aantal slechte/rotte stukken zitten, zoals wij het zien zal er een aantal stukken van het Merbau kozijn vervangen moeten worden.

2 Trappen stofferen

Mijn 2 trappen van 13 treden graag stofferen. Stootborden, treden en zijkanten. 1 trap bevat een opstap plateau. Verder zijn het gebruikelijke trappen. Trapbekleding is aanwezig vanaf 17 juni.

Plaatsen speelhuis

Ik ben op zoek naar iemand die een Milan speelhuis voor mij kan plaatsen. Ik ontvang graag een prijs indicatie.

Vervangen schutting

Geachte heer, mevrouw, Wilt u een vrijblijvend offerte maken voor: - Het verwijderen van de huidige houten schutting. - En het plaatsen van een nieuwe houten schutting tussen de bestaande muurtjes. De buurvrouw en ik denken aan een geïmpregneerd vuren- of grenenhouten scherm waarbij de planken verticaal geplaatst worden.

Plaatsen van een vouwdeur

Ik wil een vouwdeur die ik al reeds in bezit heb laten monteren.

Dakraam aan voorzijde zolder plaatsen

Een nieuwe dakraam plaatsen op zolder er is nog geen dakraam en moet een leefruimte worden

Voordeur inkorten

In verband met een nieuwe vloer zal de voordeur van ons huis moeten worden ingekort.

Trap bekleden met overzettreden

Ik zoek een trappenspecialist om de huidige houten trap om te toveren naar een trap met overzettreden. (Upstairs idee.)

Mechanisme van kiep kantelraam repareren

Draai-/kiepraam repareren De handel van mijn draai kiep raam draait door, het raam kan alleen nog maar kantelen Het gaat om een houten deur (Frans balkon) typenummer op het beslag . Graag ontvang ik een offerte voor het maken hiervan.

Looppoort in tuin plaatsen

Ik heb met spoed iemand nodig die een looppoort kan maken en plaatsen in mijn tuin inclusief alle toebehoren zoals slot, stabilisatiepalen, tussenstuk et cetera. De afmetingen zijn pakweg 130-140 cm bij 180 cm.

Dakraam van 114 bij 118 vervangen

Er moet een dakraam vervangen worden met de afmetingen 114 x 118 cm. Dakraam en gootstuk zijn al in ons bezit. Optioneel is de bestaande (oude) dakraam afvoeren naderhand echter ligt dit aan de meerprijs. Kunt u dit apart vermelden?

Louvredeurtjes in houten kast monteren

Bestaande houten kast 2 nieuwe louvedeurtjes in 4 delen circa 2.30 meter hoog geven. Deze moeten op maat gemaakt worden en ingehangen door de vakman. Indien mogelijk is wil ik ze graag geschilderd of gespoten hebben.

Dakraam op zolder plaatsen

Het dakraam van Velux) is al in huis. Bij de overige materialen heb ik advies nodig.

Sluiting van houten draai-kiepraam repareren

Afstelling sluiting houten draai kiepraam werkt niet meer ; aan een zijde lijkt hij niet goed meer in het kozijn te vallen. Daarnaast lijkt de kruksluiting te haperen.

Dakramen verplaatsen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om een twee dakramen van de ene kant naar de andere kant van het dak te verplaatsen. Het gaat om een klein raampje en een wat groter raam. I.v.m. Aanschaf van zonnepanelen wil ik het dakraam verplaatsen (mits het kosten technisch rendabel is) zodat er meer panelen op het dak kunnen. Dit moet er gebeuren: - Dakraam verwijderen - Gat dichtmaken - Pannen verwijderen andere kant dak (deze kunnen worden gelegd op de plaats waar het dakraam momenteel zit) - Gat maken voor nieuw dakraam aan andere zijde zolder - Dakraam plaatsen / afwerken Wil graag een prijsindicatie om te kijken of het rendabel is om het dakraam te verplaatsen naar de andere kant van het huis. Op internet is geen echte prijs te vinden voor het verplaatsen van een dakraam.

Overheaddeur elektrisch bedienbaar maken

Het elektrisch bedienbaar maken van een overheaddeur van ongeveer 3 x 3 meter.

Traprenovatieset plaatsen

Wij willen 13 treden traprenovatie laten plaatsen van Cando. Er moet nog vloerbedekking verwijdert worden, zou u dat mee kunnen offreren? Dit zit vastgeplakt, dus eventueel moeten er ook nog lijmresten verwijdert worden. Wanneer dit niet teveel kost, laten wij dit ook graag door u uitvoeren. Wij hebben de traprenovatieset nog niet gekocht, maar dat gaan wij wel doen.

Kunststof kozijnen plaatsen

Ik wil 11 kunststof kozijnen laten plaatsen voor een normaal rijtjes huis. Oude kozijnen worden zelf verwijderd. Betreft 4 deuren, een 7 ramen. Uitvoering rond november, kan eventueel met hulp van mijzelf erbij. Bijgevoegd de afmetingen van de kozijnen.

Tuimeldakraam plaatsen

Ik zou graag een tuimeldakraam willen (ongeveer 90 bij 117 cm, van hout of kunststof: de goedkoopste versie) laten plaatsen, graag de kosten hiervan. De offerte moet goedgekeurd worden door de bewindvoerder.