Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Eindhoven of directe omgeving.

3130 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, garage / berging laten bouwen, garage achter het huis bouwen, vervangen kozijnen voorgevel, stalen binnenwand met deuren plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in een winkel maken, schuifdeur van staal en glas plaatsen, drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning, kozijnen en glas laten vervangen, schuifpui vervangen door twee ramen en een deur, stalen afscheiding met glas in woonkamer maken, stalen binnendeur en schuifdeur laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Eindhoven:

Deur vervangen

De achterdeur van mijn inpandige berging is aan vervanging toe. Ik wil bij Praxis een stompe buitendeur kopen, CanDo model ML559. Ik wil de oude deur laten verwijderen en ook laten afvoeren. De nieuwe deur moet worden afgehangen met hang- en sluitwerk en een draadglas ruit. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Hardhouten vlonder laten maken in loggia

Ik woon in een appartement met een loggia waarin ik voor het einde van het jaar een hardhouten vlonder met profiel wil laten leggen op hardhouten onderliggers. Bankirai of Kapur zolang de kleur maar wat meer naar het rood neigt dan naar het geel. De loggia is niet geheel rechthoekig omdat de open voorzijde enigszins schuin loopt. De afmetingen zijn ca. 3.80 meter x 2.10 / 2.30 meter. Het appartement werd destijds opgeleverd met stenen straattegels in de loggia, die niet gelijkmatig gelegd zijn, hier en daar wat hoogteverschil. Het is de bedoeling dat de vlonder op de tegels gelegd wordt. De tegels mogen niet verwijderd worden. Het liefst wil ik een vlonder die uit 3 of 2 delen bestaat, zodat ik indien nodig bladeren of andere rommel die onder de vlonder verdwijnt kan verwijderen, zeer zeker in de herfst als de bladeren en naalden van de terrasplanten die er nu staan, afvallen. Ik heb de plattegrond van het appartement bijgevoegd. Het gaat om appartement type E. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte. Ik verwacht nog geen gedetailleerde offerte, maar wel een onderverdeling naar verwachte manuren en materiaal.

Binnendeurkozijnen renoveren en binnendeuren vervangen

Graag zou ik op korte termijn een offerte te ontvangen voor het (waarschijnlijk) vernieuwen dan wel renoveren van twee binnendeurkozijnen en het leveren/afhangen van vier nieuwe binnendeuren. Het gaat om een oud appartement in Stratum, Eindhoven, wat ik geheel aan het verbouwen/opknappen ben en de oude binnendeuren waren niet meer te redden ;-)

Taatsdeur tussen hal en woonkamer plaatsen

Wij willen graag een taatsdeur tussen hal en woonkamer. Afhankelijk van de kosten in aluminium of hout. Maten ongeveer 2. 50 hoog/1. 80 breed. Aluminium met slank profiel (met glas)

Trapbekleding plaatsen

Wij willen trapbekleding bij de Gamma kopen en via jullie laten plaatsen. Via deze weg vragen wij graag een offerte aan voor het monteren van de trapbekleding treden van een open trap (enkel de traptreden). - 13 Treden van een gesloten trap (traptreden met stootranden); - Het betreffen alleen CanDo traptreden van traptreden eiken fineer 100 x 30 cm.

Deuren afhangen

We willen graag een aantal (afhankelijk van de prijs tussen de 3 en 7) binnendeuren vervangen en laten ophangen. Het gaat om stompe deuren. De deur van gang naar woonkamer willen we waarschijnlijk met glas. De rest zijn gewoon simpele deuren.

Scharnierende stalen deur monteren

We willen graag een enkele, stalen deur van 2,30 x 1 meter. Kleur: zwart. Staanders: 2 dus met 3 vlakken glas. Met scharnieren. Dikte van het staal afhankelijk van wat er mogelijk is. De oude deur met kozijn halen we zelf weg. Moet er een heel kozijn geplaatst worden voor de nieuwe deur of kan er alleen een profiel gezet worden voor de scharnieren?

Lichtkoepels plaatsen in aanbouw

Ik wil graag dat er 2 lichtkoepels of een lichtstraat geplaatst worden in de aanbouw. Ik laat mij graag adviseren over de grootte van de lichtkoepels of de lichtstraat. Ik weet namelijk niet zeker wat ik wil hebben.

Vensterbank op maat maken

Ik ben op zoek naar bedrijf dat de vensterbank voor in onze woonkamer op maat kan maken en plaatsen. Materiaal onderhoudsvrij en waterafstotend. Het gaat om een vensterbank van ongeveer 2,80 meter bij 53 cm (exacte maten wil ik graag opgemeten hebben omdat er scheve hoeken aan zitten) Het gaat om een overzet vensterbank. De oude tegelvensterbank blijft er onder zitten en er is dus een overzetrandje vereist. Liefst met sierrand en hoogglans wit. Graag ontvangen wij een passend bod/offerte.

Louvredeuren op maat maken

Ik wil graag dat er twee louvre deuren van de vloer tot het plafond in kozijnen worden geplaatst. Deze moeten nog opgemeten worden. De opening voor de deuren is 250 x 150 cm.

Schuurdeur vervangen met sluitwerk

Ik wil een nieuw schuurdeur laten plaatsen van type ML 480 Buitendeur inclusief hang- en sluitwerk.

Rubbers vervangen van een serredak

Wij hebben aan onze woning een 25 jaar oude serre met een dak van liggers en polycarbonaat kanaalplaten. De serre is 550 cm breed en 250 cm diep. Binnenkort gaat de schilder hier aan de slag en daarbij moeten de kanaalplaten van de serre af om hem ruimte te geven. Ik wil dan ook direct de rubbers die aan de binnenzijde en buitenzijde van het serredak aanwezig zijn laten vernieuwen. De huidige rubbers zijn vergaan. Ik ben op zoek naar een vakman voor het leveren en plaatsen van de rubbers en hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Tafelblad van eikenhout opnieuw schuren

Dag, Ik wil graag mijn tafelblad van eikenhout (240 cm x 120 cm) laten schuren (thuis). Kunt u een prijsindicatie/offerte geven? Bedankt!

Houten berging met zadeldak plaatsen

Ik zou graag de kosten weten voor het plaatsen van de houten Berging GR2/zadeldak Afmeting: 180x90 cm en 216 hoog van Praxis. Plaatsen op het terras. Technische specificaties: Behandeld Onbehandeld Deur dubbel Dakbedekking Bitumen Benodigd dakshingles Ik zorg dat alle materialen aanwezig zijn.

Dicht raam openmaken

Het gaat om een raam met witte plastic kozijnen, het raam bestaat uit ongeveer 4 aaneengesloten ramen, met kozijn ertussen, het is dus een geheel. Afmeting per raam is ongeveer 120x100cm. Graag willen we 1 van die ramen kunnen openen voor ventilatie van het pand. Is dit mogelijk en wat zijn de kosten hiervan?

Sluitwerk repareren en isolatie aanpassen

Omdat drie ramen niet goed sluiten moeten deze even gerepareerd worden. Ook moet er isolatiemateriaal aangebracht worden bij twee andere ramen omdat dat losgelaten is.

Binnenwand plaatsen

Wij willen een tussenwand laten plaatsen van 2,10 x 2,65 meter in hout afgewerkt met gipsplaat (stuc klaar). We wonen in een jaren '30 woning met houten vloeren. De wand moet worden geplaatst tussen de keuken en woonkamer (tot tegen de achtergevel van de woning). We laten dit graag uitvoeren tussen 18 en 22 september en ontvangen daarvoor uw prijsopgave.

Houten boeiboorden vervangen door kunststof

Ik heb bij mijn woning een dubbele schuur met plat dak, die aan 1 zijde geschakeld is met de schuur van de buren. De houten boeiboorden op de schuur zijn aan vervanging toe. Het gaat om in totaal ongeveer 18 meter lengte aan 3 zijden van de schuur. Ik wil ze laten vervangen door een onderhoudsvrij materiaal, bijvoorbeeld kunststof. Ik laat de klus hier graag even opmeten en ontvang daarbij dan uw offerte. Ik laat dan de conditie van de ramen en kozijnen van de schuur ook even door u beoordelen. Misschien is daaraan onderhoud nodig of moeten die ook worden vervangen. Dit heeft echter minder prioriteit dan de boeiboorden.

Garagedeuren aanpassen en luikje vervangen

Wij hebben als garagedeur nu 3 aan elkaar gekoppelde houten deuren. We willen naar een situatie toe dat er 1 vaste deur of paneel in komt die niet open kan. Daarnaast moeten er dan 2 openslaande deuren in. We laten graag door een vakman beoordelen of de huidige deuren daar geschikt voor zijn of dat die vervangen moeten worden. Verder hebben wij in de muur van onze woonkamer een houten luikje van ongeveer 26 x 41 cm. We willen dat graag laten vervangen door een klein kozijn/raam met vast glas of door alleen een ruit in een metalen frame. We krijgen ook hiervoor graag uw advies. Ook ontvangen wij voor beide klussen graag een afzonderlijke prijsopgave.

Dakraam plaatsen

Ik wil graag dat er een dakraam geplaatst wordt. De afmetingen zijn 98 bij 78 cm maar dat is niet helemaal zeker.

Draai kantelraam sluit niet goed meer

Onze draai kantelramen sluiten niet meer zoals het hoort. Mogelijk dat het beslag opnieuw moet worden afgesteld.

Kozijnen en ramen vervangen

A. Raam 2709 X 1709 mm - aluminium kozijnen/dubbel glas moeten vervangen worden; B. Raam 1283 X 1083 mm - dubbel glas moet vervangen worden, houten kozijnen zijn goed. Zowel leveren als plaatsen.

Binnendeuren inkorten, monteren en hangen

Ik wil 3 binnen-opdekdeuren laten inkorten (van 201,5 naar 198,5 cm ONGEVEER). Deze deuren zijn gekocht bij Praxis, merk CanDo, deze zijn door de fabrikant al in de lak gezet (UV bestendige RAL lak). Het hang en sluitwerk monteren en deuren hangen.

Koof in de keuken maken met optioneel spotjes er in

Ik ga over enkele maanden mijn woning verlaten. Voor die tijd wil ik in de keuken graag een oude koof laten vervangen omdat die er niet zo mooi uit ziet. De nieuwe koof moet ongeveer 300 cm breed en 40 tot 50 cm diep worden. Eventueel moeten er spotjes in verwerkt worden. Graag wil ik de geschatte kosten hier van. De keuken is mat wit met een imitatie beton donker grijs blad.

Inbouwkast maken op zolder

Heer/mevrouw, Wij zijn op zoek naar een vakman die voor ons een inbouwkast kan maken op zolder. Wij hebben een schuin dak. De kast komt op de helft van de zolder, waar we niet slapen. Ongeveer 4 meter lengte. Tot een hoogte van circa 2 meter. We hebben zelf al een tekening ervoor gemaakt. Die kan ik mailen.