Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Eindhoven of directe omgeving.

3185 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage als bijgebouw bouwen, vaste steiger plaatsen rondom het huis, garage of berging in de tuin bouwen, garagebouw: garage laten bouwen, huidige garage vergroten, aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden, deuren vervangen door pendeldeuren, yogaruimte maken in de tuin, deur en deurkozijn laten plaatsen, bestaande garage vervangen, stalen schuifdeuren laten plaatsen, kunststof klapdeuren laten plaatsen, aluminium taatsdeuren plaatsen, oude schuur vernieuwen, pendeldeur met panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Eindhoven:

Gipsplaten plafonds vervangen

In onze keuken is door een huisfeestje het plafond beschadigd. Er zijn 6 gaten (handgrootte) in het gipsplaten plafond geslagen. Waarschijnlijk is het snelst / goedkoopst om stukken nieuwe gipsplaat daar in te zetten. Betreft een studentenhuis, liefst dus een goedkope / snelle oplossing, hoeft er niet fantastisch uit te zien. Voordat we het laten uitvoeren ben ik benieuwd naar hoeveel dat ongeveer gaat kosten. Betreft dus een offerte voor het vervangen van 6 stukken gipsplaat in een bestaand gipsplaten plafond. Achterconstructie is nog in orde, dus betreft netjes uitzagen van de gaten en nieuw stuk gipsplaat erin zetten.

Trap renoveren en laminaat leggen

Heer/mevrouw, Graag ontvang ik een indicatie van de kosten die verbonden zijn aan een traprenovatie en het leggen van laminaat in de woonkamer, keuken en bijkeuken. De trap heeft 13 treden en 2 kwart draaien. Het oppervlakte van de vloer is 43 m2. Inclusief graag met alle materialen en uurloon van degene die het moneert/legt. Hartelijk dank. Prijdindicatie zowel met als zonder laminaat.

Rubbers van kunststof kozijnen vervangen

20 a 25 meter (en dat zowel aan binnen- als buitenkant) rubber van kunststof kozijnen vervangen. Kozijnen bevinden zich op de benedenverdieping, aan de voorzijde van de woning.

Garage met plat dak bouwen

Naast het nog te bouwen huis willen wij graag een garage met plat dak laten bouwen. De garage zal 14 bij 3.50 meter moeten worden. Er zal 6 meter grenzen aan de woning. De garage dient geïsoleerd te worden, krijgt een garagedeur en loopdeur en mag verder casco worden opgeleverd. De woning zal gebouwd worden op een strokenfundering op staal. Er is nog geen vergunning aangevraagd voor de garage.

Stalen binnenwand plaatsen

Graag offerte van een stalen binnen wand. De gehele breedte is 3. 80 m er moet een dubbele taatsdeur in komen. En dan 2 vaste panelen.

Wielen van de schuifpui vervangen

Schuifpui schuift heel moeilijk.

Traprenovatie aanbrengen

Ik wil mijn trap laten renoveren met overzet plinten 13 treden 80 x 20 cm. Momenteel ligt er vloerbedekking.

Boeiborden vervangen door kunststof of aluminium

Wij wonen in een vrijstaande woning met een erker. De boeiborden van Trespa zijn oud en willen wij graag laten vervangen door kunststof of aluminium boeiborden. De oppervlakte zal ongeveer 45 m2 en is goed bereikbaar. Het puin zal door de vakman afgevoerd moeten worden.

Tuinhuis repareren

Ik wil mijn tuinhuisdeur vanwege inbraak herstellen, dus onder andere het slot vervangen en de hut rechtzetten. Dit staat nu schuin vanwege de inbraak. Ze wilden de zonwering meenemen, maar dit stond achter onze blokhut. Dus de blokhut is verschoven. En nu staat onze blokhut schuin.

Paneel in kunststof voordeur vervangen

Ik wil graag een voordeurpaneel wat geheel dicht is, vervangen door een paneel met daarin een raam. Een kunststof deur, standaard formaat. Wat zou dit gaan kosten?

Deur vervangen

De achterdeur van mijn inpandige berging is aan vervanging toe. Ik wil bij Praxis een stompe buitendeur kopen, CanDo model ML559. Ik wil de oude deur laten verwijderen en ook laten afvoeren. De nieuwe deur moet worden afgehangen met hang- en sluitwerk en een draadglas ruit. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Hardhouten vlonder laten maken in loggia

Ik woon in een appartement met een loggia waarin ik voor het einde van het jaar een hardhouten vlonder met profiel wil laten leggen op hardhouten onderliggers. Bankirai of Kapur zolang de kleur maar wat meer naar het rood neigt dan naar het geel. De loggia is niet geheel rechthoekig omdat de open voorzijde enigszins schuin loopt. De afmetingen zijn ca. 3.80 meter x 2.10 / 2.30 meter. Het appartement werd destijds opgeleverd met stenen straattegels in de loggia, die niet gelijkmatig gelegd zijn, hier en daar wat hoogteverschil. Het is de bedoeling dat de vlonder op de tegels gelegd wordt. De tegels mogen niet verwijderd worden. Het liefst wil ik een vlonder die uit 3 of 2 delen bestaat, zodat ik indien nodig bladeren of andere rommel die onder de vlonder verdwijnt kan verwijderen, zeer zeker in de herfst als de bladeren en naalden van de terrasplanten die er nu staan, afvallen. Ik heb de plattegrond van het appartement bijgevoegd. Het gaat om appartement type E. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte. Ik verwacht nog geen gedetailleerde offerte, maar wel een onderverdeling naar verwachte manuren en materiaal.

Binnendeurkozijnen renoveren en binnendeuren vervangen

Graag zou ik op korte termijn een offerte te ontvangen voor het (waarschijnlijk) vernieuwen dan wel renoveren van twee binnendeurkozijnen en het leveren/afhangen van vier nieuwe binnendeuren. Het gaat om een oud appartement in Stratum, Eindhoven, wat ik geheel aan het verbouwen/opknappen ben en de oude binnendeuren waren niet meer te redden ;-)

Taatsdeur tussen hal en woonkamer plaatsen

Wij willen graag een taatsdeur tussen hal en woonkamer. Afhankelijk van de kosten in aluminium of hout. Maten ongeveer 2. 50 hoog/1. 80 breed. Aluminium met slank profiel (met glas)

Trapbekleding plaatsen

Wij willen trapbekleding bij de Gamma kopen en via jullie laten plaatsen. Via deze weg vragen wij graag een offerte aan voor het monteren van de trapbekleding treden van een open trap (enkel de traptreden). - 13 Treden van een gesloten trap (traptreden met stootranden); - Het betreffen alleen CanDo traptreden van traptreden eiken fineer 100 x 30 cm.

Deuren afhangen

We willen graag een aantal (afhankelijk van de prijs tussen de 3 en 7) binnendeuren vervangen en laten ophangen. Het gaat om stompe deuren. De deur van gang naar woonkamer willen we waarschijnlijk met glas. De rest zijn gewoon simpele deuren.

Scharnierende stalen deur monteren

We willen graag een enkele, stalen deur van 2,30 x 1 meter. Kleur: zwart. Staanders: 2 dus met 3 vlakken glas. Met scharnieren. Dikte van het staal afhankelijk van wat er mogelijk is. De oude deur met kozijn halen we zelf weg. Moet er een heel kozijn geplaatst worden voor de nieuwe deur of kan er alleen een profiel gezet worden voor de scharnieren?

Lichtkoepels plaatsen in aanbouw

Ik wil graag dat er 2 lichtkoepels of een lichtstraat geplaatst worden in de aanbouw. Ik laat mij graag adviseren over de grootte van de lichtkoepels of de lichtstraat. Ik weet namelijk niet zeker wat ik wil hebben.

Vensterbank op maat maken

Ik ben op zoek naar bedrijf dat de vensterbank voor in onze woonkamer op maat kan maken en plaatsen. Materiaal onderhoudsvrij en waterafstotend. Het gaat om een vensterbank van ongeveer 2,80 meter bij 53 cm (exacte maten wil ik graag opgemeten hebben omdat er scheve hoeken aan zitten) Het gaat om een overzet vensterbank. De oude tegelvensterbank blijft er onder zitten en er is dus een overzetrandje vereist. Liefst met sierrand en hoogglans wit. Graag ontvangen wij een passend bod/offerte.

Louvredeuren op maat maken

Ik wil graag dat er twee louvre deuren van de vloer tot het plafond in kozijnen worden geplaatst. Deze moeten nog opgemeten worden. De opening voor de deuren is 250 x 150 cm.

Schuurdeur vervangen met sluitwerk

Ik wil een nieuw schuurdeur laten plaatsen van type ML 480 Buitendeur inclusief hang- en sluitwerk.

Rubbers vervangen van een serredak

Wij hebben aan onze woning een 25 jaar oude serre met een dak van liggers en polycarbonaat kanaalplaten. De serre is 550 cm breed en 250 cm diep. Binnenkort gaat de schilder hier aan de slag en daarbij moeten de kanaalplaten van de serre af om hem ruimte te geven. Ik wil dan ook direct de rubbers die aan de binnenzijde en buitenzijde van het serredak aanwezig zijn laten vernieuwen. De huidige rubbers zijn vergaan. Ik ben op zoek naar een vakman voor het leveren en plaatsen van de rubbers en hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Tafelblad van eikenhout opnieuw schuren

Dag, Ik wil graag mijn tafelblad van eikenhout (240 cm x 120 cm) laten schuren (thuis). Kunt u een prijsindicatie/offerte geven? Bedankt!

Houten berging met zadeldak plaatsen

Ik zou graag de kosten weten voor het plaatsen van de houten Berging GR2/zadeldak Afmeting: 180x90 cm en 216 hoog van Praxis. Plaatsen op het terras. Technische specificaties: Behandeld Onbehandeld Deur dubbel Dakbedekking Bitumen Benodigd dakshingles Ik zorg dat alle materialen aanwezig zijn.

Dicht raam openmaken

Het gaat om een raam met witte plastic kozijnen, het raam bestaat uit ongeveer 4 aaneengesloten ramen, met kozijn ertussen, het is dus een geheel. Afmeting per raam is ongeveer 120x100cm. Graag willen we 1 van die ramen kunnen openen voor ventilatie van het pand. Is dit mogelijk en wat zijn de kosten hiervan?