Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Eindhoven of directe omgeving.

3287 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: serie-matige Houtskelet Chaletbouw (eerst 1 daarna mogelijk 22), losstaande houten schuur met serre/veranda, terrasoverkapping realiseren, 3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), bekleding trap nieuwbouwwoning, vide realiseren, keerwand plaatsen, achterpui van een woning wijzigen of vervangen, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, 4 kunststof kozijnen vernieuwen, deuropening vergroten in een draagmuur, trap bekleden of heel nieuwe trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Eindhoven:

Vervangen 4-pans dakraam door Veluxraam FK06

Ik wil graag een 4-pans dakraam en laten leveren en plaatsen het gaat om een Velux kantelraam FK06 - blank gelakt grenenhout. Inclusief afvoer van afval.

Monteren schuifdeuren StoreMax

Op de website van Praxis hebben we Storemax schuifdeuren uitgezocht. We zoeken iemand die deze deuren wil monteren. Het gaat om een inbouwkast die we zelf tussen twee muren hebben gemaakt.

tapijt trap verwijderen en opnieuw materiaal aanbrengen

Ik wil graag de vastgelijmde vloerbedekking op 2 trappen laten verwijderen. Het zijn 13 treden per trap. Als het tapijt verwijderd is wil ik graag iets anders aanbrengen, hierover ontvang ik graag advies. Ik wil geen tapijt meer.

Vliering op zolder laten maken

Ik wil graag een vliering met trap/ladder op de zolder van mijn nieuwbouwhuis laten plaatsen. De nokhoogte is in totaal 5,92 meter en de vliering moet ongeveer 4 meter bij 3 meter breed worden. Op dit moment hebben we een ‘open’ zolder. Hier willen we 2 tussenmuren (gipswand) van 3 meter en 5 meter lang en ongeveer 2,65 meter hoog plaatsen, zodat er aparte kamers op zolder worden gecreëerd. Graag optioneel opties qua afwerking vermelden.

Reparatie tuinhuis

Mijn tuinhuis (Douglashout) van medio 2013 is overkapt en bedekt met Rubberflex folie en voorzien van een afvoerpijp voor regenwater. Deze is helaas niet goed geplaatst omdat het water 2-3 cm. op het dak blijft staan en daardoor in de loop der jaren 5 cm. naar het midden is doorgezakt. Daarnaast is bij de staanders/stijlen die het dak dragen houtrot ontdekt omdat door rechtstreekse plaatsing op de onderliggende tegels water wordt opgenomen (er zijn destijds geen poeren gebruikt). Ik wil graag e.e.a. laten repareren en wil graag een schatting van de hiermee samenhangende kosten.

Dakraam plaatsen en dicht maken

Ik wil graag een kunstof dakraam vaan ongeveer 75x135 laten plaatsen aan de voorzijde en het dakraam aan de achterzijde laten verwijderen en dicht laten maken. Graag op korte termijn

Plaatsen van ondersteunende gording op zolder (dak hangt iets door)

Bij plaatsing van onze nieuwe dakkapel 2 jaar geleden is 1 gording over de gehele breedte van het dak verwijderd. Hier is geen gording voor teruggekomen en wij denken nu dat dat niet in orde is. Optisch lijkt het dak ook iets door te hangen. Wij willen graag een nieuwe gording aan de bovenzijde van de dakkapel terug laten plaatsen want dit lijkt nodig. Graag een timmerman met ervaring met dakconstructies.

Insteekgrendel dubbele tuindeur vervangen

Insteekgrendel dubbele tuindeur is afgebroken. Alles geprobeerd. Laatste poging : schroevendraaier door de deur geslagen. (klein gat aan de buitenkant) om de pin uit de deur te draaien.

Een vaste trap plaatsen naar zolder

Ik zoek een specialist die een trap naar zolder kan aanleggen. De oude vlizotrap en bijbehorende gat zijn dicht gemaakt/verwijderd. Daarnaast is er een nieuw gat in de vloer gemaakt voor de nieuwe trap. Het gaat dus om het leveren en plaatsen van een houten (open) trap naar zolder.

Metalen kozijn zolder vervangen door houten kozijn

Ivm kou: metalen kozijn vervangen door houten kozijn. Graag 3 prijzen: 1. alleen kozijn vervangen door houten kozijn, zonder glas. 2. kozijn vervangen door houten kozijn incl HR++ glas. 3. evt andere opties? Datum wanneer oplevering. Kozijn is nu ca 1.50 m breed en 60 cm hoog. Oude dakkapel uit de jaren 50.

Zachtboard plafond laten vervangen

Ik wil graag mijn plafonds laten stucen. Zitten nu zachtboard plafonds in. gaat om de eerste en tweede verdieping, in totaal oppervlakte over twee verdiepingen: 70m2. Plafonds zijn 2,70 m hoog ong. Nog geen gewenste afwerking in gedachte.

Trapgat uit het beton zagen en vaste trap plaatsen

Offerte voor de volgende materialen en werkzaamheden: Vuren-trap met dubbele-kwart Trede 38 mm Stootbord 18 mm MDF Trapbomen 40 mm Hoofdbaluster 85*85mm Muurleuning 80*40 mm Inclusief monteren Traphek/balustrade Spijlen 35*35 mm Onder-regel 70*30 mm Boven-regel 80*40 mm 1* gegrond Trapgat construeren Inzagen-verwijderen Afvoeren materialen Hoeklijn stellen Alles aanstorten bestaand gat dicht storten

Schuifdeur overloop 1e verdieping plaatsen

Wij willen een schuifdeur op de gang eerste verdieping die het trapgat kan bedekken. In de winter zal hij dan voor het trapgat naar beneden staan en in de zomer voor het trapgat naar zolder. Deze komt op de overloop op de 1e verdieping. De bedoeling is dat deze voor het trapgat naar benden en het trapgat naar zolder komt, die van links naar rechts geschoven kan worden. Deze zou ongeveer 2.15 m breed bij 2.38 m worden. Het gaat om 1 deur. Het moet een stevige deur worden, graag advies over het best te gebruiken advies. Rond september zouden we de deur willen hebben.

Balkondeuren bijschaven en afwerken

Mijn balkondeuren (2) klemmen. Ochtend geen probleem, middag door de zon uitgezet en moeilijk open te krijgen. Ik wil ze bij laten schaven en dat deel opnieuw lakken en verven.

Afscheiding schutting op dakterras plaatsen

Het dakterras is 5,5 meter diep en 5 meter breed. In het midden willen de buren en wij graag een manshoge houten afscheiding (van 5 meter). Het houtsoort willen we budgetvriendelijk.

Binnendeuren leveren en afhangen (7 stuks opdekdeur)

Graag willen we binnendeuren laten afhangen en eventueel leveren. We weten nog niet precies welke deuren we willen, maar het zijn wel opdek deuren. Het gaat om in totaal 7 deuren incl. Wc- en douchedeur. Afhankelijk van de deuren natuurlijk, willen we weten wat dit gaat kosten om de deuren te laten afhangen. Het betreft houten kozijnen waar de deuren in gehangen moeten worden.

Draai kiepraam repareren / 2 kozijnen aanpassen naar draai-/kiep

We hebben een drietal houten draai-/kiepramen die niet meer fatsoenlijk functioneren. Graag willen we dit opgelost hebben. Het betreft een deur (2,40mx0.80), een groot raam (1,55x1.60m) en een kleiner raam (1.10 bij 1.15m) Daarnaast willen we een oplossing voor 2 ramen die 5 hoeken hebben (1 in top) (0,85 breed, 1.10m hoog) doe nu halverwege scharnieren zodat we er horren in kunnen gaan plaatsen.

Spoedklus: raamdorpel vervangen en trespa platen aanbrengen

Kozijn voorzijde van 300 cm breed onderdorpel vervangen en 5 x plaat onder de ramen vervangen door trespa. Graag morgen komen kijken en deze week komen maken ivm met het bestraten van de voortuin.

Vervangen kozijnen en deuren en plaatsen raam

1x openslaande deuren voor de tuin met 2 zijlichten. Totaal 3750 mm breed, 2350 mm hoog. 1x binnendeur vervangen inclusief kozijn en draairichting draaien. 1x doorgang binnen dichtmaken met raam Inclusief montage aub

Vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap

Graag laat ik een vaste open houten zoldertrap plaatsen en trapgat maken houten vloer. Plafondhoogte is ongeveer 3 m. Het is een normaal rijtjeshuis.

3 (opdek) deuren + kozijnen vervangen door stompe deuren

Ik zou graag 3 binnendeuren + kozijnen willen laten vervangen. Het zijn nu opdek deuren met stalen kozijnen, deze moeten worden vervangen door een houten kozijn met stompe deuren. Afvoeren van de oude deuren doen we zelf.

Twee achterdeuren vervangen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het laten vervangen van twee achterdeuren. 1 enkele deur en 1 deur met bovenlicht, deuren ca. 815 x 2050 bovenlicht ca. 815 x 310.

Zolder aftimmeren met Durelis hydro platen

Ik wil de zolderkamer aftimmeren met Durelis hydro 244 x 61. 18 mm tg. Het gaat over 40 m2 met aan de ene kant een Velux dakraam en aan de andere kant een dakkapel. De beplating moet over de horizontale balken komen zodat de balken wegvallen. De balken zitten ongeveer 1 meter van elkaar. Het zal misschien nog op maat gezaagd moeten worden, de platen.

Afhangen buitendeur

Ik heb 1.5 jaar geleden een nieuwe voordeur laten plaatsen. Is nooit goed gebeurd en hij is met de noorderzon vertrokken. We willen de buitendeur opnieuw laten afhangen. Graag offerte. Alvast bedankt.

Ramen en drie houten kozijnen vervangen door kunststof

Ik wil op de eerste etage 3 houten kozijnen laten vervangen voor kunststof kozijnen. Daarbij moeten de enkelglas ramen verruild worden door dubbel HR glas.