Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor traprenovatie aanbrengen:

Traprenovatie aanbrengen

Ik wil mijn trap laten renoveren met overzet plinten 13 treden 80 x 20 cm. Momenteel ligt er vloerbedekking.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor traprenovatie aanbrengen uit heel Nederland:

Traprenovatie met treden en stootborden

Ik heb een woning gekocht en ben die nu aan het opknappen. Ik heb een dichte trap met 15 treden en 16 stootborden, waar ik het tapijt vanaf haal. Ik wil daar graag traprenovatie op laten aanbrengen. Ik weet nog niet of ik laminaat of eikenhouten overzettreden wil. Ik ontvang graag uw offerte. De materialen moeten hier ook worden ingemeten en eventueel kunnen ze ook geleverd worden.

Laminaat leggen en traprenovatie aanbrengen

Laminaat leggen boven op de slaapkamers en de overloop. In totaal 24 m2. Tevens een traprenovatie met laminaat uitvoeren. De trap heeft 13 treden. Er hoeft geen oude vloerbedekking verwijderd te worden van de trap of boven. De materialen koop ik zelf. Graag een offerte die ik kan indienen bij de gemeente.

Traprenovatie van PVC of laminaat aanbrengen

Ik wil graag van 3 bedrijven offerte's ontvangen voor traprenovatie met Cando PVC en Laminaat of een alternatief welke jullie zelf leveren. Deze offerte's ontvang ik graag alleen per mail omdat ik telefonisch lastig te bereiken ben. Tevens zijn foto's van geleverde klussen ook een goede graadmeter om een keuze te maken.

Traprenovatie met verlichting inmeten en plaatsen

Wij zijn op zoek naar een vakman voor het inmeten en plaatsen van traprenovatie met overzet treden en verlichting op een dichte trap. Het gaat om een dichte trap met 16 treden en om 2 traptreden in onze hal. We willen daarvoor graag een offerte ontvangen met daarin ook het aanbrengen van materiaal op de stootborden en verlichting. Deze week geldt de korting van 25% bij Gamma en daar zou ik graag gebruik van maken. Het inmeten laat ik daarom graag heel snel verzorgen. Het gaat om treden met een maximale lengte van 130 cm en diepte van 38 cm.

Traprenovatie aanbrengen op een dichte trap

Wij hebben een dichte trap met 15 treden die nu geschilderd is. We willen graag traprenovatie laten plaatsen op de treden en stootborden. We krijgen graag een prijsindicatie voor diverse materialen en de arbeidskosten.

Traprenovatie aanbrengen

Bekleden van een trap bestaande uit 12 treden en 2 bochten. Er is tevens een traplift steunend op 4 treden. Bekleden met eiken overzettreden en schopborden. Materiaal moet nog aangeschaft worden.

Traprenovatie met laminaat of hout aanbrengen

Ik wil graag mijn trappen renoveren. De trap is nu leeg. Wij willen graag een houten of laminaten renovatie. De trap is dicht en heeft ongeveer 26 of 28 treden. Ik wil zowel de traptreden als de stootborden laten beleggen. De trap loopt in een hoek maar ik weet niet precies met hoeveel treden. Misschien kan er iemand komen kijken?

Trappen met PVC traprenovatie bekleden

Ik heb 2 dichte trappen met elk 13 treden en 2 x een lichte draai. Ik haal binnenkort de vloerbedekking eraf en zorg dat de ondergrond mooi glad en strak is. Daarna wil ik op de treden en stootborden pvc-traprenovatie laten aanbrengen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Momenteel worden er in mijn woning diverse klussen uitgevoerd. Ik verwacht dat de traprenovatie na half augustus kan worden aangebracht.

Traprenovatie van GAMMA aanbrengen

Ik heb een open houten trap met 15 treden en 2 x een draai. Ik wil daarop graag traprenovatie van Gamma laten aanbrengen, kleur grijs met een betonlook. Ik wil een afspraak maken om de trap hier te beoordelen en mij te adviseren. Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor alleen materiaal op de treden en ook voor het helemaal bekleden van de trap.

Trap renoveren

Ik heb een dichte houten trap met 12 treden waar ik graag traprenovatie op wil laten aanbrengen. Ik wil graag gebruik maken van een kortingsactie bij Gamma voor Flexxstairs materiaal. Ik laat de materialen hier graag vooraf inmeten en na levering monteren.

Partners

Partners van Casius