Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Eindhoven of directe omgeving.

3287 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 4 seizoenen pui plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, vervanging kozijnen, vervangen kozijnen en deuren en plaatsen raam, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken, pergola realiseren in de achtertuin, houten trap plaatsen, op maat gemaakte keukenkasten met trap, hoogslaper laten maken voor volwassenen, kledingkast, opbergruimte, schoenen en garderobe kast realiseren, het leveren en plaatsen van 3 spiltrappen, steile trap vervangen, 8 Betonnen prefab lichtschachten voor kelder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Eindhoven:

Spoedklus: raamdorpel vervangen en trespa platen aanbrengen

Kozijn voorzijde van 300 cm breed onderdorpel vervangen en 5 x plaat onder de ramen vervangen door trespa. Graag morgen komen kijken en deze week komen maken ivm met het bestraten van de voortuin.

Vervangen kozijnen en deuren en plaatsen raam

1x openslaande deuren voor de tuin met 2 zijlichten. Totaal 3750 mm breed, 2350 mm hoog. 1x binnendeur vervangen inclusief kozijn en draairichting draaien. 1x doorgang binnen dichtmaken met raam Inclusief montage aub

Vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap

Graag laat ik een vaste open houten zoldertrap plaatsen en trapgat maken houten vloer. Plafondhoogte is ongeveer 3 m. Het is een normaal rijtjeshuis.

3 (opdek) deuren + kozijnen vervangen door stompe deuren

Ik zou graag 3 binnendeuren + kozijnen willen laten vervangen. Het zijn nu opdek deuren met stalen kozijnen, deze moeten worden vervangen door een houten kozijn met stompe deuren. Afvoeren van de oude deuren doen we zelf.

Twee achterdeuren vervangen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het laten vervangen van twee achterdeuren. 1 enkele deur en 1 deur met bovenlicht, deuren ca. 815 x 2050 bovenlicht ca. 815 x 310.

Zolder aftimmeren met Durelis hydro platen

Ik wil de zolderkamer aftimmeren met Durelis hydro 244 x 61. 18 mm tg. Het gaat over 40 m2 met aan de ene kant een Velux dakraam en aan de andere kant een dakkapel. De beplating moet over de horizontale balken komen zodat de balken wegvallen. De balken zitten ongeveer 1 meter van elkaar. Het zal misschien nog op maat gezaagd moeten worden, de platen.

Afhangen buitendeur

Ik heb 1.5 jaar geleden een nieuwe voordeur laten plaatsen. Is nooit goed gebeurd en hij is met de noorderzon vertrokken. We willen de buitendeur opnieuw laten afhangen. Graag offerte. Alvast bedankt.

Ramen en drie houten kozijnen vervangen door kunststof

Ik wil op de eerste etage 3 houten kozijnen laten vervangen voor kunststof kozijnen. Daarbij moeten de enkelglas ramen verruild worden door dubbel HR glas.

Trapleuning laten maken en monteren

Ik wil een trapleuning op maat laten monteren van BG naar 1e VD en van 1e VD naar de zolder. Mijn voorkeur gaat uit naar hout. Mijn vloer beneden is Canadees eiken en de trap is gelakt hout. Ik vind de kleur belangrijker dan het soort hout als het maar een beetje matcht.

Voordeur en garagedeur vervangen

Ik wil graag de voordeur vervangen + nieuwe garage deur plaatsen. Ik weet de afmetingen niet, zou makkelijker zijn als de vakman langs komt om te kijken.

Zolderraampje vervangen

Ons zolderraampje is kapot, de afmetingen zijn 42 bij 30 cm, en hij sluit niet goed af waardoor er een kier van zo'n drie centimeter tussenzit. Het liefste willen we hem gerepareerd hebben, als het niet anders kan vervangen.

Vaste wandkast op maat in U-vorm maken

Voor in de woonkamer zoek ik een vakman die een vaste wandkast op maat kan maken. Het ontwerp is een U-vorm (linkerkant hoogte 195 mm, rechterzijde 250 mm tot aan plafond, breedte 230 mm, diepte 52 mm) met het middenstuk als zitvlak dus voldoende draagkracht nodig. Deels kastdeuren (allen wit), deels open vakken van eikenhout en 2 laden op de grond met wielen zodat het middenstuk ook gebruikt kan worden als kindertafel. De open kastjes wil ik graag van eikenhout, kastdeuren wit. Het ontwerp is nog niet volledig af. Hopelijk kan de vakman ons verder adviseren.

Negen binnendeuren leveren en afhangen

Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek naar een leverancier voor in totaal 9 deuren incl. houten kozijnen. Het gaat om 2 x een kamerhoge taatsdeur met glas. En 7 x een (fineer)eiken kamerhoge binnendeur incl. binnendeurkozijnen. Alle deuren behoeven nog hang en sluitwerk.

Vide in een studio maken

Ik wil in mijn studio een vide maken van 3,50 breed bij 2,20 lang en op hoogte van 1,70, waar ik een bed op wil zetten om een slaapplek te creëren zodat mijn studio een grotere woonkamer heeft. De vide zouden wij graag van hout willen hebben. Graag zo goedkoop mogelijk.

Vaste trap naar zolder laten plaatsen

Ik wil een vaste trap naar de zolder laten plaatsen, momenteel heb ik een vlizotrap. Ik weet nog niet wat ik wil, laat mij graag adviseren.

Vervanging keukenkast na waterschade

Als gevolg van waterschade is een keukenkast onderaan uitgezet aan twee zijden en sluit de vaatwasserdeur niet meer. Het betreft een wit hoogglans kast met laden (90 cm), laden zijn nog in tact kast heeft een zichtdeel links (door verdiept keukenblad). Zou graag deze kast vervangen en bestaande laden laten terugplaatsen.

Tuindeur vervangen

Ik wil graag mijn tuindeur vervangen. De huidige werkt niet meer goed. Ik ontvang graag een offerte inclusief de deur.

Sluitwerk repareren van een draai kantelraam

Ik zou graag mijn raam willen repareren. Betreft een situatie waarbij het kozijn niet goed meer sluit. Het probleem zit in de linker boven hoek van het kozijn, op alle andere punten gaat het raam dus wel goed dicht.

Nieuwe dorpel onder dubbele buitendeur

Graag wil ik een nieuwe dorpel aanbrengen onder dubbele hardhouten buitendeur van een bedrijfspandje. De oude dorpel is er al uit, dus de nieuwe kan meteen geplaatst worden. Lengte circa 1.90 meter. Het moet waterbestendig zijn.

Deuren laten inkorten en scharnieren vervangen

Wij hebben drie deuren die ingekort moeten worden en twee scharnieren die vervangen moeten worden. Het gaat om drie binnendeuren. 1 deur van de wc op de begane grond, 1 tussendeur naar de gang en de deur van de meterkast. Het gaat om de onderste scharnieren van de deur van de meterkast en van de tussendeur.

Daktuimelraam vervangen of repareren

Een tuimelraam in het dak is kapot gegaan. Het noodweer van 4 juni heeft ervoor gezorgd dat het plastic glas in het raamwerk kapot is gegaan. De afmetingen van het raam zijn ca. 50 cm bij 50 cm. Het is de vraag of het gehele raam vervangen dient te worden of dat het eenvoudiger kan worden opgelost. Graag wil ik dat men eerst komt kijken om de situatie ter plekke op te nemen.

Glazen deur inhangen

Tussen mijn keuken en gang is een deuropening die ik afgesloten heb. Er hangt een dichte deur aan het bovenkozijn. Die 'plank' houdt veel zonlicht tegen dat in de gang schijnt. Om daar in de keuken ook profijt van te hebben wil ik die plank vervangen door een glazen deur. De deur heb ik. Om de deur op te hangen moeten de scharnieren op de juiste plaats in het kozijn geplaatst worden en dat kan ik niet. Daar wil een specialist voor inhuren. Ben ik bij jullie aan het juist adres of kunnen jullie me doorverwijzen naar iemand die dat zou kunnen doen?

Lambrisering plaatsen in studentenkroeg

Aanvraag voor de lambrisering van onze studentenkroeg in Eindhoven. Er is namelijk een deel van de sociëteitsruimte waar er nog geen lambrisering zit en wij zouden dit graag willen realiseren. Wij zouden graag het deel van de deur tot aan de bar willen laten lambriseren (met hetzelfde formaat als de rest). Ik heb een aantal foto’s in de bijlage gezet zodat u kunt zien waar ik het over heb. De lambrisering heeft een hoogte van ongeveer 1.9m, en de lengte is ongeveer 5 meter, met nog ongeveer 45 cm van de hoek tot aan de bar.

Rolhor voor deur installeren

Goede middag. Ik heb van mijn broer een rolhor voor mijn tuindeur gekregen voor mijn verjaardag. Deze is afkomstig van de Praxis. Daar ik minder valide ben, zou ik graag hulp willen hebben van u. Ik moet er wel bij zeggen dat de drempel van graniet is. Ik hoop snel iets van u te kunnen vernemen.

Schuurdeur naar andere kant verplaatsen

Ik wil graag de schuurdeur naar de andere kant van onze stenen schuur verplaatsen. ik ontvang graag een prijsindicatie.