Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor entresol bouwen van hout en metaal:

Entresol bouwen van hout en metaal

Ik wil graag een entresol laten maken met een afmeting van 285cm breed en 380 diep. De hoogte op 2meter. Het frame wil ik graag van staal en de vloer van hout) ook zal er een railing moeten komen. De entresol moet losstaand zijn. Mag wel vastgezet worden in bijvoorbeeld het plafond. Graag een offerte voor het materiaal en het monteren ervan. Graag ontvang ik een offerte
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor entresol bouwen van hout en metaal uit heel Nederland:

Entresol bouwen van hout en metaal

Wij zouden graag een entresol vloer laten maken in ons nieuwe bedrijfspand. Afmetingen zijn 7,31 x 7,00 m en de loophoogte zou circa 2,5 meter moeten worden. Er zou een trap bij moeten zitten en een railing.

Tl lamp met armatuur laten bevestigen

Onlangs heb ik een entresol in mijn magazijn laten bouwen en ik wil graag tl buizen onder de entresol laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 12-16 (enkel) buizen.

Entresol laten bouwen

Ik wil graag een entresol laten bouwen in mijn nieuw opgeleverde woning in Amsterdam. De plafondhoogte bedraagt 3. 80 meter en de entresol zal fungeren als een slaapkamer functie. De entresol zal geplaatst worden boven de ingang van de woonruimte. De deurpost van deze ingang is 2,25 meter hoog. Dit betekent dat er ongeveer 1. 45 meter ruimte zal bedragen tussen de entresol en het plafond. Afmetingen van de Entresol zullen ongeveer zijn: 3,45 meter breed 2,00 meter Breed Bijgevoegd de verkooptekening inclusief de positionering van de Entresol. Ik kom graag in contact met een bedrijf die mij kan helpen met het uitwerken van deze nu nog globale beschrijving.

Entresol bouwen

Ik wil een entresol laten bouwen op mijn kamer. De afmetingen van de vide zijn zo'n, 4.20 bij 2 meter, vlak boven de deur. Tussen de deur en het plafond is er een ruimte van 1.40 m. Muren zijn van kalkzand. Gelieve geen steunpaal maar bevestigen aan de 3 aangrenzende muren. Plafond mag niet bewerkt worden in verband met monumentaal pand.

Entresol laten bouwen

Ik wil in een kamer van 12 m2 een vide laten bouwen.

Zwart stalen constructie in slaapkamer bouwen

Een zwart stalen ombouw voor een entresol verdieping (zie foto in bijlage) Geen deuren. Alleen een vaste constructie van zwart staal met glas. De constructie moet in een hoek gemaakt worden. De 2 zijdes zijn respectievelijk 3. 67m en 3. 21m lang en hebben een hoogte van 1. 80m. In de bijlage is een foto van de entresol te zien. Op de foto is een aluminium hekwerk te zien. Op deze plaats moet een zwart stalen constructie komen tot aan het plafond om de entresol af te sluiten. De ingang van de entresol, waar de trap naar boven komt, moet open blijven. Hier hoeft geen deur geplaatst te worden.

Entresol in trapgat/vide bouwen

Op de 2e verdieping hebben wij een groot trapgat van ongeveer 1,9 x 4 m hierin zit de trap van de 1e naar de 2e. Hierin willen we een entresol laten bouwen van ongeveer 1,9 x 1,75 m en hiernaartoe een overloop.

Entresol bouwen van hout en metaal in vide

Ik heb een hal die in een waaier gebouwd, aan de achterkant van de hal loopt een knik in het midden. Op deze wand moet een vide komen. De vide kan niet alleen aan de muur vastgemaakt worden, de vide moet ook vastgemaakt worden aan de balken (nok). Er zal met een uitgebreide balkenconstructie gemaakt moeten worden of er zal met een metalen constructie gewerkt moeten worden. Er zal een trap met een links kwart draai moeten komen. De vide moet 90 cm breed worden en hij heeft een lengte van ongeveer 3.50 meter, inclusief knik. Vide moet met een knik gebouwd worden. Het is een moeilijke klus!

Entresol van hout bouwen

Graag wil ik een vide laten bouwen in ons kantoorpand (4 meter hoog), oppervlakte is ongeveer 3.70 meter breed en 2.50 meterdiep. Ik wil een vaste molenaarstrap bij de vide laten plaatsen. Graag twee offertes, de tweede offerte inclusief wit afgeschilderd

Entresol bouwen van hout en metaal

Het timmeren en inbouwen van een vide van hout en metaal. De vide komt in een bestaand nieuwbouwhuis. De afmetingen zijn 5 meter breed bij 3.50 meter diep. Het geheel moet kindvriendelijk worden afgewerkt. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaalkosten.