Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor traplaminaat aanbrengen:

Traplaminaat aanbrengen

Ik ben op zoek naar een vakman voor een traprenovatie met laminaat-overzettreden. Het zijn 13 of 14 treden. De trap van de begane grond naar de eerste verdieping. Eventueel ook de trap naar zolder.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor traplaminaat aanbrengen uit heel Nederland:

Garderobekast maken en laminaat op trappen aanbrengen

Ik wil in de gang van mijn woning een garderobe kast plaatsen. Ik wil deze op maat laten maken. Ook wil ik de 2 dichte trappen in mijn huis laten voorzien van traplaminaat. Ik laat het werk hier graag even beoordelen en bespreek dan de mogelijkheden. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Traplaminaat op de trap aanbrengen

Wij hebben onlangs een nieuwe, houten trap laten plaatsen in onze woonkamer. Het betreft een dichte trap met 2 kwart draaien. Wij willen deze trap laten bekleden met laminaat. Ook de onderkant van de treden moeten beplakt worden omdat deze te zien zijn vanuit de woonkamer.

Traplaminaat aanbrengen

Voor onze binnenhuis trap willen we graag traplaminaat zetten. het zijn 13 treden. traplaminaat moet zwart wit zijn. we willen graag een offerte hebben heoveel het gaat kosten als het gemonteerd wordt bij ons.. en we willen graag weten wat de montage kosten zijn.