Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Etten Leur te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Etten Leur heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Etten Leur u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Etten Leur of directe omgeving.

417 klanten uit Etten Leur bevelen een bij Casius in Etten Leur aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Etten Leur bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: renovatie houtwerk atrium, het vervangen van de trap en het plaatsen van een traplift, vervangen alle ramen van de woning, een houten constructie dakopbouw realiseren, gevel in oude staat herstellen, 7 Binnendeuren en 7 kozijnen vervangen, overkapping realiseren, kozijn vervangen door kozijn met terrasdeuren, zij -en bovenlichten + tussenmuur verwijderen, schuifdeuren maken onder schuin dak van zolder, vervangen kozijnen inclusief dubbel glas, 2 traprenovaties inclusief schilderwerk, 4 Kozijnen vernieuwen, plafond van zolder aftimmeren en isoleren, timmerwerk aan de "poort" van de tuin, kozijnen Amsterdamse schuiframen vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Etten Leur staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Etten Leur:

Plaatsen speelhuis

Ik ben op zoek naar iemand die een Milan speelhuis voor mij kan plaatsen. Ik ontvang graag een prijs indicatie.

Vervangen schutting

Geachte heer, mevrouw, Wilt u een vrijblijvend offerte maken voor: - Het verwijderen van de huidige houten schutting. - En het plaatsen van een nieuwe houten schutting tussen de bestaande muurtjes. De buurvrouw en ik denken aan een geïmpregneerd vuren- of grenenhouten scherm waarbij de planken verticaal geplaatst worden.

Plaatsen van een vouwdeur

Ik wil een vouwdeur die ik al reeds in bezit heb laten monteren.

Dakraam aan voorzijde zolder plaatsen

Een nieuwe dakraam plaatsen op zolder er is nog geen dakraam en moet een leefruimte worden

Voordeur inkorten

In verband met een nieuwe vloer zal de voordeur van ons huis moeten worden ingekort.

Trap bekleden met overzettreden

Ik zoek een trappenspecialist om de huidige houten trap om te toveren naar een trap met overzettreden. (Upstairs idee.)

Mechanisme van kiep kantelraam repareren

Draai-/kiepraam repareren De handel van mijn draai kiep raam draait door, het raam kan alleen nog maar kantelen Het gaat om een houten deur (Frans balkon) typenummer op het beslag . Graag ontvang ik een offerte voor het maken hiervan.

Looppoort in tuin plaatsen

Ik heb met spoed iemand nodig die een looppoort kan maken en plaatsen in mijn tuin inclusief alle toebehoren zoals slot, stabilisatiepalen, tussenstuk et cetera. De afmetingen zijn pakweg 130-140 cm bij 180 cm.

Dakraam van 114 bij 118 vervangen

Er moet een dakraam vervangen worden met de afmetingen 114 x 118 cm. Dakraam en gootstuk zijn al in ons bezit. Optioneel is de bestaande (oude) dakraam afvoeren naderhand echter ligt dit aan de meerprijs. Kunt u dit apart vermelden?

Louvredeurtjes in houten kast monteren

Bestaande houten kast 2 nieuwe louvedeurtjes in 4 delen circa 2.30 meter hoog geven. Deze moeten op maat gemaakt worden en ingehangen door de vakman. Indien mogelijk is wil ik ze graag geschilderd of gespoten hebben.

Dakraam op zolder plaatsen

Het dakraam van Velux) is al in huis. Bij de overige materialen heb ik advies nodig.

Sluiting van houten draai-kiepraam repareren

Afstelling sluiting houten draai kiepraam werkt niet meer ; aan een zijde lijkt hij niet goed meer in het kozijn te vallen. Daarnaast lijkt de kruksluiting te haperen.

Dakramen verplaatsen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om een twee dakramen van de ene kant naar de andere kant van het dak te verplaatsen. Het gaat om een klein raampje en een wat groter raam. I.v.m. Aanschaf van zonnepanelen wil ik het dakraam verplaatsen (mits het kosten technisch rendabel is) zodat er meer panelen op het dak kunnen. Dit moet er gebeuren: - Dakraam verwijderen - Gat dichtmaken - Pannen verwijderen andere kant dak (deze kunnen worden gelegd op de plaats waar het dakraam momenteel zit) - Gat maken voor nieuw dakraam aan andere zijde zolder - Dakraam plaatsen / afwerken Wil graag een prijsindicatie om te kijken of het rendabel is om het dakraam te verplaatsen naar de andere kant van het huis. Op internet is geen echte prijs te vinden voor het verplaatsen van een dakraam.

Overheaddeur elektrisch bedienbaar maken

Het elektrisch bedienbaar maken van een overheaddeur van ongeveer 3 x 3 meter.

Traprenovatieset plaatsen

Wij willen 13 treden traprenovatie laten plaatsen van Cando. Er moet nog vloerbedekking verwijdert worden, zou u dat mee kunnen offreren? Dit zit vastgeplakt, dus eventueel moeten er ook nog lijmresten verwijdert worden. Wanneer dit niet teveel kost, laten wij dit ook graag door u uitvoeren. Wij hebben de traprenovatieset nog niet gekocht, maar dat gaan wij wel doen.

Kunststof kozijnen plaatsen

Ik wil 11 kunststof kozijnen laten plaatsen voor een normaal rijtjes huis. Oude kozijnen worden zelf verwijderd. Betreft 4 deuren, een 7 ramen. Uitvoering rond november, kan eventueel met hulp van mijzelf erbij. Bijgevoegd de afmetingen van de kozijnen.

Tuimeldakraam plaatsen

Ik zou graag een tuimeldakraam willen (ongeveer 90 bij 117 cm, van hout of kunststof: de goedkoopste versie) laten plaatsen, graag de kosten hiervan. De offerte moet goedgekeurd worden door de bewindvoerder.

Stompe deuren afhangen

Een klant heeft de vraag wat de kosten zijn voor het afhangen van 5 stompe binnendeuren waarvan 2 met glas. Er moeten scharnieren worden geplaatst en krukstellen. Enkele deuren moeten flink worden ingekort. De deuren zijn nog niet besteld. Eerst wil de klant informatie.

Deuren voor en achter afhangen

Ik zou graag een prijsopgave willen voor het afhangen van een voor- en achterdeur. De driepuntsveiligheidsstrip wil ik er af fabriek in laten monteren. Daar zullen de uitsparingen nog wel voor in het kozijn gemaakt moeten worden. Hang- en sluitwerk haal ik zelf, maar wil ik wel door jullie laten plaatsen. Er komt geen brievenbus in de voordeurdeur. Deuren moeten nog besteld worden, maar wil graag eerst weten wat de bijkomende kosten in totaal zullen zijn.

Kanteldeur vervangen door eenvoudige openslaande houten deuren

Wij zijn op zoek naar een vrijblijvende, gespecificeerde prijsindicatie voor de vervanging van een kanteldeur door openslaande, vlakke en eenvoudige deuren eventueel met een klein raam aan de bovenzijde in de deur. Inclusief nieuw kozijn van +/- 245 bij 225 (b x h) cm, gemeten van muur tot muur. En inclusief plaatsing dorpel en het hang- en sluitwerk. Voorkeur: hout, gegrond, isolerend, skg**(*), tochtdicht, deuren die even breed zijn.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar mijn zolder laten plaatsen. Deze klus bevat het gat maken voor de vaste trap (vloer is beton) en het oude gat van de vlisotrap dichten. Plus het maken en plaatsen van de nieuwe vaste trap naar zolder.

Stenen schuur met veranda laten bouwen

Ik wil een stenen schuur met veranda tegen mijn huis. De schuur moet ongeveer 3 meter breed bij 5 meter lang worden. Deze mag eenvoudig zijn. Aan de schuur wil ik een veranda van 4 meter lang, met stenen muur aan 1 kant en een houten dak. Ook wil ik vanuit de veranda een deur naar de schuur hebben. Wat zijn de mogelijkheden?

Vaste trap naar zolder te laten maken

OP dit moment heb ik een vlizo trap naar zolder. Graag wil ik deze laten vervangen door een vaste trap naar zolder. Voor zo ver ik kan zien is de verdiepingsvloer van hout. Het trapgat dient te worden vergroot voor de vaste trap.

Wieltjes van houten schuifpui vervangen

Mijn houten schuifpui is ongeveer 14 jaar oud en piept momenteel enorm bij het open en dicht doen. Waarschijnlijk moeten de wieltjes vervangen worden. Ik ontvang graag vooraf een indicatie van de kosten.

Vaste trap naar zolder maken

Ik heb nu een vlizotrap midden in de hal boven en ik wil een vaste trap. Het mag een open houten trap zijn. Hij moet boven mijn trap naar boven komen. Mijn vloer is van beton. Wat inhoud er moet een nieuw gat komen en de ander moet dicht gemaakt worden.