Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor een vaste trap plaatsen naar zolder:

Een vaste trap plaatsen naar zolder

Ik zoek een specialist die een trap naar zolder kan aanleggen. De oude vlizotrap en bijbehorende gat zijn dicht gemaakt/verwijderd. Daarnaast is er een nieuw gat in de vloer gemaakt voor de nieuwe trap. Het gaat dus om het leveren en plaatsen van een houten (open) trap naar zolder.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een vaste trap plaatsen naar zolder uit heel Nederland:

Complete zolderkamer als slaapkamer verbouwen

Momenteel heb ik een afgetimmerd plafond in de woonkamer, als deze eruit is dan is er een mogelijkheid voor een extra slaapkamer. Erboven zit een loze ruimte, die ik zo wil vergroten voor een slaapkamer. Er moet dan weer een vloer gemaakt worden voor de zolderkamer. De ruimte is ongeveer 5 x 4,5 meter. Er moet een vaste trap komen. Voor en achter twee dakramen isolatie en elektra moeten er komen en gipswandje als afwerking. Het liefste zo veel mogelijk zonwerend materiaal vanwege de hitte. Een vergunning is als het goed is niet nodig, maar hier ga ik voor de zekerheid nog even over bellen. Ik zit aangesloten bij een VVE, maar de woning is mijn eigendom, dus ik verwacht geen problemen. Het liefst zou ik rond 17 augustus beginnen.

Dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping

Ik wil een dakterras aanleggen van ongeveer 30 m2. Er moet een gat gezaagd worden voor de toegang naar het dak en een trap geplaatst worden. Ik moet een vergunning aanvragen. De constructie is van beton dus ik denk dat het sterk genoeg is. Toegang via vaste trap (dakluik) van 3e verdieping naar terras op vierde verdieping. IPE hout hardhout vloer aanleg en hekwerk plus water en elektra aansluiting.

Opbouw hoekwoning

Verhogen nok, het opbouwen van achtergevel, verlengen voorste dakvlak, plaatsen van twee dakkapellen. De achtergevel verticaal optrekken ( ca. 2 meter) 1 bestaand kozijn herplaatsen en 1 nieuw. Opbouw bekleedt met Keralit in kleur, binnenzijde wanden 18 mm multiplex, bekleed met gipsplaat en gestuit. De bestaande zoldervloer door trekken in achtergevel / ondersteuningsbalk in achtergevel weggewerkt. In betonnen vloer trapgat zagen en constructie aan passen ( staal constructie) en deze aftimmeren, dichte trap met deur in overloop. Bestaande vlizotrap verwijderen en gat dicht storten. Muur doortrekken eerste etage tot achtergevel. In de twee ruimtes worden nieuwe plafonds aangebracht en gestuct. In de wanden houten kozijnen met stompe deuren. Achterzijde nieuwe dakgoot ( zink). In voor en achterzijde dakkapel voor 3 meter en achter 5 meter, met kunstof kozijn en draaikiep en vaste deel ventilatierooster. Glas hr met in de dakranden een rolluik Riolering rond 110 van door naar nieuwe verdieping. De bouwaanvraag, stijger kosten en de vrijkomende materialen afvoeren en de kraan kosten.

Vlizotrap vervangen door vaste trap op een zolder

Ik heb een vlizotap die ik wil laten vervangen voor ee vaste trap. Vlizo trap verwijderen, gat dichten, nieuwe gat maken en een vast trap monteren. Let op op zolder hebben wij vloerverwarming. Je moet dus in staat zijn om deze om te leggen op een of andere manier.

Wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen

Ik zoek een specialist die een grote wenteltrap kan verwijderen en hier 3 vaste dichte trappen van kan maken (betreft ook 3 verdiepingen). De trappen lopen tot zolder. De hoogtes zijn 272, 270 en 245 cm. Ik bespreek graag mogelijkheden en foto's met de specialist.

Trapgat in beton vloer en vaste trap naar zolder maken

Ik wil graag een trapgat maken in mijn betonnen zoldervloer.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder, ik heb nu een zolder trap.

Dakopbouw realiseren over gehele breedte woning

Wij willen graag een dak opbouw op onze woning van kunststof met een hout look, zodat we weinig onderhoud er aan hebben. De breedte van onze woning is 5,20 m bij ongeveer 5 of 6 m en wij willen de dakopbouw over het gehele dakoppervlak hebben. Ook moet er een vaste trap komen naar deze verdieping. De buren hebben een opbouw, dus wij gaan ervan uit dat het geen probleem zal vormen met de vergunningaanvraag. Wij hebben nog geen tekeningen laten maken. Waarschijnlijk zouden er wat aanpassingen aan de dakconstructie moeten worden gedaan. De vloer zou ook verbreed moeten worden, wij hebben nu een vliering midden in huis, deze moet dus verbreed worden. Er moeten 4 kozijnen in de opbouw komen, 2 voor en 2 achter. Het wordt een slaapkamer/ logeerkamer. Wij hebben financieel gekeken en het moet in principe lukken, maar dit is natuurlijk wel afhankelijk van hoe hoog de prijs uiteindelijk is.

Maken van een trap

Graag een vaste dichte trap maken van de eerste verdieping naar de zolder. Trapgat aanwezig, maar eventueel groter maken en daarnaast steunbalken plaatsen. Het zijn houten vloeren waarin gezaagd dient te worden. Het moet een trap worden van 13 trede. De borstwering dient binnen geplaatst worden. Landelijk / klassiek uitvoering. Combinatie hout & Inox / RVS, hout als materiaal. Greep met muurbevestiging als trapleuning.

Zolder naar woonetage verbouwen

Ik ben op zoek naar een aannemer die van mijn zolder een woonetage kan maken. Om dit te realiseren moeten de volgende werkzaamheden uitgevoerd worden: - Dubbelzijdige nokverhoging (5 meter breed) - Vaste trap naar zolder plaatsen - Afhankelijk van de kosten 1 of 2 dakkapellen plaatsen

Partners

Partners van Casius