Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Eindhoven of directe omgeving.

3268 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen, canexel door kunststof vervangen bij een chalet, trappenhuizen opnieuw schuren en bekleden, keralit op de chalet aanbrengen, houten kozijnen in monumentale woning vervangen, stalen deur en stalen wand plaatsen, vervangen van kozijnen, dubbelglas plaatsen en kozijnen vervangen, taatsdeur en glazen wand plaatsen, kozijnen en glas laten vervangen, trappen maken en plaatsen, taatsdeur plaatsen, kozijnen vervangen, beschimmelde ramen vervangen, vaste trapconstructie naar zolder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Eindhoven:

Gat zagen in het plafond

Ik zou gebruik willen maken van de bergruimte op zolder. De buren hebben een lichtkoepel op het dak, dus er zit bruikbare ruimte. Graag zouden we een prijsindicatie ontvangen voor het zagen van een gat in het plafond van hout en een bekisting laten plaatsen waar de vlizotrap in geplaatst moet worden. Het is een huis van 1946. De muren lijken wel van peperkoek.

Tussenwand plaatsen

Hi, I want to separate my bedroom into two. So, I would like to install a partition of 3 m length and 2,6 m height. Could you please make an offer for installation service including the material cost? The circled wall in the attached picture doesn't exist in the house. This needs to be installed.

Sluiting van het draai-/kiepraam repareren

Mijn draai kiepraam sluit niet meer. Het kruksysteem is kapot en maakt geen contact met het mechanisme. Het lukt mij niet om dit zelf te repareren. Het is een kunststof kiepraam.

Blokhut plaatsen

Ik wil een eenvoudig tuinhuis met een open en een gesloten gedeelte laten monteren. De afmeting is 620 bij 295 cm. Het tuinhuis is opgebouwd vanuit het stapelbouw principe en daarom makkelijk in elkaar te zetten. De dubbele deuren hebben ramen en een cilinderslot. Dit tuinhuis wordt standaard geleverd inclusief dakleer, dakverankering, hang- en sluitwerk en een duidelijke opbouwbeschrijving. Wij zullen er voor zorgen dat er een fundering is aangelegd voor de blokhut.

Dakraam plaatsen van Velux

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het nieuw plaatsen van een dakraam. We hebben een Velux SK06 dakraam (110 x 110 cm) op het oog (dit willen we zelf aankopen via de GAMMA). Kunt u ons een offerte sturen voor het plaatsen van dit raam in ons dak (golvende dakpannen)? Graag zouden we ook willen weten hoe het raam afgewerkt wordt en welke materialen we hiervoor aan moeten schaffen. Ons dak is aan de binnenzijde bedekt met multiplex platen.

Wieltjes onder stoelen vervangen door poten

Ik wil voor 4 stoelen de wieltjes vervangen door pootjes, omdat schoonmoeders al 2 x gevallen is. De poten zijn van aluminium, rond, recht en binnenmaat is 15 mm. De stoelen mogen niet lager worden. Hoogte van de wieltjes is 60mm. Is dat mogelijk en wat zullen de kosten zijn?

Trap zandstralen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Jaren 80 woning met twee donker bruine (gebeitste/gelakte? ) open trappen + leuningen + traphekjes. Van begane grond naar 1e verdieping en van 1e verdieping naar de zolder. Deze willen we beiden graag lichter maken en mat lakken. Wat zijn de kosten hier ongeveer van?

Renewing of the frontdoor

Hello! We would like to have a new front door with basic requirement (white color with isolated glasses). And the type could be the same as Cando ML 755 . The size is around 211,5 x 83 cm. Could you contact us and provide the offerte?

Aluminium trapleuning laten monteren

Ik wil graag een trapleuning van aluminium laten ophangen.

Klemmende deur herstellen

Het betreft een aan de onderkant klemmende hardhouten voordeur. In de winter klemt de deur en 's zomers niet. Deze moet waarschijnlijk een beetje bijgeschaafd worden.

Binnendeur ophangen

Een binnendeur op laten hangen van 83 bij 211,5 cm. Geen voorwerk nodig, alleen het op laten hangen van de deur.

Verlaagd plafond plaatsen

Ik zou graag een verlaagd plafond willen laten plaatsen waar (LED) inbouwspotjes in gezet kunnen worden. Het plafond moet zo'n 7-8 cm omlaag. Het gaat om de totale begane grond: woonkamer, keuken en hal. Alles bij elkaar zo'n 50 m2. Gewone gipsplaten zijn prima. Moet wel op korte termijn kunnen gebeuren.

Zolderramen Fenstro plaatsen

Wij willen 2 zolderramen plaatsen, waarschijnlijk van het merk Fenstro 45 x 73 cm. Eén raam is nieuw en geen probleem, de ander is ter vervanging van een bestaand kleiner raam. Aan de voorzijde van dit raam lopen 2 verwarmingsbuizen. Vlakbij is ook een uitgang van de verwarmingsketel (zie foto). Het raam moet daarom mogelijk van buitenaf geplaatst worden. Inclusief afwerken.

Glazen tafel repareren

Ik heb een glazen tafel van 70 x 130 cm, hoog 39 cm, met onder en bovenblad (zie foto's). Aan 1 kant zitten beide poten los. Wat kost het om deze weer aan het blad vast te maken/verlijmen? Het is een erfstuk en heeft dus betekenis voor ons.

Lekkend houten kozijn vervangen

Ik zoek iemand die mijn lekkende houten kozijn van 150 x 110 cm, kan vervangen voor een nieuw kozijn door 2 (liefst) kantelramen met dubbel glas en van hout, geen kunststof.

Deur en deurkozijn laten plaatsen

Het gaat om een huurwoning, dus een zo goedkoop mogelijke deur en een deurkozijn laten plaatsen (ter vervanging van een bestaande deur). Gewoon standaard. Bij tevredenheid kan er ook een serre-aanbouw gerealiseerd worden in de toekomst.

Afgewaaid afdak laten herstellen

Ik wil dat het kunststoffen afdakje (3 bij 3 meter) van mijn schuur gerepareerd wordt. De tuin is goed toegankelijk.

Nieuw plafond van gipsplaten aanbrengen

Ik zou graag willen weten hoeveel het zou kosten om een plafond van metaal dat ik in mijn woonkamer heb te vervangen voor een nieuw gipsplaten plafond. Dit is een plafond in een L-vorm met ongeveer 35 m2 en voorzien van een installatie van led-verlichting.

Stompe binnendeuren monteren

Ik wil twee binnendeuren hebben met facetglas en deze wil ik vervolgens af laten lakken. Het gaat om 2 deuren van 82,5 x 201,5 cm. Het moeten stompe deuren worden en de kleur in overleg beslissen.

Lekkend dakraam controleren en herstellen

Mijn kleine dakraam lekt als het hard regent. Ik heb zelf niets kunnen zien wat kapot is. Ik wil graag dat er iemand gaat kijken wat er aan de hand is. Het dakraam is ongeveer 40 bij 40 cm.

Dakvensters plaatsen

Plaatsen van 2 dakvensters onder elkaar, afmeting 55 x 78 of 55 x 98 cm elk. Plaatsen in een hellend dak 30 a 35 graden, prefab dakplaat (bouwjaar 2008) met platte pannen. Compleet met afwerking zowel de buitenkant als binnenkant. Graag ontvang ik een offerte.

Schuifdeur maken onder schuin zolderdak

Ik wil graag schuifdeuren maken onder schuin dak aan beide kanten van de zolder. Metingen per kant: lengte 80 cm, breedte 260 cm.

Binnendeur WC inkorten

Ik wil de houten WC-deur 4 mm laten inkorten.

Stalen taatsdeur plaatsen

Enkele taatsdeur, 2.60 meter x 1.00 meter, kleur: zwart.

Driepuntsluiting in voor- en achterdeur

Meerpuntsluiting in de voor- en achterdeur maken. Graag een prijsopgave voor plaatsen van een driepuntsluiting inclusief het beslag. Cilinders overzetten. Het zijn houten deuren met aan de bovenzijde een glaspaneel. Bij de scharnierende delen dievenklauwen plaatsen. De deuren zijn van de jaren 1980.